CES:חברת ASUS מציגה שורה של מחשבי טאבלט
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3321
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
תערוכת CES יצאה לדרך בסימן של טאבלטים מהם נצפה לראות המון. ASUS הציגה היום בבוקר (שעון לאס וגאס) ארבעה מחשבי לוח שונים שיצאו במהל השנה.
למאמר: חברת ASUS מציגה שורה של מחשבי טאבלט
למאמר: חברת ASUS מציגה שורה של מחשבי טאבלט
אלי חבוש
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
הטאבלט הזה ב1000$ הוא סופסוף טאבלט כמו שצריך 
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73251
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
theAman - שים לב שכל הטאבלטים שהוצגו עם הגירסה הזו אכן עם מעבד כפול ליבה (ה NVIDIA tegra 2 הוא כפול ליבה). זה לא הוכחה חד משמעית, אבל זה מחזק את התיאוריה.
ה EP121 נראה מדהים. סופסוף טבלט מספיק חזק להיחשב כמחשב לכל דבר ולא "כמעט מחשב". מפרט שכזה יריץ ווינודס 7 וכל תוכנה כיום שתרצו להריץ ללא בעייה ועם כל הכבוד לאנדרואיד ולשאר הפתרונות, למערכת מחשב אין כמו ווינדוס. אותי מסקרן אם זה יהיה מסך CAPACITIVE, ז"א האם זה יעבוד רק עם עט או גם עם האצבעות כמו בכל מסך מגע כיום. בנוסף מעניין מה יהיה זמן הסוללה של דבר שכזה. ד"א - עם יציאת HDMI זה בעצם יכול לשמש כ HTPC מושלם בנוסף להיותו טאבלט. נשמע לי מעניין מאוד - אני מחכה בקוצר רוח לביקורות.
מישהו יודע מתי המוצים הללו אמורים להגיע לשוק?
ה EP121 נראה מדהים. סופסוף טבלט מספיק חזק להיחשב כמחשב לכל דבר ולא "כמעט מחשב". מפרט שכזה יריץ ווינודס 7 וכל תוכנה כיום שתרצו להריץ ללא בעייה ועם כל הכבוד לאנדרואיד ולשאר הפתרונות, למערכת מחשב אין כמו ווינדוס. אותי מסקרן אם זה יהיה מסך CAPACITIVE, ז"א האם זה יעבוד רק עם עט או גם עם האצבעות כמו בכל מסך מגע כיום. בנוסף מעניין מה יהיה זמן הסוללה של דבר שכזה. ד"א - עם יציאת HDMI זה בעצם יכול לשמש כ HTPC מושלם בנוסף להיותו טאבלט. נשמע לי מעניין מאוד - אני מחכה בקוצר רוח לביקורות.
מישהו יודע מתי המוצים הללו אמורים להגיע לשוק?
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3321
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
כתוב לאחר כל מוצרHuber כתב:theAman - שים לב שכל הטאבלטים שהוצגו עם הגירסה הזו אכן עם מעבד כפול ליבה (ה NVIDIA tegra 2 הוא כפול ליבה).
מישהו יודע מתי המוצים הללו אמורים להגיע לשוק?...
אלי חבוש
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73251
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
החודש? יפה... אני אישית ממתין בקוצר רוח לביקורות על ה EP121. זה מחשב נייד בתצורת טאבלט, מה שטאבלט לדעתי אמור היה להיות מלכתחילה. שוב - זמן סוללה ואיכות/סוג המסך מאוד מסקרנים אותי.