המלצות לשידרוג מערכת ק"ב
כיום יש ברשותי רמקולים של: Bose Acoustimass 6 ורסיבר Yamaha RX-V420.
האם ניתן לשדרג את איכות המערכת הזו בתקציב של עד 5000 ש"ח ?
השימוש הוא 90% קולנוע ביתי ו 10% מוזיקה.
חשבתי לשדרג את הרסיבר כדי לקבל תמיכה ב HDMI (הגיע הזמן..) וכמו כן לקבל תמיכה בפורמטי האודיו החדשים, האם שידרוג לאונקיו 508 ישדרג גם את איכות השמע ? (בצורה משמעותית) או שמתחייב החלפת רמקולים כדי לשפר את השמע ?
בהמלצתכם אנא קחו בחשבון שהרמקולים יכולים להיות או סאטליטים או IN WALL וזאת בשל מגבלות מקום.
האם ניתן לשדרג את איכות המערכת הזו בתקציב של עד 5000 ש"ח ?
השימוש הוא 90% קולנוע ביתי ו 10% מוזיקה.
חשבתי לשדרג את הרסיבר כדי לקבל תמיכה ב HDMI (הגיע הזמן..) וכמו כן לקבל תמיכה בפורמטי האודיו החדשים, האם שידרוג לאונקיו 508 ישדרג גם את איכות השמע ? (בצורה משמעותית) או שמתחייב החלפת רמקולים כדי לשפר את השמע ?
בהמלצתכם אנא קחו בחשבון שהרמקולים יכולים להיות או סאטליטים או IN WALL וזאת בשל מגבלות מקום.
Natural Born Gamer
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
אין לי ספק ששידרוג הרמקולים בתקציב הנ"ל יתן לך שיפור מהותי. הרבה יותר מהחלפת הרסיבר.
בתקציב הזה אמליץ לך לבדוק סטים של KEF וקליפש
בתקציב הזה אמליץ לך לבדוק סטים של KEF וקליפש
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
- danlior
- חבר מכור קשה

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=31839snowgoose כתב:אתה יכול לתת דוגמאות ספציפיות ?danlior כתב:אין לי ספק ששידרוג הרמקולים בתקציב הנ"ל יתן לך שיפור מהותי. הרבה יותר מהחלפת הרסיבר.
בתקציב הזה אמליץ לך לבדוק סטים של KEF וקליפש......
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=776603
תודהdanlior כתב:http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=31839snowgoose כתב:אתה יכול לתת דוגמאות ספציפיות ?danlior כתב:אין לי ספק ששידרוג הרמקולים בתקציב הנ"ל יתן לך שיפור מהותי. הרבה יותר מהחלפת הרסיבר.
בתקציב הזה אמליץ לך לבדוק סטים של KEF וקליפש......
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=776603...
הסט של ה KEF הוא קצת מחוץ לתקציב.
Natural Born Gamer
בדיוק, לא צריך להקשיב למחירים של זאפ סטריאו וקולנוע ביתי, אתם תופתעו לראות מה יקרה שתעברו בין כמה סניפים של חנויות אודיו, המחירים יורדים פלאים.danlior כתב:snowgoose
המחיר בזאפ הוא המחיר הרישמי של היבואן. כשתבוא לחנות ותוציא פפליטוס, צפה להנחה גדולה - לפעמים עד 25% - תלוי במוצר...
האונקיו 608 למשל כשהיה רשום בזאפ 4000 כל חנות שעברתי אמרו לי מחיר של פחות מ 3500, אפילו הגעתי עם חנות ל 3200 ובסוף לא לקחתי, שלושה חודשים אחרי עכשיו המחיר בזאפ ירד האמת לא יודע אם המחיר בחנויות השתנה בהתאם.
- danlior
- חבר מכור קשה

יש לך ימאהה חמוד. ההבדל בינו לבין ה-508 או ה-608 מינורי מבחינת איכות סאונד, בטח כשמדובר במערכת עם סאב מוגבר.snowgoose כתב:השאלה הגדולה היא האם רסיבר חדש או רמקולים יתנו את האפקט המשמעותי מבחינת שיפור איכות השמע ? כי ברור לי שבתקציב הנ"ל אין אפשרות לקנות גם וגם......
הפיצ'רים החדשים שתקבל ברסיבר מודרני חמודים ונוחים אבל לא ישפרו לך את הסאונד ואם כן אז במעט.
לעומת זאת, השיפור שתקבל עם החלפת סט הרמקולים יהיה גדול מאוד.
כן, רק שלסחוב את הרסיבר לחנות ולבקש שיחברו אותו נראה לי לא מעשי...zeev78 כתב:snowgoose ברוב החנויות הגדולות יש את ה608 בתצוגה, קח את הרסיבר הישן שלך לאיזושהי חנות ותעשה השוואה בעצמך. בסופו של דבר מי שצריך לחיות עם התוצאה זה אתה....
Natural Born Gamer
סליחה שאני מתערב חחח כן..
לי יש אונקיו 807 וBose Acoustimass 10 הרסיבר הוחלף מDENON לאונקיו ופשוט שומעים מעולה..
לי יש אונקיו 807 וBose Acoustimass 10 הרסיבר הוחלף מDENON לאונקיו ופשוט שומעים מעולה..
!אל תשאל שאלות קשות שלא תשמע שקרים!
!!!אנחנו הישראלים חושבים כול הזמן כחול ותמיד יוצא לבן !!
!!משפט סיני חכם אומר.אם אין לך מה לכתוב,תכתוב משפט סיני חכם!!
!!!אנחנו הישראלים חושבים כול הזמן כחול ותמיד יוצא לבן !!
!!משפט סיני חכם אומר.אם אין לך מה לכתוב,תכתוב משפט סיני חכם!!
מעניין..ליקר כתב:סליחה שאני מתערב חחח כן..
לי יש אונקיו 807 וBose Acoustimass 10 הרסיבר הוחלף מDENON לאונקיו ופשוט שומעים מעולה.....
אני הייתי בתחושה שלא משנה איזה "רסיבר על" אני אקנה מהרמקולים האלה לא יצא שום דבר טוב..
הצליל שלהם קר ומנוכר, חסר עומק ולעיתים אפילו צווחני עד כאב (לטעמי..)
אולי הבעיה טמונה בשילוב הלא מוצלח ביו הרסיבר לרמקולים
Natural Born Gamer
snowgoose כתב:מעניין..ליקר כתב:סליחה שאני מתערב חחח כן..
לי יש אונקיו 807 וBose Acoustimass 10 הרסיבר הוחלף מDENON לאונקיו ופשוט שומעים מעולה.....
אני הייתי בתחושה שלא משנה איזה "רסיבר על" אני אקנה מהרמקולים האלה לא יצא שום דבר טוב..
הצליל שלהם קר ומנוכר, חסר עומק ולעיתים אפילו צווחני עד כאב (לטעמי..)...
הסאונד החד שאתה מדבר עליו נובע מאי התאמה בין הרסיבר לרמקולים, באיזה כבל דיגיטלי אתה משתמש?