סוויץ' שהופך ימין/שמאל ברמקולים.
שלום אנשים. אנסה לתאר את הבעיה : במערכת המדיה בסלון שלי, כאשר אני שומע מוסיקה, אני עם הפנים לרמקולים הצמודים לקיר.
כאשר אני רואה סרט, המוקרן במקרן על הקיר הנגדי, הרמקולים מאחורי - זאת אומרת שאני שומע בכל אוזן את הערוץ ההפוך.
האם יש סוויץ' כזה שמאפשר בקלות לעבור בין שני המצבים ? - מצב רמקולים רגיל - ימין לימין ושמאל לשמאל - ובין מצב רמקולים מוצלב ?
תודה.
גיא.
כאשר אני רואה סרט, המוקרן במקרן על הקיר הנגדי, הרמקולים מאחורי - זאת אומרת שאני שומע בכל אוזן את הערוץ ההפוך.
האם יש סוויץ' כזה שמאפשר בקלות לעבור בין שני המצבים ? - מצב רמקולים רגיל - ימין לימין ושמאל לשמאל - ובין מצב רמקולים מוצלב ?
תודה.
גיא.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- 242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 701
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 21 פעמים
יותר זול לעשות שני מחברי PL mono 3.5 mm זכר ונקבה בכל צד במיקום קרוב אלייך,וכך תוכל להחליף את הכבלים כשתרצה..
חבל להשקיע זמן בלחפש וכסף ברכישה של מוצר למשהו מינורי כל-כך..לדעתי!..
בהצלחה!..
חבל להשקיע זמן בלחפש וכסף ברכישה של מוצר למשהו מינורי כל-כך..לדעתי!..
בהצלחה!..
תודה על הרעיונות...
למגבר מחוברים נגן CD, וכן סטרימר. כל החיבורים במערכת אנלוגיים, מלבד ה HDMI מהסטרימר למקרן.
נכון שאני יכול להפוך כל פעם את יציאות ה RCA מהסטרימר, או לבצע אותו דבר ע"י 2 מאריכי PL MONO, אבל חשבתי למצוא משהו שלא יצריך "זחילה" מאחורי המכשיר או "עבודה פיסית
" כזו, של החלפת מחברים, אלא משהו יותר אלגנטי.
כמו סוויץ'
אולי זה נשמע משהו שמוזר להוציא עליו כסף, אבל לנתק ולחבר כניסות 5 פעמים ביום זה נשמע לי מעייף....
JEXY, אשמח אם תוכל להפנות אותי ליצרן/חנות של ממתג כזה.
תודה על העזרה.
למגבר מחוברים נגן CD, וכן סטרימר. כל החיבורים במערכת אנלוגיים, מלבד ה HDMI מהסטרימר למקרן.
נכון שאני יכול להפוך כל פעם את יציאות ה RCA מהסטרימר, או לבצע אותו דבר ע"י 2 מאריכי PL MONO, אבל חשבתי למצוא משהו שלא יצריך "זחילה" מאחורי המכשיר או "עבודה פיסית
כמו סוויץ'
אולי זה נשמע משהו שמוזר להוציא עליו כסף, אבל לנתק ולחבר כניסות 5 פעמים ביום זה נשמע לי מעייף....
JEXY, אשמח אם תוכל להפנות אותי ליצרן/חנות של ממתג כזה.
תודה על העזרה.