מכירים קומפקט דיסק- teac pd-h300?
מכשיר טוב ואמין והשרות של TSACAM בארץ מצויין היבואן ירוטל והשירות אריה שולמן בבני ברק הצליל של המכשיר הוא די מפורט
אבל לא ברמה של NAD C521....
אים אהבתה את הצליל והחשש שלך הוא השירות אז הסר דאגה מילבך השרות מצויין ואני נעזרתי בו אפילו להזמנת חלקים מיוחדים
למכשירים נדירים ויקרים (טייפ סלילים מיקצועי TASCAM BR-20 ) והם היגיעו בזמן כמובטח.
דן
אבל לא ברמה של NAD C521....
אים אהבתה את הצליל והחשש שלך הוא השירות אז הסר דאגה מילבך השרות מצויין ואני נעזרתי בו אפילו להזמנת חלקים מיוחדים
למכשירים נדירים ויקרים (טייפ סלילים מיקצועי TASCAM BR-20 ) והם היגיעו בזמן כמובטח.
דן
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
tascam (יש קשר ל TASCAM?)
תודה,
עד כמהשהבנתי את המכשיר הזה לא מיבא יורוטל אלה יבואן אחר המייבא ליין יוקרתי יותר של teac (אותו יבואן של רמקולי jmlab, לא זוכר את שמו),
מעניין האם השרות אותו שרות (אנסה לברר איתם מחר).
עד כמהשהבנתי את המכשיר הזה לא מיבא יורוטל אלה יבואן אחר המייבא ליין יוקרתי יותר של teac (אותו יבואן של רמקולי jmlab, לא זוכר את שמו),
מעניין האם השרות אותו שרות (אנסה לברר איתם מחר).
javascript:emoticon('
') javascript:emoticon('
')
')אתה יכול לברר כאן
TASCAM.CO.IL
דן
TASCAM.CO.IL
דן
רב סרן-רועי קליין.
מברור שערכתי היבואן הוא "אלרון" שמיבא גם את רמקולי jmlab, אני לא מצליח למצוא קישור ליבואן הזה ולתהות על קנקנו.
מסתבר שיש לפחות 2 יבואנים ל teac ו2 מעבדות שרות שונות.
האם מישהו מכיר את השרות של "אלרון"?
מסתבר שיש לפחות 2 יבואנים ל teac ו2 מעבדות שרות שונות.
האם מישהו מכיר את השרות של "אלרון"?
javascript:emoticon('
')
')המכשירים של TEAC מאוד אמינים אים אן לך בעיות איתו בשבועיים הראשונים אז לא ניראה לי שתצטרך שרות תקופה יפה.
דן
דן
רב סרן-רועי קליין.