HD חיצוני מומלץ?

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
gil_z פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,
בשעה טובה רכשתי A-200. עכשיו מתלבט בין HD של W.D לסיגגט.
איזה מומלץ האחד 375 ש"ח ל1 T השני 280 ש"ח

תודה מראש
tamirl
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 351
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #2 

לפי מה שאני מבין - אתה הולך לכוון של דיסק 3.5 אינטש. אני מציע לשקול אופציה של 2.5 אינטש - שזה דיסק הרבה יותר קומפקטי ונייד, והכי חשוב - לא זקוק למקור כח חיצוני, מספיק לו הכח דרך חיבור USB. החיסרון - הם יקרים יותר. אני משתמש בדיסק כזה וכך מעביר בנוחות חומר מהמחשב לסטרימר. נראה לי שזה היה ממש לא נח אם הייתי צריך כל פעם להעביר את הדיסק ביחד עם חיבורי החשמל שלו.

mr_H
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 20
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

gil_z כתב:שלום לכולם,

תודה מראש
גיל שלום

משאלתך לא ברור אם אתה רוצה דיסק פנימי או חיצוני
אם אתה מעוניין בפנימי עדיפות ל3.5 אינץ - יותר זולים וצריך ללכת על הסדרה הירוקה עם הספק נמוך
אם מדובר על חיצוני - אז השאלה היא מה חשוב לך נפח או גודל פיזי/נוחות - אינץ 2.5 הם קטנים ולא זקוקים לספק חיצוני אך הם יקרים יותר
בכל מקרה מה שלי היה חשוב הוא תקופת האחריות כי 2 החברות שנתת הם חברות טובות - ככל שהמוצר הוא עם יותר שנות אחריות אני מניח שהוא באיכות טובה יותר (לי יש דיסק פנימי 2TB עם 3 שנים של WD ו2 דיסקים חיצוניים 2.5 אינץ 640 גיגה של סיגייט וסמסונג עם 3 ו5 שנות אחריות)

AmiEfroni
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1389
נתן תודות: 110 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #4 

gil_z כתב:שלום לכולם,

תודה מראש
גיל אתה ער לך לעובדה שדיסק פנימי 2T 3.5" של WD GREEN עולה היום רק 485 ש"ח - כלומר רק 110 ש"ח יותר מ1T.

אני מחבר אותו ללפטופ שלי באמצעות ערכה SATA TO USB הכוללת ספק חיצוני קטן שעלתה לי רק 68 ש"ח.

אני משתמש בערכה הזאת גם לגיבויי על דיסקים ישנים שלי-שרציתי כבר לזרוק אותם ( בני 80G +) -
וגם במטרה הראשית ברכישתה - לחיבור חיצוני של נגן BLU-RAY פנימי אל הלפטופ שמחובר כמובן HDMI לLCD.
מנגן כותרי BD בצורה מושלמת וגם מאשר לי להוריד עדכונים לנגן וגם לאפס של שינוי האזורים A ו- B.

פתרון פשוט וזול ורב שימושי.

tamirl
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 351
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #5 

חבר'ה למה אתם מבלבלים את הבחור - הוא בפירוש אמר שהוא מחפש דיסק חיצוני.

אני קניתי את :
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=751131

דיסק 2.5 אינטש של 640 גיגה, במחיר סביר, עם 3 שנות אחריות. בינתיים הוא עובד אחלה.

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #6 

צודק, הוא בפירוש ציין דיסק חיצוני בכותרת.

בגלל שנפח התכנים עולה בהתמדה, אני הייתי הולך על דיסק חיצוני בנפח שנע בין 1TB עד 2TB.

ניתן להשיג את הדיסקים האלה במחירים מאוד אטרקטיביים היום, למשל דיסק חיצוני של 2TB ניתן להשיג בקצת יותר מ-500 ש"ח, בהחלט זול.

אני חושב שאתה יכול לבחור בין דגמים של WD, סיגייט וסמסונג. אחרי הכל, יש פה גם אלמנט של מזל ואף אחד לא מבטיח לך, ביחס לאחר, פעולה חלקה במשך שנים.

שים לב שיש דגמים מסוימים שמגיעים עם 2 שנות אחריות, לעומת אחרים שמגיעים עם 5 שנות אחריות, צריך לרחת את זה בחשבון.

AmiEfroni
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1389
נתן תודות: 110 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #7 

Irus כתב:צודק, הוא בפירוש ציין דיסק חיצוני בכותרת.

בגלל שנפח התכנים עולה בהתמדה, אני הייתי הולך על דיסק חיצוני בנפח שנע בין 1TB עד 2TB.

ניתן להשיג את הדיסקים האלה במחירים מאוד אטרקטיביים היום, למשל דיסק חיצוני של 2TB ניתן להשיג בקצת יותר מ-500 ש"ח, בהחלט זול.

.
...
irus, התכוונת בטח לדיסק פנימי 2T שעולה פחות מ - 500 שקל.
החיצוניים יותר יקרים מ500 שקל ונראה לי שיותר איטיים מגירסת הגריין של WD וגם הבאפר שלהם יותר קטן וזאת בנוסף לכך שהאחריות לגביהם רק שנתיים - לעומת שלוש שנים של - WD GREEN 2T - כמו שציינת בהמשך תגובתך.

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #8 

האמת שדיברתי על דיסק חיצוני בקצת יותר מ-500 ש"ח, כמו פה:

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c- ... 297=142299

יש שם אחד ב-560 ש"ח, ואני כבר נתקלתי במבצעים בחנויות השונות, והכי זול שראיתי עלה 510 ש"ח.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”