מכונה E61 יד שנייה
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
לכל ה 3 הראשונות יש סטימר חלש, לא יודע למה אבל זה ככה.
בריקולטה - צריך לבדוק היסטוריה כי יש ישנות אבל רובן עברו דרך אבגי בתחזוקה אז הן צריכות להיות בסדר.
הכי יפה היא ה Izzo.
בריקולטה - צריך לבדוק היסטוריה כי יש ישנות אבל רובן עברו דרך אבגי בתחזוקה אז הן צריכות להיות בסדר.
הכי יפה היא ה Izzo.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
Isomac Millenium ו- Grimac Mia: אני לא יודע מי היבואן ומי נותן שירות בארץ.
IZZO: אני יודע שהשירות לא משהו, והרבה מכונות כאלה עושות בעיות ולכן מוצאות את עצמן בלוחות במהירות.
הבריקולטה מגיעה מבית טוב וגב חזק מאוד בארץ, ואתה תוכל להיות רגוע שלא חשוב מה יקרה - יש לך עם מי לדבר.
מה לגבי מכונות נוספות? המכונות שהבאת כולן מופיעות כרגע בלוחות או שזו רק רשימה תיאורטית?
הייתי שוקל מאוד את האניטה, ECM ו-VBM.
IZZO: אני יודע שהשירות לא משהו, והרבה מכונות כאלה עושות בעיות ולכן מוצאות את עצמן בלוחות במהירות.
הבריקולטה מגיעה מבית טוב וגב חזק מאוד בארץ, ואתה תוכל להיות רגוע שלא חשוב מה יקרה - יש לך עם מי לדבר.
מה לגבי מכונות נוספות? המכונות שהבאת כולן מופיעות כרגע בלוחות או שזו רק רשימה תיאורטית?
הייתי שוקל מאוד את האניטה, ECM ו-VBM.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
ל IZZO אין בכלל יבואן היום בארץ ...
מצטרף להמלצות של מוטי כולל הבריקולטה.
הכי חשוב תבדוק היטב ממי אתה קונה, זה נשמע קצת מוזר אבל עדיף לך מכונה מאדם פרטי (יד ראשונה) שמכיר את המכונה ושמר עליה ולא משהו שעבר כמה ידיים ואין ודאות לגבי עברו (האם היה בשימוש של בית עסק כלשהו וכו').
בהצלחה
מצטרף להמלצות של מוטי כולל הבריקולטה.
הכי חשוב תבדוק היטב ממי אתה קונה, זה נשמע קצת מוזר אבל עדיף לך מכונה מאדם פרטי (יד ראשונה) שמכיר את המכונה ושמר עליה ולא משהו שעבר כמה ידיים ואין ודאות לגבי עברו (האם היה בשימוש של בית עסק כלשהו וכו').
בהצלחה
מי שקונה מכונה בסכומים האלו מיד 2 ואפילו לא טורח לבדוק קודם מחירים של מכונות חדשות, מגיע לו לשלם יותר.shtud כתב:אחרי שראיתי את הפוסט הזה דפדפתי קצת ביד2, ושמתי לב שיש ביד2 המון ציידי תמימים, חלק מהמוצרים נמכרים ביד2 במחיר גבוה יותר ממה שזה עולה חדש בחנות, יש לכם רעיונות איך למגר את התופעה?...
אגב E61, ההקצפה בכמה מכונות שיצא לי לראות חלשה יחסית (יחסית לאוסקר שאני מכיר היטב)
ידוע שגודל הדוד ודוד עומד מול שוכב (לדוד עומד יש פחות עוצמת קיטור) משפיע, אבל ראיתי שגם למכונות עם דוד שוכב ובעלות דוד גדול יחסית ההקצפה עדיין חלשה.
האם יש מכונות E61 עם הקצפה חזקה?
ידוע שגודל הדוד ודוד עומד מול שוכב (לדוד עומד יש פחות עוצמת קיטור) משפיע, אבל ראיתי שגם למכונות עם דוד שוכב ובעלות דוד גדול יחסית ההקצפה עדיין חלשה.
האם יש מכונות E61 עם הקצפה חזקה?
ושוב, מי שלא טורח לבדוק לפני - שישלם...shtud כתב:אני לא מדבר על סכומים כאלו, לדוגמה ראיתי handpresso ב800 שקל (חדש 400)
או מכונות גולדליין עם תיאור בערך כזה "מכונת קפה סופר מקצועית, לחץ 19 בר, למבינים בלבד" רק 700 ש"ח...
כשאני קונה משהו חדש, בתחום שאני לא מבין בו, אני טורח לקרוא לפני הרכישה מידע בנושא, לבדוק מחירים וכו'. לא מדובר בכישור שאין לאנשים אחרים. כל אחד יכול וצריך לעשות זאת. מי שלא - שיפסיד.
- roli_bark
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 149
- נתן תודות: 28 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
נושא השרשור הוא מכונה יד-שניה עם ראש E-61 (וסביר עם HX) - הייתי מברר עם מעבדת "אספרסימו" (אנדיי או איוון) באור-יהודה.
הייתי מביא אותה לבדיקה למקום כזה לפני קנייה (כמו בדיקת מכונית במכון מורשה לפני קנייה), בדגש על דברים שדורשים תיקון/שיפוץ.
הייתי מביא אותה לבדיקה למקום כזה לפני קנייה (כמו בדיקת מכונית במכון מורשה לפני קנייה), בדגש על דברים שדורשים תיקון/שיפוץ.
אם אתה קונה מכונה E61עובדת וניראת טוב ב 3000 עד 3500 שח אתה מסודר, תקלות וחלפים לא יקרים ואתה חוסך הרבה כסף.
המכונות האלו בנויות לאלפי חליטות ואף יותר מזה בתחזוקה סבירה מכונה יכולה למשוך הרבה מאוד שנים.
אני קניתי יד שנייה.
בברכה
המכונות האלו בנויות לאלפי חליטות ואף יותר מזה בתחזוקה סבירה מכונה יכולה למשוך הרבה מאוד שנים.
אני קניתי יד שנייה.
בברכה
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
יש. ויביאמה, ECM אפילו אניטה עם הדוד העומד נותת יותר קיטור מאיזומק (לא מבין איך זה קורה.)benk כתב:אגב E61, ההקצפה בכמה מכונות שיצא לי לראות חלשה יחסית (יחסית לאוסקר שאני מכיר היטב)
האם יש מכונות E61 עם הקצפה חזקה?...
לא זוכר בבריקולטה מה אבל אני חושב שגם שם היה קיטור טוב.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- גלעד_אינטרפרק
-
- עוסק בתחום קפה

- תגובות: 156
- שם מלא: גלעד מוסקוביץ
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
חפש מכונה שיש לה בית טוב שיתן לך שירות אחרי הקניה - הווה אומר יבואן פעיל.
בגדול פתח את המכונה ותראה שהחלקים הפנימיים נראים שלמים, ללא כתמי קורוזיה מוגזמים וללא סימני אבן סביב החיבורים השונים של הצנרת . ברח ממכונות עם קומבינות חשמל עתירות איזולירבנד. אף מכונה מכובדת לא עוזבת את המפעל עם ס"מ אחד של איזולירבנד...
אבן בתוך הדוד תוכל לבדוק רק על ידי פתיחתו - מומלץ על ידי בעל מקצוע שיעשה כבר טיפול כולל.
תהנה!
בגדול פתח את המכונה ותראה שהחלקים הפנימיים נראים שלמים, ללא כתמי קורוזיה מוגזמים וללא סימני אבן סביב החיבורים השונים של הצנרת . ברח ממכונות עם קומבינות חשמל עתירות איזולירבנד. אף מכונה מכובדת לא עוזבת את המפעל עם ס"מ אחד של איזולירבנד...
אבן בתוך הדוד תוכל לבדוק רק על ידי פתיחתו - מומלץ על ידי בעל מקצוע שיעשה כבר טיפול כולל.
תהנה!
מנכל אינטרפרק - מרכז תרבות קפה.
יבואנים בלעדיים : Cimbali, Elektra, Ascaso
אולם התצוגה הגדול בארץ לתחום הקפה - ביתי ומקצועי
יבואנים בלעדיים : Cimbali, Elektra, Ascaso
אולם התצוגה הגדול בארץ לתחום הקפה - ביתי ומקצועי
- גונן
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
יש בראשון איש אחד שמתקן מכונות קפה וגם מוכר מכונות יד שנייה (בעיקר לשוק מיסחרי אבל יש אצלו ליפעמים דברים מאוד מעניינים) הוא אגב זה שמכר לי את הידית ללפאבוני שלי. הוא גם מוכר קפה לא רע ביכלל , אני קונה מימנו ליפעמים , קואים לו איתן- גל נע 03-9696408