אירגון מירוץ ב-Gran Turismo 5 - רשמים מהמירוץ
-
yossigab
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 948
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
טוב,
אז לאחר שכבר לכמה חברים יש את GT5, ולאחר שצברנו כמו שעות נהיגה אפשר לנסות לארגן מירוץ אונליין ראשון לחברי הפורום (וחברים של....).
הרעיון הכללי הוא לקבוע יום בשבוע - אמצע שבוע (שלישי/רביעי), בשעות הערב המאוחרות (מפאת עבודה, ילדים וכו') - נאמר בשעה 22:00. כמו כן, נקבע מסלול ורכב מראש בכדי שאנשים יוכלו להתכונן - לקנות את הרכב, לשפר, ללמוד את המסלול וכו'.
שימו לב כי הרעיון הוא לבצע מירוץ מסודר, כלומר יש לנהוג לפי כללי אמינות בסיסיים של לא נכנסים (בכוונה) ברכבים אחרים, ללא קיצורי דרך, אנחנו קודם כל רוצים להינות - אח"כ לנצח.
בתור התחלה, צריך קודם לראות לכמה אנשים יש את המשחק ומעוניינים להשתתף. אז כל מי שמעוניין ירשום פה את ה-PSN שלו (זו רשימה ספציפית ל-GT5 ואינה קשורה לרשימה המלאה בפורום).
יוסי, PSN: GTP_YossiGab
עדכון 1:
חברים, אני מתחיל לגבש משהו.
קודם כל - לגבי תאריך/זמן: חשבתי על יום שלישי, ה-18/1 בשעה 22:00.
מתאים לכם? לכל מי שזה מתאים וגם למי שזה לא מתאים, נא לציין כאן כדי שנראה את הכמות הצפוייה.
חשבתי לעשות את המירוץ באופן הבא:
לפתוח את החדר בשעה 22:00
לחכות להצטרפות אנשים עד שעה 22:10
לבצע מירוץ ראשון, כ-15 דקות
יציאה בחזרה לחדר, ולאחר 5 דקות
מירוץ שני של כ-15 דקות.
התחלתי לבדוק את אפשרויות האונליין ביצירת חדר פרטי, אני עדיין לומד את הפרטים - אם למישהו כבר יש ניסיון ביצירת חדר - צור קשר להחלפת מידע.
בנוסף, אני בודק רכבים+מסלולים שונים עבור המירוץ.
מכיוון שזה מירוץ משותף ראשון, המטרה לבחור רכב ברמה בינונית (ומסלול בינוני), כך כולם ינהגו באותו הרכב וכך אמורים להיות יחסית קרובים ברמה/במסלול.
אם יש למישהו המלצות לרכבים/מסלולים - נא לציין כאן, זכרו - רכבים ברמה בינונית (לא Super GT וכאלה)
עדכון 2:
התאריך: יום שלישי, 18/1
שעה: נפגשים ב- 22:00, התחלת מירוץ ב-22:10
שם חדר: HT - MiniCooper
מסלול: Trial Mountain Circuit - תחת Original - מסלול רחב, עם פניות מהירות ואיטיות
רכב: Mini Cooper S '07 - על פי המלצת בועז - גם למי שאין את הרכב במוסך, ניתן להתאמן על הרכב+מסלול תחת ארקייד.
מספר הקפות: 7 (יקח בערך 14 דקות).
עדכון 3: בסוף השרשור
* לבינתיים, תוסיפו אחד את השני לרשימת החברים....
** לעדכן מי שמתאים ומי שלא, כדי בסוף לא נהיה חדר עם 2 נהגים....אם לא מתאים להרבה - נקבע מועד אחר.
אז לאחר שכבר לכמה חברים יש את GT5, ולאחר שצברנו כמו שעות נהיגה אפשר לנסות לארגן מירוץ אונליין ראשון לחברי הפורום (וחברים של....).
הרעיון הכללי הוא לקבוע יום בשבוע - אמצע שבוע (שלישי/רביעי), בשעות הערב המאוחרות (מפאת עבודה, ילדים וכו') - נאמר בשעה 22:00. כמו כן, נקבע מסלול ורכב מראש בכדי שאנשים יוכלו להתכונן - לקנות את הרכב, לשפר, ללמוד את המסלול וכו'.
שימו לב כי הרעיון הוא לבצע מירוץ מסודר, כלומר יש לנהוג לפי כללי אמינות בסיסיים של לא נכנסים (בכוונה) ברכבים אחרים, ללא קיצורי דרך, אנחנו קודם כל רוצים להינות - אח"כ לנצח.
בתור התחלה, צריך קודם לראות לכמה אנשים יש את המשחק ומעוניינים להשתתף. אז כל מי שמעוניין ירשום פה את ה-PSN שלו (זו רשימה ספציפית ל-GT5 ואינה קשורה לרשימה המלאה בפורום).
יוסי, PSN: GTP_YossiGab
עדכון 1:
חברים, אני מתחיל לגבש משהו.
קודם כל - לגבי תאריך/זמן: חשבתי על יום שלישי, ה-18/1 בשעה 22:00.
מתאים לכם? לכל מי שזה מתאים וגם למי שזה לא מתאים, נא לציין כאן כדי שנראה את הכמות הצפוייה.
חשבתי לעשות את המירוץ באופן הבא:
לפתוח את החדר בשעה 22:00
לחכות להצטרפות אנשים עד שעה 22:10
לבצע מירוץ ראשון, כ-15 דקות
יציאה בחזרה לחדר, ולאחר 5 דקות
מירוץ שני של כ-15 דקות.
התחלתי לבדוק את אפשרויות האונליין ביצירת חדר פרטי, אני עדיין לומד את הפרטים - אם למישהו כבר יש ניסיון ביצירת חדר - צור קשר להחלפת מידע.
בנוסף, אני בודק רכבים+מסלולים שונים עבור המירוץ.
מכיוון שזה מירוץ משותף ראשון, המטרה לבחור רכב ברמה בינונית (ומסלול בינוני), כך כולם ינהגו באותו הרכב וכך אמורים להיות יחסית קרובים ברמה/במסלול.
אם יש למישהו המלצות לרכבים/מסלולים - נא לציין כאן, זכרו - רכבים ברמה בינונית (לא Super GT וכאלה)
עדכון 2:
התאריך: יום שלישי, 18/1
שעה: נפגשים ב- 22:00, התחלת מירוץ ב-22:10
שם חדר: HT - MiniCooper
מסלול: Trial Mountain Circuit - תחת Original - מסלול רחב, עם פניות מהירות ואיטיות
רכב: Mini Cooper S '07 - על פי המלצת בועז - גם למי שאין את הרכב במוסך, ניתן להתאמן על הרכב+מסלול תחת ארקייד.
מספר הקפות: 7 (יקח בערך 14 דקות).
עדכון 3: בסוף השרשור
* לבינתיים, תוסיפו אחד את השני לרשימת החברים....
** לעדכן מי שמתאים ומי שלא, כדי בסוף לא נהיה חדר עם 2 נהגים....אם לא מתאים להרבה - נקבע מועד אחר.
נערך לאחרונה על ידי yossigab ב 19/01/2011 9:54, נערך 4 פעמים בסך הכל.
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
חברה, לפני שבועיים נולד לנו בן, אני לא רואה/אראה את החדר בקרוב
, כשיתאפשר...............תקבלו בראש 
-
yossigab
- חבר פעיל במיוחד

קודם כל - מזל טוב, שיהיה הכי כיף בעולם... כשיתאפשר לך - רק תודיע...niko כתב:חברה, לפני שבועיים נולד לנו בן, אני לא רואה/אראה את החדר בקרוב, כשיתאפשר...............תקבלו בראש
...
PSN: YossiGab, GT6 PSN: GTP_YossiGab
-
yossigab
- חבר פעיל במיוחד

אל תדאג, אנחנו לא מחפשים אלופים... גם אני לא הספקתי עדיין לצבור יותר מידי זמן על המשחקYaron_M כתב:אני אומנם חדש יחסית במשחק ולא צברתי יותר מדי שעות נהיגה, אבל עדיין -
samuraicat296...
-
yossigab
- חבר פעיל במיוחד

הבעייה ב-EIGER זה שזהו מסלול צר וצפוף ולכן קשה לעקוף בו (והרבה מקום לתאונות). מכיוון שזהו מירוץ ראשון אני מעדיף מסלולים יותר "רגועים".
לגבי הרכבים - אבדוק אותם...
לגבי הרכבים - אבדוק אותם...
-
yossigab
- חבר פעיל במיוחד

בהחלט מסכים.Boaz כתב:יש מגבלות צמיגים, כ"ס, Tuning, וכו'?
עדיף להגביל ללא שינויים מהחנות בשביל מירוץ ראשון...
כפי שנאמר, הרכב הנבחר קיים ברשימת ה-"Recommended".
אז חברים - בכדי למנוע מצבים "מביכים" (שבהם מישהו מוביל את כולם בסיבוב בגלל רכב שונה), אז יש לבחור את הרכב מתוך הרשימה המוכנה ולא מתוך המועדפים - גם אם יש לכם את הרכב.
בנוסף, לאחר המירוץ הראשון, בהתאם לתוצאות, אולי נחליף רכב או מסלול או שניהם - נראה.
למי שיש אוזניה - כדאי להכין (אם צריך - תטעינו....) , אפשר לדבר עד שמתחילים את המירוץ (אפשר גם בזמן המירוץ אבל לא ממש רצוי)...
הערה: בכדי לא לחפש את החדר מתוך רשימת החדרים המלאה, יש דרך מהירה. בהנחה שאישרתם אותי כחבר, אתם נכנסים ל-Community , בוחרים את הפרופיל שלי, ובעמודת האיקונים - לוחצים על הכוס קפה (הכי תחתון), זה יתן לכם להיכנס לחדר בקלות.