אף על פי שלא קיבלתי כל כך הרבה עזרה כשהתלבטתי בנוגע לכמה דגמים, הלכתי בסוף על הדגם C6200 של חברת סמסונג.
בהתרשמות הראשונה, של הדקות הראשונות, יצאתי טיפה מאוכזב. ציפיתי להרבה יותר וזה לא היה פורץ דרך מספיק כמו שתיארתי לעצמי שיהיה ביחס לטלויזיה הישנה שהייתה לי (דגם מאוד ישן של סוני, HD Ready, עם חיבור HDMI אחד, טלויזיה שנקנתה לפני 5-6 שנים בערך).
אבל לאט לאט התחלתי לבדוק את כל הפונקציות, בדקתי כל מיני סוגי מדיה - אני נדהם כל פעם מחדש!
האיכות פשוט מטורפת! ללא ספק הופתעתי לטובה ואני כל כך מרוצה.
הצבעים מדהימים, החדות יוצאת מן הכלל עם ה- Full HD, התאורה שנוריות ה- LED עושות פשוט פנטסטיות!
הדבר שהכי שמתי לב אליו זה טכנולוגית ה- Motion Plus, כשלטלויזיה יש 120hz. הכל כל כך חלק בתנועה מהירה. אני כבר לא מרגיש "קרטועים" בתנועות מהירות על המסך. למרות שאני חייב לציין שזה לא לאורך כל הדרך ככה. לפעמים ה-FPS טיפה יורד, או שזה רק תחושה אישית שלי.
עוד דבר שאני חייב לציין, משהו שמאוד הסתמכתי עליו זה חיבורי ה- USB וחיבור האופטי שיש לטלויזיה.
התכנון העיקרי שלי מהטלויזיה היה לחבר את ההארדיסק החיצוני שלי לטלויזיה ולראות ככה סרטי Full HD עם כתוביות לא מובנות. כאשר קובץ הכתוביות הוא כמובן SRT וקובץ הוידאו הוא כמובן MKV.
אני נותן באמת מהבחינה הזאת ציון מלא של 10/10.
עובד מושלם! קורא מהר מההארדיסק החיצוני, זה פשוט מדהים.
חיברתי גם כבל אופטי בין הטלויזיה לרסיבר ושיניתי בהגדרות שיעבוד ב-DTS וזה אכן ככה. פשוט חוויה יוצאת מן הכלל!
יש מן "מצבי מסך" לטלויזיה שזה כולל - רגיל, טבעי, דינמי וסרט. לכל אחד יש כיול משלו עם תאורה וניגודיות שונה.
המצב הדינמי פשוט הדהים אותי. כל נוריות ה-LED מאחורה עובדות בעוצמה הכי גבוהה וקטעים בהירים מסרטים כמו נוף וכו', נראים חבל על הזמן.
הנה תמונה אחת קצרה שצילמתי: