זקוק לעצתכם המלומדת

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
arthur פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 63
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום חברים,

לקראת המעבר לבית חדש החלטנו להתחדש בפלזמה. לאחר חריש עמוק הגעתי למסקנה שהc550 היא אופציה מומלצת ע"י הרבה ממשתמשי הפורום. הכוונה כמובן לחבר סטרימר (Xtreamer) ומערכת קולנוע ביתי. ברגע האחרון עברתי על מספר הודעות שגורמות לחשוב שוב על ההחלטה:

כיוון שתמהיל הצפייה מורכב ברובו מתכני בלו ריי שאני הולך להוריד ובהמשך גם להתחבר לשידורי אינטרנט (אין כוונה להתחבר לייס/הוט, מקסימום ממיר דיגיטלי), הבנתי שהתכנים העיקריים שאני ארצה לראות יהיו ב1080p.

ראיתי שלסמסונג יש בעיית judder ב24p -
1: מה הקשר בין הרזולוציה לבין ה24p הזה? האם המשמעות של זה שרוב התכנים שלי הולכים להיפגע?
2: מה האלטרנטיבות? אני מוכן להוסיף עוד כסף (נגיד עד עוד אלפיים) אבל לקבל חווית צפייה מושלמת ככל הניתן, ולא לקנות מסך שאני יודע מראש שלא מתאים לצרכיי.

עצתכם המלומדת?

תודה חבר'ה

opv
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4862
נתן תודות: 91 פעמים
קיבל תודות: 225 פעמים

שליחה #2 

כמו שאתה יכול לראות ברוב השרשורים, רוב ה"באגים" שמתוארים הם באגים שרוב האנשים לא היו מבחינים בהם אם לא היו מספרים להם.
המסך מצוין למחירו ויותר מכך, יש לי גילוי קטן, כשביקרתי בשנה שעברה באחת החנויות המתמחות החביבות בפורום, שאלתי את בעל החנות מדוע הוא לא מחזיק את הB550 דאז בתצוגה. הוא ענה לי בכנות מפתיעה, שהמסך הזה הוא בעיתי מהסיבה שרוב האנשים שיצפו במסך הזה יחשבו שאין טעם להשקיע עוד כסף עבור ההבדל באיכות התמונה ממסכי הפרימיום היקרים יותר, למרות שיבחינו בהבדל.
לגבי באג ה24HZ , אני מציע לך ללכת לחנות שבה תוכל לבדוק תוכן כזה או להתארח אצל חבר פורום ולבחון האם התופעה מפריעה לך.
בתקציב גבוה יותר ישנה הפנסוניק V20 שהיא טובה יותר.

arthur פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 63
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

תודה על העצה,

הV20 עולה כפול ולכן אני אוותר עליה בנתיים. לגבי שדרוג לc560 כפי שהוזכר כאן בעבר בפורום:(http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1175569 )

1. האם זה חוקי? האם אני יכול לבקש מטכנאי לעשות את זה ברגע ההתקנה? זה לא יפגע באחריות על המכשיר?
2. האם מישהו ממכם ניסה את זה וזה באמת עובד?

opv
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4862
נתן תודות: 91 פעמים
קיבל תודות: 225 פעמים

שליחה #4 

חוקי? זכותך לעשות מה שאתה רוצה עם המסך שלך.
יש סיכוי לא קטן שזה יבטל לך את האחריות וכנראה שאף טכנאי לא יעשה את זה בשבילך.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”