ה"קינקט" מגיע ל PC?
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73343
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
http://www.engadget.com/2011/01/03/prim ... to-your-h/
למי שלא יודע, האבא (או האמא?) הרוחני של הקינקט של מיקרוסופט היא חברת PrimeSense הישראלית. מיקרוסופט רכשה את הטכנולוגיה שעליה מבוסס ברובו הקינקט ושילבה אותו במוצר הסופי. אז נראה שב PrimeSense לא עצרו שם וב CES 2011 יוכרז ביחד עם חברת ASUS מוצר דומה שיקרא Wavi Xtion (לא מצאו שם יותר קליט?!). למרות שהמוצר בנוי על טכנולוגיה דומה לקינקט, המוצר הסופי יהיה נחות מהקינקט וכנראה רק יוכל לזהות תנועה בסיסית ולא תנועה מלאה בתלת מימד.
ה Xtion מגיע עם שני משדרים בתדר 5GHz המאפשרים לו לתקשר בין ה PC לטלוויזיה עד למרחק של 25 מטר. בנוסף תרים ASUS חנות ייעודית למכשיר שתאפשר למפתחים ליצור ולמכור דרכה אפליקציות יעודיות למכשיר. למרות שמוצר סופי יושק רק ברבעון השני של שנה הבאה (שזה אומר עוד כשנה וחצי מעכשיו), החברה תשחרר אב טיפוס שיאפשר למפתחים ליצור אפליקציות לפני השקת המכשיר לקהל הרחב.
עוד תמונות בלינק.
למי שלא יודע, האבא (או האמא?) הרוחני של הקינקט של מיקרוסופט היא חברת PrimeSense הישראלית. מיקרוסופט רכשה את הטכנולוגיה שעליה מבוסס ברובו הקינקט ושילבה אותו במוצר הסופי. אז נראה שב PrimeSense לא עצרו שם וב CES 2011 יוכרז ביחד עם חברת ASUS מוצר דומה שיקרא Wavi Xtion (לא מצאו שם יותר קליט?!). למרות שהמוצר בנוי על טכנולוגיה דומה לקינקט, המוצר הסופי יהיה נחות מהקינקט וכנראה רק יוכל לזהות תנועה בסיסית ולא תנועה מלאה בתלת מימד.
ה Xtion מגיע עם שני משדרים בתדר 5GHz המאפשרים לו לתקשר בין ה PC לטלוויזיה עד למרחק של 25 מטר. בנוסף תרים ASUS חנות ייעודית למכשיר שתאפשר למפתחים ליצור ולמכור דרכה אפליקציות יעודיות למכשיר. למרות שמוצר סופי יושק רק ברבעון השני של שנה הבאה (שזה אומר עוד כשנה וחצי מעכשיו), החברה תשחרר אב טיפוס שיאפשר למפתחים ליצור אפליקציות לפני השקת המכשיר לקהל הרחב.
עוד תמונות בלינק.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
מתי ניתן יהיה לקנות אותו ?
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
-
Huber
- חבר במועדון HT

מיקרוסופט רכשו את הטכנולוגיה מהם ושילבו אותה בקינקט, רק שפה יש פחות תכונות מהקינקט (בקינקט יותר משוכלל). אם תרצה הסבר מלא אמור לי וארחיב.נדב כתב:אז הם הלכו אחורה עם המוצר בכוונה על מנת לא להפר הסכמים עם מייקרוסופט?
או שמייקרוסופט היא זאת שבעצם פיתחה ומיצתה את הטכנולוגיה שכבר הייתה ברמה נחותה אצל PrimeSense ?...
-
Huber
- חבר במועדון HT

agent__smith כתב:מתי ניתן יהיה לקנות אותו ?...
Huber כתב:למרות שמוצר סופי יושק רק ברבעון השני של שנה הבאה (שזה אומר עוד כשנה וחצי מעכשיו), החברה תשחרר אב טיפוס שיאפשר למפתחים ליצור אפליקציות לפני השקת המכשיר לקהל הרחב.
...
אני חשבתי לחכות עד שהקינקט ייצא בגירסה מלאה למחשב. אני חושב שאולי עכשיו מיקרוספט יאיצו את הנושא.Huber כתב:agent__smith כתב:מתי ניתן יהיה לקנות אותו ?...Huber כתב:למרות שמוצר סופי יושק רק ברבעון השני של שנה הבאה (שזה אומר עוד כשנה וחצי מעכשיו), החברה תשחרר אב טיפוס שיאפשר למפתחים ליצור אפליקציות לפני השקת המכשיר לקהל הרחב.
......
מה החסרונות של ה ASUS... שלדעתי ייקרא במדינת ברצלונה xavi wition