מעוניין להזמין מזנון מנגר, מה העומק המינמלי?
מעוניין כמה שפחות עומק, הארון יהיה תלוי על הקיר ללא רגלים.
לא מעוניין במגבר מפלצתי, כרגע אין לי מגבר ולא נראה לי שיהיה לי גם בזמן הרחוק, אני יכול להסתפק במגבר סטריאו.
כרגע יש ברשותי:
PS3
ממיר yesMaxHD
ציוד רשת (router/מודם)
אני ארצה בעתיד HTPC שישולב בארון - לא חייב להיות מארז גדול.
אז מה דעתכם? מהו העומק המינמלי?
לא מעוניין במגבר מפלצתי, כרגע אין לי מגבר ולא נראה לי שיהיה לי גם בזמן הרחוק, אני יכול להסתפק במגבר סטריאו.
כרגע יש ברשותי:
PS3
ממיר yesMaxHD
ציוד רשת (router/מודם)
אני ארצה בעתיד HTPC שישולב בארון - לא חייב להיות מארז גדול.
אז מה דעתכם? מהו העומק המינמלי?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32984
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
ב-50 ס"מ עומק ייכנסו כמעט כל HTPC ורסיבר שקיימים בשוק, כולל קצת אקסטרה לחיבורים וכבלים מאחורה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אני לא מעוניין להגיע ל-50 ס"מ, חשבתי אפילו על 30 ס"מ. איזה גודל מינמלי לפני ה-50 ס"מ אשר יספק HTPC קטן יותר?pixies כתב:ב-50 ס"מ עומק ייכנסו כמעט כל HTPC ורסיבר שקיימים בשוק, כולל קצת אקסטרה לחיבורים וכבלים מאחורה....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כמובן שמחשבי מיני כמו המק מיני וה-Giada או ה-Zotac ייכנסו בלי בעייה ב-30 ס"מ.
אבל לא חושב שיש רסיברים, אפילו סטריאו, שייכנסו ב-30 ס"מ. אולי רק המגברים הקטנים האלה כמו ה-T-Amp או המונובלוק שהם יקרים יותר...
לדעתי אתה הולך יותר מדי על הקצה ואתה תתחרט על זה אח"כ. חבל.
אבל לא חושב שיש רסיברים, אפילו סטריאו, שייכנסו ב-30 ס"מ. אולי רק המגברים הקטנים האלה כמו ה-T-Amp או המונובלוק שהם יקרים יותר...
לדעתי אתה הולך יותר מדי על הקצה ואתה תתחרט על זה אח"כ. חבל.
אז מה המלצתך לעומק שיהווה רק חצי אכזבהpixies כתב:כמובן שמחשבי מיני כמו המק מיני וה-Giada או ה-Zotac ייכנסו בלי בעייה ב-30 ס"מ.
לדעתי אתה הולך יותר מדי על הקצה ואתה תתחרט על זה אח"כ. חבל....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אני לא מבין גדול בעיצוב פנים, אבל אני משוכנע שיש לזה פתרון שכן יהיה אסטתי ומעוצב.
תודה רבה על התשובהShtirlitz כתב:מגבר "סטנדרטי" נע בין 35 ל60 עומק. אם אתה הולך על האופציה של 35, אז תוסיף עוד כמה סנטים לכבלים ומחברים, שלא יתקפלו ויגרמו לקצר....
נראה שעומק 40 ס"מ יהיה האופטימלי בשבילי.