המלצה לטמפר זול ואיכותי
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
היום בביקור אצל איציק, השתמשתי בטמפר שלו.
מאוד אהבתי אותו! הוא כבד, מרגיש טוב ביד, כולו מנירוסטה והעיצוב שלו התלבש לי מעולה בתוך כף היד.
האמת שאני לא בטוח אם הוא 57 או 58 מ"מ. צריך לבדוק. אבל בהנחה שהוא 58, הוא ממש נהדר ואני ממליץ בחום.
הבנתי שהוא נמכר בקסטלו ב-160 ש"ח. לא נורא.
הנה תמונות:
מאוד אהבתי אותו! הוא כבד, מרגיש טוב ביד, כולו מנירוסטה והעיצוב שלו התלבש לי מעולה בתוך כף היד.
האמת שאני לא בטוח אם הוא 57 או 58 מ"מ. צריך לבדוק. אבל בהנחה שהוא 58, הוא ממש נהדר ואני ממליץ בחום.
הבנתי שהוא נמכר בקסטלו ב-160 ש"ח. לא נורא.
הנה תמונות:
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
אחלה טמפר אני משתמש בו מהרגע שקניתי את הג׳ייטו, אני קניתי אותו מאמיגו ושם הוא עלה 180₪ והיה 57, 58 ואופציה להחליף את הידית לידית מעץ. אני העדפתי את ה 58 נירוסטה- מרגיש הרבה יותר כבד ויציב ביד...
למי שנשארו קופונים זו הזדמנות טובה לרכוש אחד כזה
לשם השוואה, הטמפר הראשון שלי- 56 מ״מ אם ראש מקומר convex החיסרון הגדול - 249 גרם לעומת 491 בנוכחי, היתרון הוא המחיר 70₪ מ eBay
למי שנשארו קופונים זו הזדמנות טובה לרכוש אחד כזה
לשם השוואה, הטמפר הראשון שלי- 56 מ״מ אם ראש מקומר convex החיסרון הגדול - 249 גרם לעומת 491 בנוכחי, היתרון הוא המחיר 70₪ מ eBay
- Espressimo
-
- עוסק בתחום קפה

- תגובות: 13
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
ערב טוב לכל המכובדים!
מוטי, זה בדיוק הטמפר שאני משתמש בו בבית. אכן טמפר מעולה ומאוד נוח.
החלק העליון שלו עשוי סגסוגת אלומיניום, והחלק התחתון נירוסטה. קוטר 57 מ"מ.
באמת מוצר איכותי, ממליץ!
איוון.
מוטי, זה בדיוק הטמפר שאני משתמש בו בבית. אכן טמפר מעולה ומאוד נוח.
החלק העליון שלו עשוי סגסוגת אלומיניום, והחלק התחתון נירוסטה. קוטר 57 מ"מ.
באמת מוצר איכותי, ממליץ!
איוון.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
זאת הצורה הקלאסית של רג-בארבר.
יש לי כזה עם ידית עץ (אבל עכשיו צחי החרים לי אותו)
לא מדדתי עם קליבר אבל הוא ישב טוב בסלסלה של E61
יש לי כזה עם ידית עץ (אבל עכשיו צחי החרים לי אותו)
לא מדדתי עם קליבר אבל הוא ישב טוב בסלסלה של E61
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
גם אני קניתי בזמנו את ה-58 הזה מקסטלו, ואפילו חלקתי את השבחים -> http://www.htcafe.co.il/modules.php?nam ... 63#1092863
יש תמונה - שני פוסטים למטה, אחרי שמוטי שואל עליו
הוא מאוד נוח ביד, ומאוד מקל על ההכנסה לשורש כף היד בתנועה האנכית. גם המשקל מעולה.
יש תמונה - שני פוסטים למטה, אחרי שמוטי שואל עליו
הוא מאוד נוח ביד, ומאוד מקל על ההכנסה לשורש כף היד בתנועה האנכית. גם המשקל מעולה.
- גונן
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
לצערי יש לי זמן רק ממש בערב אז ליפעמים אני לא רואה את ההודעות ,
ההברגה עוזרת תלויי למה? אם צריך רק ליצור צורה קעורה או קמורה אז זה לא משנה כלל, אבל אם צריך להוריד גם בקוטר אז עדיף שתהייה הברגה למרות שזה לא חובה זה רק מקל על אופן הדפינה למחרטה.
אגב אני נימצא בחדרה . והמחרטה תהיה כשירה לעבודה רק בשבועיים הקרובים , לאחר מיכן אני מפרק אותה לצורך מכירתה, ולא יודע מתיי אני שוב יחזור לחרוט , אז כדיי למהר.
ההברגה עוזרת תלויי למה? אם צריך רק ליצור צורה קעורה או קמורה אז זה לא משנה כלל, אבל אם צריך להוריד גם בקוטר אז עדיף שתהייה הברגה למרות שזה לא חובה זה רק מקל על אופן הדפינה למחרטה.
אגב אני נימצא בחדרה . והמחרטה תהיה כשירה לעבודה רק בשבועיים הקרובים , לאחר מיכן אני מפרק אותה לצורך מכירתה, ולא יודע מתיי אני שוב יחזור לחרוט , אז כדיי למהר.
- גונן
-
- חבר פעיל במיוחד

אה המחטה עצמה זה באמת מצער, (זה אחד הכלים שאתה יותר ניקשר אילהם )אבל הצעד עצמו נידרש כדיי להתקדם בחזיתות אחרות, כך שזה בסדר מבחינתי . בכול אופן אני מאמין שבשלב יותר מאוחר אני יחזיר את המחרטה בתצורה קטנה יותר אוליי הבייתה.
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
תודה גונן
אראה אם מסתדר לי קפיצה לחדרה בשבוע הקרוב ואדבר איתך ...
לגבי המחרטה, מצטער לשמוע ומקווה שזו ירידה לצורך עליה. בכל מקרה עוד מעט תהיה איזו גברת עם דאבל בוילר אצלך בבית והיא בטוח תגרום לך לשכוח קצת מהמחרטה
אל תשכח להכין לה איזה טמפר 53 ממ מבעוד מועד, תעשה כבר אחד שטוח ואחד Convex לבחינה מדוקדקת אח"כ.
לגבי המחרטה, מצטער לשמוע ומקווה שזו ירידה לצורך עליה. בכל מקרה עוד מעט תהיה איזו גברת עם דאבל בוילר אצלך בבית והיא בטוח תגרום לך לשכוח קצת מהמחרטה
אל תשכח להכין לה איזה טמפר 53 ממ מבעוד מועד, תעשה כבר אחד שטוח ואחד Convex לבחינה מדוקדקת אח"כ.
- גונן
-
- חבר פעיל במיוחד

אה אין בעיה אתה מוזמן ליקפוץ אפילו מחר ,
שטוד- אני מיצר מכונות מטילות ליצור בלוקים , אני בזמן הקרוב רוצה יותר להיתעסק עם השיווק ופחות עם היצור , כי עקרונית אין לי פועלים ואני גם מרתך, גם חותך, גם חורט, גם מכרסם ,,מתקין את מערכת החשמל, ומיצר לבד את הבוכנות ההידראליות , בקיצור לשיווק לא נישאר לי זמן , אז עכשיו אני מנסה להפוך כצת את הסדר ולהוציא הכול ליצור בחוץ , ויותר להיתעסק עם השיווק והמכירות , רוב מה שאני מיצר משווק בחו"ל , כך שאים רוצים לימכור שם צריך לספק תשובות מהירות ללקחות פוטנצילים, ולא מצאתי עד עכשיו איש שיווק שמבין לעומק את המוצר ואת הענף. אז מנסה לשנות כצת.
http://www.brickmachine.com/our-solutions.html
כפיר האמת שליפניי איזה חודשיים הכנתי לי מין טמפר דו צדדי , יותר מאוחר אני יצרף תמונה שלו , צד אחד 58ממ צד שני מתאים ללה פבוני שלי, (חשבתי שאני אקנה מכונה עם סלסלה של 58ממ) הטמפר הזה שוקל מעל 1.7 ק"ג! יצא לי כצת כבד
שטוד- אני מיצר מכונות מטילות ליצור בלוקים , אני בזמן הקרוב רוצה יותר להיתעסק עם השיווק ופחות עם היצור , כי עקרונית אין לי פועלים ואני גם מרתך, גם חותך, גם חורט, גם מכרסם ,,מתקין את מערכת החשמל, ומיצר לבד את הבוכנות ההידראליות , בקיצור לשיווק לא נישאר לי זמן , אז עכשיו אני מנסה להפוך כצת את הסדר ולהוציא הכול ליצור בחוץ , ויותר להיתעסק עם השיווק והמכירות , רוב מה שאני מיצר משווק בחו"ל , כך שאים רוצים לימכור שם צריך לספק תשובות מהירות ללקחות פוטנצילים, ולא מצאתי עד עכשיו איש שיווק שמבין לעומק את המוצר ואת הענף. אז מנסה לשנות כצת.
http://www.brickmachine.com/our-solutions.html
כפיר האמת שליפניי איזה חודשיים הכנתי לי מין טמפר דו צדדי , יותר מאוחר אני יצרף תמונה שלו , צד אחד 58ממ צד שני מתאים ללה פבוני שלי, (חשבתי שאני אקנה מכונה עם סלסלה של 58ממ) הטמפר הזה שוקל מעל 1.7 ק"ג! יצא לי כצת כבד