שאלה לגבי ההודעה שנשלחה מיס
נשלחה אלי הודעה בתאריך 4.1.11 שאומרת שמידע שהוקלט ניתן לצפיה רק אם
המנוי משלם על הערוץ בשעת הצפיה..
אני רוצה לדעת אם הבנתי נכון, לדוגמה יש לי הקלטה על ערוץ 001 סרט ולאחר כמה ימים ביטלתי את
חבילת הסרטים האם אין לי אפשרות לצפות בסרט?
אך זה עובד מבחינה טכנולוגית, התוכן לא מוקלט ישירות בממיר?
שאלה נוספת שמתנתקים מיס יש להם תקופת ארוכה עד שהם באים לקחת את הממיר
למרות שהם מנתקים את המנוי לפני, האם כל ממיר שנמצא בכרטיס הלקוח מנותק?
המנוי משלם על הערוץ בשעת הצפיה..
אני רוצה לדעת אם הבנתי נכון, לדוגמה יש לי הקלטה על ערוץ 001 סרט ולאחר כמה ימים ביטלתי את
חבילת הסרטים האם אין לי אפשרות לצפות בסרט?
אך זה עובד מבחינה טכנולוגית, התוכן לא מוקלט ישירות בממיר?
שאלה נוספת שמתנתקים מיס יש להם תקופת ארוכה עד שהם באים לקחת את הממיר
למרות שהם מנתקים את המנוי לפני, האם כל ממיר שנמצא בכרטיס הלקוח מנותק?
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
לא, לא תהיה לך אפשרות לצפות בסרט. ערוץ שחסום לצפיה ב- Live, כל ההקלטות ששייכות לערוץ הזה ייחסמו יחד איתו.
יוצאי דופן הם ערוצים שיורדים מהאוויר ביוזמתם ואז התכנים נשארים מוקלטים ללא הגבלה או חסימה.
כשמריצים תוכנית מוקלטת הוא בודק תחילה אם הערוץ מפוענח אצלך (כלומר שייך לערוצים עליהם אתה מנוי, בעזרת הכרטיס החכם) - אם אתה לא מנוי - תופיע לך שקופית שתודיע לך שכדי לצפות בתוכן אתה צריך להיות מנוי על הערוץ.
יוצאי דופן הם ערוצים שיורדים מהאוויר ביוזמתם ואז התכנים נשארים מוקלטים ללא הגבלה או חסימה.
כשמריצים תוכנית מוקלטת הוא בודק תחילה אם הערוץ מפוענח אצלך (כלומר שייך לערוצים עליהם אתה מנוי, בעזרת הכרטיס החכם) - אם אתה לא מנוי - תופיע לך שקופית שתודיע לך שכדי לצפות בתוכן אתה צריך להיות מנוי על הערוץ.
YES לא לבד בקטע הזה
לי יש צלחת לווין פרטי ואם אני מקליט עם הממיר שלי (topfield 7700) ערוץ שיש לי מינוי עליו, אני יכול לראות אותו גם שנה אח"כ רק שהכרטיס החכם בפנים. ואכן כשניתקתי את הדיסק וחיברתי למחשב יכולתי לראות רק ערוציפ פתוחים שהקלטתי ולא מוצפנים.
לי יש צלחת לווין פרטי ואם אני מקליט עם הממיר שלי (topfield 7700) ערוץ שיש לי מינוי עליו, אני יכול לראות אותו גם שנה אח"כ רק שהכרטיס החכם בפנים. ואכן כשניתקתי את הדיסק וחיברתי למחשב יכולתי לראות רק ערוציפ פתוחים שהקלטתי ולא מוצפנים.
תחומי עיניין: וידאו דיגיטלי, MPEG2 , MPEG4, H.264
רשימת ציוד: מסך טושיבה, צלחת לווין פרטית, רסיבר משולב טכניקס
רשימת ציוד: מסך טושיבה, צלחת לווין פרטית, רסיבר משולב טכניקס
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
זה ככה בכל העולם.pop_up כתב:YES לא לבד בקטע הזה
לי יש צלחת לווין פרטי ואם אני מקליט עם הממיר שלי (topfield 7700) ערוץ שיש לי מינוי עליו, אני יכול לראות אותו גם שנה אח"כ רק שהכרטיס החכם בפנים. ואכן כשניתקתי את הדיסק וחיברתי למחשב יכולתי לראות רק ערוציפ פתוחים שהקלטתי ולא מוצפנים....