המלצה לפטיפון איכותי ולא יקר
-
המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 19 פעמים
היי חברים
יש לי ערימת תקליטים שישבו במחסן ונאלצתי לפנות אותם.
עכשיו אני מחפש פטיפון כדי לחזור לנוסטלגיה.
לרסיבר שלי אין כניסת PHONO ואני רוצה לשאול מה אני צריך כדי לחבר אליו פטיפון?
ובבקשה תמליצו לי על פטיפון.
תודה
יש לי ערימת תקליטים שישבו במחסן ונאלצתי לפנות אותם.
עכשיו אני מחפש פטיפון כדי לחזור לנוסטלגיה.
לרסיבר שלי אין כניסת PHONO ואני רוצה לשאול מה אני צריך כדי לחבר אליו פטיפון?
ובבקשה תמליצו לי על פטיפון.
תודה
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- קיבל תודות: 1 פעם
ערן אודיופריק מוכר איזה פטיפון מצויין שרציתי לקנות ובסוף החלטתי ללכת על חדש..
צור איתו קשר אולי ימצא חן בעינייך..
המחיר כמו שאני זוכר באמת היה מצויין..
מקווה שהוא עדיין לא נימכר..
בהצלחה!
צור איתו קשר אולי ימצא חן בעינייך..
המחיר כמו שאני זוכר באמת היה מצויין..
מקווה שהוא עדיין לא נימכר..
בהצלחה!
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".
הקדם מגבר זה החלק שמגביר את אות הפטיפון לרמה של כניסת LINE רגילה.
אים אתה רוצה יש לי קדם פשוט ובסיסי MM לא בשימוש במצב ח-ד-ש בו וקח ב-מ-ת-נ-ה נכון הוא מהפשוטים אבל הוא תקין ועושה את העבודה.
דן
אני מר"ג
אים אתה רוצה יש לי קדם פשוט ובסיסי MM לא בשימוש במצב ח-ד-ש בו וקח ב-מ-ת-נ-ה נכון הוא מהפשוטים אבל הוא תקין ועושה את העבודה.
דן
אני מר"ג
נערך לאחרונה על ידי tascam ב 07/05/2006 18:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
מלך, המלצותיי:
קנה פונו סטייג' של קיימבריג' או של פרו- ג'קט ב 400 ש"ח בערך, שניהם מצויינים (לי אישית יש קיימבריג'). לא מומלץ פחות מאלה, כי על לחסוך 150 ש"ח, נניח, הירידה ברמה תהיה מאוד גדולה.
לגבי פטיפון- באיזור ה 2000- 2500 ש"ח יש פטיפונים מרמת כניסה של פרוג'קט (ה Debut, "דיי-ביו" בעברית, וה"אקספרשן"),
שלפחות ממה ששמעתי וקראתי נותנים תמורה מאוד גבוהה לכסף.
אם אתה מוצא ביד שניה, פטיפונים של טורנס יהוו בחירה טובה (כמובן במצב תקין ומחיר סביר).
עוד ביד שניה, B&O גם מאוד נחמדים, אבל קח בחשבון שהם עובדים עם ראש מתוצרתם בלבד, ולא כ"כ קל להשיג, בדקתי את העניין.
לי אישית יש C.E.C. פשוט (שירשתי מאביעד) עם ראש מאוד משודרג (של Ortofon, וכנראה בעתיד הלא רחוק יהיה גם של Grado)שאני מאוד מרוצה ממנו.. יתכן ואפילו אחד כזה יספיק לך, והוא לא יעלה הרבה (חוץ מהראש שידרוש עוד השקעה לא מאוד גדולה).
מקווה שעזרתי
לגבי פטיפון- באיזור ה 2000- 2500 ש"ח יש פטיפונים מרמת כניסה של פרוג'קט (ה Debut, "דיי-ביו" בעברית, וה"אקספרשן"),
אם אתה מוצא ביד שניה, פטיפונים של טורנס יהוו בחירה טובה (כמובן במצב תקין ומחיר סביר).
עוד ביד שניה, B&O גם מאוד נחמדים, אבל קח בחשבון שהם עובדים עם ראש מתוצרתם בלבד, ולא כ"כ קל להשיג, בדקתי את העניין.
לי אישית יש C.E.C. פשוט (שירשתי מאביעד) עם ראש מאוד משודרג (של Ortofon, וכנראה בעתיד הלא רחוק יהיה גם של Grado)שאני מאוד מרוצה ממנו.. יתכן ואפילו אחד כזה יספיק לך, והוא לא יעלה הרבה (חוץ מהראש שידרוש עוד השקעה לא מאוד גדולה).
מקווה שעזרתי
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
עוד דבר אחד- במיוחד ביד שניה, וודא שמדובר בפטיפון רצועה ולא הנעה ישירה (למרות שאני בטוח שיש גם פטיפוני הנעה ישירה טובים. עם זאת, ככלל, נהוג בפטיפונים האודיופילים יותר לבודד את הצלחת מהמנוע ע"י רצועה כדי למנוע ויברציות);
ואם רצועה- וודא שהיא לא אכולה, מיובשת ונקרעת עוד 10 סיבובי צלחת (למרות שרצועות אפשר להחליף, אבל לא כ"כ קל למצוא חלקי חילוף כאלה לפטיפונים ישנים יותר).
ואם רצועה- וודא שהיא לא אכולה, מיובשת ונקרעת עוד 10 סיבובי צלחת (למרות שרצועות אפשר להחליף, אבל לא כ"כ קל למצוא חלקי חילוף כאלה לפטיפונים ישנים יותר).
רצועות לפטיפון יש בשפע ו באיזור ה 10 ש"ח בשמסי אלקטרוניקה בגיבעתיים וברחוב הר ציון (שפע של חנויות)
דן
דן
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
-
המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
- קיבל תודות: 19 פעמים
Re: מלך, המלצותיי:
בניגוד לכמה חכמולוגים עזרת לי מאוד תודה.logankungfu כתב:קנה פונו סטייג' של קיימבריג' או של פרו- ג'קט ב 400 ש"ח בערך, שניהם מצויינים (לי אישית יש קיימבריג'). לא מומלץ פחות מאלה, כי על לחסוך 150 ש"ח, נניח, הירידה ברמה תהיה מאוד גדולה.
מקווה שעזרתי...
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
מלך
תראה עשיתי בשבילך מחקר קטן,יורוטלטק יש אתר באינטרנט,תכנס ותתרשם
לאייל פור יעני אודיו פידיליטי יש גם מבחר פטפונים בין היתר פרוגקט שגם הם
מוצלחים ויותר זולים מהטורנס,אני אישית שמעתי טורנסים למיניהם ומאד נהנתי
את הפרוגקט אני מכיר רק מביקורות שבדרך כלל מאד חיוביות, בהתייחס למחיר
גם לאבי יפה יש פטפונים פרוגקט
לאייל פור יעני אודיו פידיליטי יש גם מבחר פטפונים בין היתר פרוגקט שגם הם
מוצלחים ויותר זולים מהטורנס,אני אישית שמעתי טורנסים למיניהם ומאד נהנתי
את הפרוגקט אני מכיר רק מביקורות שבדרך כלל מאד חיוביות, בהתייחס למחיר
גם לאבי יפה יש פטפונים פרוגקט
אמן מייסר
- Audiophiller
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 36
כדאי לך לברר אצל אורי יפה, הוא אמר שבקרוב הוא מתכנן להביא פטיפונים במחירים מאוד *אטרקטיביים.
*אטרקטיביים - ראה מבצע פוקל...
*אטרקטיביים - ראה מבצע פוקל...
"בניגוד לכמה חכמולוגים עזרת לי מאוד תודה" למי בדיוק אתה מיתכוון בביטוי חכמולוגים ? אל תפזר מילים ורמזים באויר תהיה גבר ותדבר ישירות.
דן
דן
רב סרן-רועי קליין.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
המלך כתב:מחקר עלייק![]()
לא צריך להיות מדען בשביל זה.
אני פשוט לא יודע כמה להשקיע בפטיפון שיהיה מספיק איכותי....
שיהיה "מספיק איכותי"?
תגדיר "איכותי" ותגדיר "מספיק".
הרי אתה יודע טוב מאוד שאיכות זה דבר סובייקטיבי ועוד יותר רמה מספקת שלו.
איך ניתן לדעת מה "מספיק" בשבילך?