רוצה לקנות Samsung Galaxy או Iphone4 - איך מתחילים?

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
liorreem פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2386
שם מלא: ליאור ראם
נתן תודות: 525 פעמים
קיבל תודות: 132 פעמים

שליחה #1 

אודה לכם על תשובות למספר שאלות:

איפה כדאי לקנות? בארץ או בחו"ל?
אשמח לקבל אתרים ספציפיים שאנשים מהפורום קנו בהם (ולא כיוונים כללים כמו EBAY, קנדה, וכולי).
מה הפרוצדורה לקנייה? יש דברים מסויימים שצריך לבקש מהמוכרים?

מה צריך להתקין אח"כ בארץ כדי לקבל תמיכה מלאה בעברית?

בתודה
ליאור

DaveVak
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 69
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #2 

דבר ראשון תנעל על מכשיר. סמסונג או אייפון 4.
תבדוק טוב טוב בעיות נפוצות (לי אישית יש קצת בעיות עם הסמסונג), תכונות וכו. באנדרואיד יש כמעט אפשרויות אינסופיות, אבל זה לא מתאים לכל אחד (האייפון מגביל, אבל יוצר מסגרת שאתה יודע בדיוק מה אתה מקבל).
לאחר מכן תבדוק את עניין האחריות מכל המקורות אם זה חשוב לך. אז זה פשוט משחק של מספרים, תבדוק איפה הכי זול לך להשיג את המכשיר.
אני אישית מצאתי שממש זול להשיג את הסמסונג מסלקום ואילו את האייפון מאורנג' (אם יש במלאי והמבצע שלהם ממשיך) או פלאפון.
כמובן שגם ספק משנה כיוון שעסקאות עם אחת מספקי התקשורת האלחוטית די כובל אותך אליהן (כדי לקבל את הזיכוי אתה צריך להשאר ברשת).
קח בחשבון שעל פי חוק גם אם אתה קונה את המכשיר מצד שלישי בחו"ל או בארץ, בהצגת קבלה אתה זכאי לקבל את את אותם זיכויים באותם תנאים שהספקיות נותנות לאנשים שרכשו את המכשיר דרכן (עדיין מצאתי שסלקום זולה להחריד עם הסמסונג ואורנג' עם אייפון).

liorreem פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2386
שם מלא: ליאור ראם
נתן תודות: 525 פעמים
קיבל תודות: 132 פעמים

שליחה #3 

שני המכשירים מתאיצים לי מאחר ודרישות העיקריות שלי הם דקיקות, תצוגה גדולה, סינכרון עם אאוטלוק וקצת גלישה.
אני בטוח שאת כל אלה יש בשניהם.
כל הקטע של האפליקציות פחות מדבר אלי.
אני אבדוק עם סלקום ואורנג' לגבי המכשירים , תודה.

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”