לאחר קנייה של LG LD460
רכשתי היום טלוויזיה של LG LD460
בניגוד למה שכתוב בביקורות עליה בזאפ הטלויזיה כן תומכת בMKV ובכתוביות בעברית (אומנם הפוכות אבל אין מה לעשות)
משיחה עם החנות שקניתי ממנה,התברר לי כי רק הדגם הקוריאני שמיובא ע"י ח.י הוא זה שאכן מנגן כמו שצריך.
הדגם הזה עלה לי ב300 שקל בערך יותר יקר מאותו הדגם מתוצרת סין.
אשמח לקבל תגובה ממי שמבין האם אכן כך הדבר.
ד"א,אחלה איכות ואחלה ממשק!
בניגוד למה שכתוב בביקורות עליה בזאפ הטלויזיה כן תומכת בMKV ובכתוביות בעברית (אומנם הפוכות אבל אין מה לעשות)
משיחה עם החנות שקניתי ממנה,התברר לי כי רק הדגם הקוריאני שמיובא ע"י ח.י הוא זה שאכן מנגן כמו שצריך.
הדגם הזה עלה לי ב300 שקל בערך יותר יקר מאותו הדגם מתוצרת סין.
אשמח לקבל תגובה ממי שמבין האם אכן כך הדבר.
ד"א,אחלה איכות ואחלה ממשק!
ממה שידוע לי אין דבר כזה ש LG מייצרים מסכים בסין ,אך ורק בקוריאה
כניראה התבלבלתה כי ההבדלים הם ביבואן עצמו ולא ביצור.
ה300 ש"ח האלה ששילמתה הם על אחריות של 3 שנים מבית ח.י.
קניתי לפני מספר ימים דגם חדיש יותר LG LD550 רציתי לקנות את הדגם שלך אבל בסוף קניתי את הדגם LD550
האיכות מעולה במסכי LG
מקווה שתהנה ותתחדש
כניראה התבלבלתה כי ההבדלים הם ביבואן עצמו ולא ביצור.
ה300 ש"ח האלה ששילמתה הם על אחריות של 3 שנים מבית ח.י.
קניתי לפני מספר ימים דגם חדיש יותר LG LD550 רציתי לקנות את הדגם שלך אבל בסוף קניתי את הדגם LD550
האיכות מעולה במסכי LG
מקווה שתהנה ותתחדש
אין דבר כזה מסכים של LG תוצרת סין לא במסכי TV בכל אופן
מה שכן נתקלתי במסכים שהם תוצרת סין שגם להם הדביקו LG אבל דרך יבואנים פרללים לא דרך ח.י
כנראה שהמסך שהציעו לך בהתחלה הוא מסך פרללי ושידרגו אותך למסך עם אחריות של ח.י
המגביל ל 460 בפרלל הוא 450
עשית בחירה נכונה תתחדש ותהנה.
מה שכן נתקלתי במסכים שהם תוצרת סין שגם להם הדביקו LG אבל דרך יבואנים פרללים לא דרך ח.י
כנראה שהמסך שהציעו לך בהתחלה הוא מסך פרללי ושידרגו אותך למסך עם אחריות של ח.י
המגביל ל 460 בפרלל הוא 450
עשית בחירה נכונה תתחדש ותהנה.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14357
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
אתה יכול להסביר את הפיסקה הזו בבקשה?elada כתב:מה שכן נתקלתי במסכים שהם תוצרת סין שגם להם הדביקו LG אבל דרך יבואנים פרללים לא דרך ח.י
....
נכון לעכשיו איני יודעopv כתב:אתה טוען שיש מסכי LG מזויפים בארץ?elada כתב:מסך שמיוצר בסין עם המותג LG....
שמיובא ע"י יבואן פרללי.......
אבל היה דבר כזה בהחלט ואפילו ראיתי את המסך פתוח ומפורק ואין שום קשר בין הרכיבים שהיו בפנים לLG המקורי (העולמית)
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14357
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
אפשר לשאול היכן ראית בארץ שמוכרים מסכי LG מזוייפים?elada כתב:נכון לעכשיו איני יודעopv כתב:אתה טוען שיש מסכי LG מזויפים בארץ?elada כתב:מסך שמיוצר בסין עם המותג LG....
שמיובא ע"י יבואן פרללי.......
אבל היה דבר כזה בהחלט ואפילו ראיתי את המסך פתוח ומפורק ואין שום קשר בין הרכיבים שהיו בפנים לLG המקורי (העולמית)...