התחדשתי ב- Samsung C6200 LED, כולל תמונה וביקורת קצרה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
iidoido פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 66

שליחה

שלום לכולם,
אף על פי שלא קיבלתי כל כך הרבה עזרה כשהתלבטתי בנוגע לכמה דגמים, הלכתי בסוף על הדגם C6200 של חברת סמסונג.
בהתרשמות הראשונה, של הדקות הראשונות, יצאתי טיפה מאוכזב. ציפיתי להרבה יותר וזה לא היה פורץ דרך מספיק כמו שתיארתי לעצמי שיהיה ביחס לטלויזיה הישנה שהייתה לי (דגם מאוד ישן של סוני, HD Ready, עם חיבור HDMI אחד, טלויזיה שנקנתה לפני 5-6 שנים בערך).

אבל לאט לאט התחלתי לבדוק את כל הפונקציות, בדקתי כל מיני סוגי מדיה - אני נדהם כל פעם מחדש! 8O
האיכות פשוט מטורפת! ללא ספק הופתעתי לטובה ואני כל כך מרוצה.
הצבעים מדהימים, החדות יוצאת מן הכלל עם ה- Full HD, התאורה שנוריות ה- LED עושות פשוט פנטסטיות!
הדבר שהכי שמתי לב אליו זה טכנולוגית ה- Motion Plus, כשלטלויזיה יש 120hz. הכל כל כך חלק בתנועה מהירה. אני כבר לא מרגיש "קרטועים" בתנועות מהירות על המסך. למרות שאני חייב לציין שזה לא לאורך כל הדרך ככה. לפעמים ה-FPS טיפה יורד, או שזה רק תחושה אישית שלי.

עוד דבר שאני חייב לציין, משהו שמאוד הסתמכתי עליו זה חיבורי ה- USB וחיבור האופטי שיש לטלויזיה.
התכנון העיקרי שלי מהטלויזיה היה לחבר את ההארדיסק החיצוני שלי לטלויזיה ולראות ככה סרטי Full HD עם כתוביות לא מובנות. כאשר קובץ הכתוביות הוא כמובן SRT וקובץ הוידאו הוא כמובן MKV.
אני נותן באמת מהבחינה הזאת ציון מלא של 10/10.
עובד מושלם! קורא מהר מההארדיסק החיצוני, זה פשוט מדהים.
חיברתי גם כבל אופטי בין הטלויזיה לרסיבר ושיניתי בהגדרות שיעבוד ב-DTS וזה אכן ככה. פשוט חוויה יוצאת מן הכלל!
יש מן "מצבי מסך" לטלויזיה שזה כולל - רגיל, טבעי, דינמי וסרט. לכל אחד יש כיול משלו עם תאורה וניגודיות שונה.
המצב הדינמי פשוט הדהים אותי. כל נוריות ה-LED מאחורה עובדות בעוצמה הכי גבוהה וקטעים בהירים מסרטים כמו נוף וכו', נראים חבל על הזמן.

הנה תמונה אחת קצרה שצילמתי:
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

nate123
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 47

שליחה

ואווווו אחי תמונה מדהימה איזה איכות מטורפתתתתת

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766

שליחה

תתחדש, כמה הה6200 עלתה לך (אם אתה לא מתלהב לרשום בשירשור אז תעשה את זה בה"פ)

iidoido פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

zeev78 כתב:תתחדש, כמה הה6200 עלתה לך (אם אתה לא מתלהב לרשום בשירשור אז תעשה את זה בה"פ)
...
שלחתי הודעה פרטית.

yuria
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4181

שליחה

תתחדש ותהנה מהמסך

המצב הדינמי הוא מצב שמתאים לחנויות בלבד ,לצורך משיכת לקוחות פוטנציאליים -הצבעים לא טבעיים בכלל
ממליץ לך לעבור או למצב טבעי או
מצב סרט (הבחירה הכי נכונה -לקבלת צבעים אמיתיים )
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14365

שליחה

תתחדש (Y)
ממליץ לך לא לצפות במצב "דינאמיק"....
זה מלהיב בהתחלה אבל אי אפשר לצפות כך לאורך זמן...בטח לא סרט של שעתיים.
שלא לדבר על הצבעיים שרחוקים מהמציאות ולא כמו שהתכוון הבמאי...הדמויות נראות כאילו צולמו באולפן וגוון העור כמו פלסטיק...
תעבור למצב MOVIE או במקרה של צפייה בשידורי טלויזיה...מצב NORMAL.

iidoido פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

אני יכול להבין למה אתם לא כל כך "בעד" מצב דינאמי. אפילו בתמונה שצירפתי אפשר לראות שהדשא בהיר מדי אין לו גוון ירוק כהה כמו שדשא אמור להיות.
אבל במצבים אחרים שיש הרבה תאורה, הרבה אור, נוף.. זה לדעתי הכי מושלם שיכול להיות. זה באמת "מושך את העין". זה לפי דעתי מעלה את הניגודיות הדינמית (לא הסטטית כמובן) לרמה הכי גבוהה שיש.

ומנגד, מצב ה"סרט" לדעתי הכי נחות שיש. נותן תחושה של צבעים ממש "אטומים" ולא חיים. הכל עמום ולא מרשים בכלל.
אולי אני אנסה יותר את מצבים כמו "טבעי" ו-"רגיל" ואעשה יותר השוואות מול ה-"דינמי", אבל באמת שבינתיים הדינמי הכי מלהיב אותי.

mat55
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 22

שליחה

iidoido כתב:
zeev78 כתב:תתחדש, כמה הה6200 עלתה לך (אם אתה לא מתלהב לרשום בשירשור אז תעשה את זה בה"פ)
...
שלחתי הודעה פרטית.
...
אני מתעניין גם בדגם הנ"ל, אשמח גם לקבל פרטים בהודעה פרטית :)

iidoido פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

mat55 כתב:
iidoido כתב:
...
שלחתי הודעה פרטית.
...
אני מתעניין גם בדגם הנ"ל, אשמח גם לקבל פרטים בהודעה פרטית :)
...
שלחתי לך הודעה פרטית.

costello
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 92

שליחה

דינאמי מלהיב מלהיב , אבל אתה "הורג " את המסך ובטוח גם את העיניים שלך... זה טירוף מדומה

ממליץ לך בחום , לפחות לעבור - למצב "רגיל" - להכנס להגדרות תמונה להוריד מהניגודיות והתאורה האחורית... להפחית את הבהירות החדות והצבע פחות מ 50% ,
מומלץ להעביר את התמונה למצב חם- 2 ומצב גוון טבעי, מבטיח לך שתקבל תמונה הרבה יותר טבעית ואמיתית , ניתן להגדיר עוד מס' רב של פרמטרים עבור התמונה, אתה צריך ללמוד יותר את האפשרויות ויכולות המסך,
תצפה במסך במצב זה לפחות יום יומיים תן לעיניים להתרגל... מבטיח לך שלא תחזור לצפות יותר במצב דינאמי , אז אולי תבין טוב יותר את תגובת החברים כאן..
אגב , אני צופה במסך סמסונג led c-7000 , כך שאני מבין על מה אתה מדבר..
כדי לבדוק את עצמך, תצפה במשחק כדורגל המשודר ב- HD (במידה ויש לך ממיר) או נשיונל ג'אוגרפיק, תעבור בין המצבים ותקבל תשובה חד משמעית בין מצב אמיתי למצב אלסטי ומדומה .

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942

שליחה

תתחדש ותהנה מהמסך המדהים הזה (~) (b) (f)

nate123
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 47

שליחה

מצב דנימי זה המצב לפי דעתי הכי מרשים אם תרוצה יותר צבעים מדיוקים וטבעים תעבור למצב נורמאל שכך נהוג לצפות בסרטי בלורי

niguy
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 304
שם מלא: גיא

שליחה

תתחדש!מסך מרשים.
אני ממש לפני קנייה וכרגע הוא המועדף עלי. משום מה בכל החנויות שהייתי בהן היללו אותו,ויכול להיות שגם כיילו אותו כך שייראה מושך יותר מכל השאר.
אחרי שחוית אותו בתאורה ביתית,אתה מרוצה מהקנייה או שאתה מרגיש שבחנות ראית טוב יותר?
אני גם אשמח לשמוע בכמה קנית אותו ומהיכן (בפרטי כמובן..)
רשימת הציוד: yamaha rx-a6a|svs ultra evolution pinnacle|svs ultra center|svs ultra elavation|monitor audio rx-fx bronze|svs pb-2000 pro|dune hd homatics|marantz cd5000

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”