CES2011: מיצובישי מציגה טלוויזית 3D בגודל 92"
-
MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
המסך הוא לא LCD ולא פלזמה. לא, הוא גם לא OLED או לייזר אלא הקרנה אחורית DLP.
נכון, הוא לא דק או סקסי כמו LCD או פלזמה, אולם לדברי החברה, מדובר בחווית צפיה הקרובה ביותר לחוויה המתקבלת בקולנוע אמיתי.
הדגם הוא WD-92840. מיצובישי הינה אחת החברות הבודדות שעדיין מייצרות טלויזיות בהקרנה אחורית. היא משתמשת בשתי טכנולוגיות - מקרן DLP ומקרן לייזר.
כמו כן, היא תציג את מקרן ה-3D שלה - ה-Diamond 3D וכמו כן, מסך OLED בגודל 155" !!! שאינו מיועד עדיין לבתים אלא לשילוט דיגיטלי.
מקור: today3d
נכון, הוא לא דק או סקסי כמו LCD או פלזמה, אולם לדברי החברה, מדובר בחווית צפיה הקרובה ביותר לחוויה המתקבלת בקולנוע אמיתי.
הדגם הוא WD-92840. מיצובישי הינה אחת החברות הבודדות שעדיין מייצרות טלויזיות בהקרנה אחורית. היא משתמשת בשתי טכנולוגיות - מקרן DLP ומקרן לייזר.
כמו כן, היא תציג את מקרן ה-3D שלה - ה-Diamond 3D וכמו כן, מסך OLED בגודל 155" !!! שאינו מיועד עדיין לבתים אלא לשילוט דיגיטלי.
מקור: today3d
- DorM
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4220
איך מסך הקרנה אחורית בגודל 92 יכנס למישהו הביתה?
- dor8
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4835
כנראה שזה מיועד למי שיש סלון גדול מאוד. בדירה ישראלית ממוצעת זה יהיה קצת בעייתי..DorM כתב:איך מסך הקרנה אחורית בגודל 92 יכנס למישהו הביתה?...
- opv
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
כנראה שלא יצא לך לראות מסך בטכנולוגית DLP או LCOS אלא הקרנה אחורית CRT .DorM כתב:איך מסך הקרנה אחורית בגודל 92 יכנס למישהו הביתה?...
מסכי DLP וLCOS הם דקים כמעט כמו פלאזמה סטנדרטית ואפילו ניתנים לתליה.
- DorM
-
- חבר מביא חבר

יכול להיות.opv כתב:כנראה שלא יצא לך לראות מסך בטכנולוגית DLP או LCOS אלא הקרנה אחורית CRT .DorM כתב:איך מסך הקרנה אחורית בגודל 92 יכנס למישהו הביתה?...
מסכי DLP וLCOS הם דקים כמעט כמו פלאזמה סטנדרטית ואפילו ניתנים לתליה....
אפשר תמונה?
אם זה באמת דק אז דיברתי על הקרנה אחורית CRT.
- opv
-
- חבר מביא חבר

דוגמא לאחת דקה:
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- DorM
-
- חבר מביא חבר

מה הגודל שלה?
נראה לי זה יהיה יותר מומלץ ל3D מאשר כל LCD או LED או פלזמה.
הבדל עצום מהמקרן אחורי CRT, אצלי בבית הייתה עד לפני הקניה האחרונה, מקרן אחורי 50 של טושיבה.
נראה לי זה יהיה יותר מומלץ ל3D מאשר כל LCD או LED או פלזמה.
הבדל עצום מהמקרן אחורי CRT, אצלי בבית הייתה עד לפני הקניה האחרונה, מקרן אחורי 50 של טושיבה.
- opv
-
- חבר מביא חבר

שים לב, לא כולן כאלה דקות, אבל עדין דקות בהרבה מאשר מה שזוכרים מעידן הCRT.
הנה דוגמא לאחת פחות דקה של מיצובישי :
http://techiser.com/mitsubishi-wd60c9-6 ... 18264.html
בכל מקרה, חלק גדול מחוסר ההצלחה של המסכים האלו נובע מהזכרון הרע שיש לאנשים מטלויזיות הקרנה אחורית CRT.
אני זוכר שבאחת התערוכות בארץ, הוצגה טלויזית DLP של לווה שהאכילה קש (לדעתי) מבחינת איכות התמונה את כל המסכים האחרים שהיו בתערוכה. טלויזיות אלו גם זולות משמעותית לאינץ' מכל טכנולוגיה אחרת וגם יותר קל להטמיע בהן 3D עם משקפיים פסיביות ו3D בכלל .
אבל אנשים זוכרים, הקרנה אחורית, איכס!
הנה דוגמא לאחת פחות דקה של מיצובישי :
http://techiser.com/mitsubishi-wd60c9-6 ... 18264.html
בכל מקרה, חלק גדול מחוסר ההצלחה של המסכים האלו נובע מהזכרון הרע שיש לאנשים מטלויזיות הקרנה אחורית CRT.
אני זוכר שבאחת התערוכות בארץ, הוצגה טלויזית DLP של לווה שהאכילה קש (לדעתי) מבחינת איכות התמונה את כל המסכים האחרים שהיו בתערוכה. טלויזיות אלו גם זולות משמעותית לאינץ' מכל טכנולוגיה אחרת וגם יותר קל להטמיע בהן 3D עם משקפיים פסיביות ו3D בכלל .
אבל אנשים זוכרים, הקרנה אחורית, איכס!
- DorM
-
- חבר מביא חבר

אם יביאו לארץ מספר אופציות נשמע לי מאוד מעניין מול סוגים אחרים של טלוויזיות.
אני מאוד אהבתי תמקרן אחורי ולפי דעתי ראו הרבה יותר טוב מCRT.
לפי דעתי יכול להיות שהתלת מימד בטלויזיות הDLP יהיה יותר טוב לצפיה מאשר בסוגים אחרים.
ידוע אם יכול להיות שיביאו כאלה לארץ?
אני מתכנן לשדרג ל3D אבל לטלויזיות שיש כיום שלפי דעתי לא שוות את עלות השדרוג.
הטלויזיה מאוד מסקרנת אותי מבחינת שדרוג עתידי.
האם הנתונים באתר שהבאת לי הם בס"מ?
במסך 60 אינץ' של מיצובישי יש פחות גובה ופחות רוחב אבל יותר עומק מאשר בLCD C650 בגודל 40 אינץ'?
מבחינת המיצובישי הגודל הרשום שם זה ללא מעמד נכון? בסמסונג אני מתייחס לנתונים ללא המעמד.
אני מאוד אהבתי תמקרן אחורי ולפי דעתי ראו הרבה יותר טוב מCRT.
לפי דעתי יכול להיות שהתלת מימד בטלויזיות הDLP יהיה יותר טוב לצפיה מאשר בסוגים אחרים.
ידוע אם יכול להיות שיביאו כאלה לארץ?
אני מתכנן לשדרג ל3D אבל לטלויזיות שיש כיום שלפי דעתי לא שוות את עלות השדרוג.
הטלויזיה מאוד מסקרנת אותי מבחינת שדרוג עתידי.
האם הנתונים באתר שהבאת לי הם בס"מ?
במסך 60 אינץ' של מיצובישי יש פחות גובה ופחות רוחב אבל יותר עומק מאשר בLCD C650 בגודל 40 אינץ'?
מבחינת המיצובישי הגודל הרשום שם זה ללא מעמד נכון? בסמסונג אני מתייחס לנתונים ללא המעמד.
- opv
-
- חבר מביא חבר

הגדלים הם באינצ'ים, כאמור זו לא דוגמא לאחת דקה. המידות הן ללא סטנד למיטב הבנתי.
- DorM
-
- חבר מביא חבר

מדוע לא מביאים את הטלויזיות האלה לארץ?
האם יכול להיות שהם עדיפות בשידורי SD HD ו3D או עדיפות אבל לא בשלושת הקטגוריות על פני LCD LED ופלזמה או חלק משלושת הסוגים?
כרגע נראה לי שזה השדרוג הבא שלי.
האם יכול להיות שהם עדיפות בשידורי SD HD ו3D או עדיפות אבל לא בשלושת הקטגוריות על פני LCD LED ופלזמה או חלק משלושת הסוגים?
כרגע נראה לי שזה השדרוג הבא שלי.
- opv
-
- חבר מביא חבר

גם בארץ וגם בעולם הטכנולוגיה לא תפסה בגלל דיעות קדומות לגבי הקרנה אחורית.
יש סיכוי טוב שה3D יחזיר את הטכנולוגיה לקדמת הבמה.
יש סיכוי טוב שה3D יחזיר את הטכנולוגיה לקדמת הבמה.
- DorM
-
- חבר מביא חבר

באמת מעניין יהיה לראות אם ה3D בDLP יהיה יותר טוב ואם זה יהיה ככה יהיה מעניין איך היה הHD והSD לעומת הטלויזיות האחרות.