שאלה לגביי ניגון סרט במסך מלא ב-MPCHC

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
WhiteTigerK פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 85
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,

לאחרונה שמתי לב שבמהלך ניגון של סרטי 720P ו-1080P ב-MPCHC (על גביי מסך 16:9), מסומנת האופציה Touch Window from Inside בהגדרות ה-Video של הנגן, ולא מסומנת האופציה Normal Size.

כאשר ניסיתי לשנות ולבחור את אופציית ה-Normal Size במקום Touch Window from Inside, התקבל אפקט של Zoom In או Overscan והתמונה כביכול יצאה מגבולות המסך בניגוד להתאמה מדוייקת כשאר אופציית ה-Touch Window from Inside נבחרה.

השאלה היא איך ייתכן שסרט 720P (ברזולוציה של 1280 על 720 בוודאות) בניגון על מסך 16:9 (בעל רזולוציה של 1920x1080) מוצג בצורה לא תקינה כשאר אופציית ה-Noraml מסומנת, ומוצג בצורה תקינה רק כשאר אופציית ה-Touch Window from Inside מסומנת (אותה ההתנהגות מתקבלת גם כאשר מנוגן סרט ברזולוצייה של 1920x1080 על המסך).

תודה רבה.

WhiteTigerK פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #2 

No one knows ?

igorg79
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 201
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #3 

נראה לי המסך שלך משחק עם AUTO ZOOM בעצמו
אולי תנסה לבטל כל פונקציה כיול במסך ואז תנסה ?

WhiteTigerK פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #4 

זה קורה בעוד מסכים, לא רק בשלי (בעקרון בכל מסך).
בכל פורום ברשת כמישהו מדווח על בעיות תצוגה שקשורות בתמונה שאינה על כל המסך או לחילופין תמונה שיוצאת מגבולות המסך, התשובה היא תמיד לבחור ב-Touch Window from Inside, ולא ב-Normal... ובאף מקום לא מסבירים מדוע.

אין לי בעיה להמשיך לעבוד עם האופציה מסומנת, רק שזה מעלה מחשבות מה בדיוק הנגן עושה במצב הזה והאם הוא בכל זאת מעוות את התמונה (כי הוא הרי עושה משהו על גביי התמונה מהמקור).

תודה.

Bugged
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7

שליחה #5 

אצלי אין בעיה הנ"ל. האופציה היא touch from outside ואני רואה מסך מלא עם וידאו 720P על מסך 1080P.
הייתה לי בעיה דומה בעבר - תבדוק מה הקונפיגורציה בדרייבר של כרטיס מסך, נראה שבכרטיסי מסך ATI יש DEFAULT ל-10% UNDERSCAN.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”