שאלה על חיבורים בסוני BRAVIA 40" LCD
שלום,
מקריאה פה באתר הבנתי שחיבור הטלוויזיה לממיר (יש לי 3100) עם כבל סקארט לסקארט והגדרת RGB בממיר אמור להפיק תמונה אופטימלית.
עכשיו לגבי ה- DVD:
האם עדיף חיבור S-VIDEO או קומפוננט או HDMI?
בכלל, האם קומפוזיט = קומפוננט ?
עוד שאלות:
1. מה זה "smart link" ???
2. לגבי DVD עם יציאת קומפוננט, קורא את כל - DVIX למיניהם +כתוביות - המלצה ? ה- XORO HSD4000 או ה- OPPO ? איזה דגם של OPPO ?
3. הטלוויזיה מעבירה לבד את המצב שלה בהתאם לערוצים מ-WIDE ל- SMART. איך היא מזהה ולפי מה נעשה המעבר ?
מקריאה פה באתר הבנתי שחיבור הטלוויזיה לממיר (יש לי 3100) עם כבל סקארט לסקארט והגדרת RGB בממיר אמור להפיק תמונה אופטימלית.
עכשיו לגבי ה- DVD:
האם עדיף חיבור S-VIDEO או קומפוננט או HDMI?
בכלל, האם קומפוזיט = קומפוננט ?
עוד שאלות:
1. מה זה "smart link" ???
2. לגבי DVD עם יציאת קומפוננט, קורא את כל - DVIX למיניהם +כתוביות - המלצה ? ה- XORO HSD4000 או ה- OPPO ? איזה דגם של OPPO ?
3. הטלוויזיה מעבירה לבד את המצב שלה בהתאם לערוצים מ-WIDE ל- SMART. איך היא מזהה ולפי מה נעשה המעבר ?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78815
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
DVD דרך HDMI זו הדרך הטובה ביותר.
לא מכיר את המונח SMART LINK, נסיתי את הספר של המסך?
OPPO מיועד לחיבור ב-HDMI או DVI.
יש כרגע רק מודל אחד של OPPO שישודרג בקרוב (אלא אם כן לא ממש עקבתי לאחרונה) הם כבר שדרגו אותו לגירסא עם HDMI...
לגבי שאלתך האחרונה (שממש לא קשורה לשרשור זה), הדבר נעשה דרך אחד הפינים של חוט ה-SCART בהתבסס על סיגנלים שנשלחים כחלק מסיגנל הוידאו (בשורה 21 של הוידאו אם אתה מכיר).
לא מכיר את המונח SMART LINK, נסיתי את הספר של המסך?
OPPO מיועד לחיבור ב-HDMI או DVI.
יש כרגע רק מודל אחד של OPPO שישודרג בקרוב (אלא אם כן לא ממש עקבתי לאחרונה) הם כבר שדרגו אותו לגירסא עם HDMI...
לגבי שאלתך האחרונה (שממש לא קשורה לשרשור זה), הדבר נעשה דרך אחד הפינים של חוט ה-SCART בהתבסס על סיגנלים שנשלחים כחלק מסיגנל הוידאו (בשורה 21 של הוידאו אם אתה מכיר).
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
SMART LINK הוא פרוטוקול פנימי של SONY בין המכשירים שלה.
במכשיר VCR שלי יש את זה, זה אמור לתקשר בין הטלויזיה ל-VCR ולשלוט על הטלויזיה (העברת ערוץ, יחס מסך, אודיו וכו')
קרא כאן עוד:
http://www.npe.sony.co.uk/faq.html
במכשיר VCR שלי יש את זה, זה אמור לתקשר בין הטלויזיה ל-VCR ולשלוט על הטלויזיה (העברת ערוץ, יחס מסך, אודיו וכו')
קרא כאן עוד:
http://www.npe.sony.co.uk/faq.html