שלום רב לכולם
אתמול התקנתי במחשב את הMCE
מספר שאלות אשמח לתשובה:
1. דבר ראשון רציתי לדעת אם יש אפשרות להעיר את המחשב ממצב SB בעזרת השלט של הMCE ניסיתי ולא ממש הצלחתי.
2.יש לי סרטים עם תרגום עיברי מובנה ומשום מה כאשר אני פותח אותם בעזרת ה MCE אני רואה סוג מוזר של ג'יבריש מותקנים אצלי קודאקים שונים ומכייון שמותקנת על המחשב גם תוכנה הMEEDIO ושם אין ממש בעיה ורואים טוב הבעיה היא רק ב MCE.
3.במידה ויש לי סרט ובנוסף קובץ התרגום של הסרט בפורמט של SRT כמובן איך ניתן להגדיר לMCE לקרוא את קובץ הכתוביות כאשר אני רואה את הסרט , מכיוון שיש לי MEEDIO לאחר שיטוט בפורומים השונים שמתי לב שכל סרט צריך להיות בסיפריה נפרדת ובתוך הסיפריה קובץ התרגום וכל עשיתי אני מתאר לעצמי שזה אותו הדבר גם בMCE.
4.האם יש דרך טובה לסדר את רשימת הסרטים לא לפי תיקיות , כי כאשר אני נכנס לסרטים אני רואה תיקיות - אין מצב לבנות תפרטים בצורה אחרת?
5.אותו הדבר גם למוסיקה האם יש דרך טובה ומומלצת לסדר את המוסיקהכמו בMEEDIO?
אני יודע שאלו הרבה שאלות אבל העדפתי לשאול את כולם בצורה ברורה ומסודרת על מנת לכל מי שמישתמש בMCE יוכל להבין כי אני מניח שלכולם יש את אותן בעיות....
תודה רבה לכל מי שקרא ועוזר באתר הנפלא הזה .....
בעיות ופתרונות לMCE -----תודה
- bodedon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 211
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 8 פעמים
מזל טוב קודם כל על ההתקנה - לדעתי זו אחלה מערכת הפעלה...
בנוגע לשאלות אז ככה:
1. כן אפשר להעיר את המחשב ע"י כפתור ה POWER בשלט של ה MCE אבל אני לא יודע אם צריך להגדיר משהו???
אצלי זה פשוט עובד.
2. אני ממליץ לך למחוק את כל הקודקים שיש לך במחשב ולהתקין חבילה אחת של קודקים על מנת שיהיה לך קצת "סדר"
במחשב. אני משתמש ב- K-LITE CODEC ואין לי בעיות בכלום לבינתיים. אגב אני ממליץ להוריד את הקודקים
עם התוכנה Your Uninstaller 2006.
3. ב- MCE אתה לא מגדיר שהמערכת תקרא את הכתוביות אלה כשאתה מתקין את החבילת קודקים שציינתי למעלה
אז יש לך אפשרות גם להתקין תוכנה בשם VOBSUB שהיא מאפשרת לקרוא את הכתוביות ולהציגם על המסך כל זאת
בתנאי ששם הסרט והכתובית הם זהים תחת אותה הספרייה.
4. לגבי הסרטים אז אני משתמש בתוכנה מצויינת בשם MY MOVIES שמאפשרת לך לארגן את כל אוסף הסרטים שלך
שנמצא גם במחשב וגם מחוצה לו. כמו כן היא מורידה פרטים על הסרטים אוטומטית ממקורות כמו אמזון ו IMDB.
5. במוזיקה זה קצת יותר בעייה כי אני אישית לא מצאתי פתרון טוב אז פשוט הקצתי ספרייה במחשב של FULL ALBUMS
שיש לי ופשוט סדרתי את ה ID3 TAG של כל השירים לפני האלבומים שלהם (קצת עבודה) וה MCE מציג אותם בצורה יפה
כולל התמונה של הדיסק המקורי שאותה הוא מוריד אוטומטית. אבל חשוב לעשות IMPORT אך ורק לתיקייה הזו מכיוון שאם תעשה
IMPORT לתיקייה עם כל השירים אז יהיה לך באלגן שלם ותצטרך למחוק את התיקייה פיזית מהמחשב על מנת שזה יעלם
מה MCE.
מקווה שעזרתי לך ידידי...
בנוגע לשאלות אז ככה:
1. כן אפשר להעיר את המחשב ע"י כפתור ה POWER בשלט של ה MCE אבל אני לא יודע אם צריך להגדיר משהו???
אצלי זה פשוט עובד.
2. אני ממליץ לך למחוק את כל הקודקים שיש לך במחשב ולהתקין חבילה אחת של קודקים על מנת שיהיה לך קצת "סדר"
במחשב. אני משתמש ב- K-LITE CODEC ואין לי בעיות בכלום לבינתיים. אגב אני ממליץ להוריד את הקודקים
עם התוכנה Your Uninstaller 2006.
3. ב- MCE אתה לא מגדיר שהמערכת תקרא את הכתוביות אלה כשאתה מתקין את החבילת קודקים שציינתי למעלה
אז יש לך אפשרות גם להתקין תוכנה בשם VOBSUB שהיא מאפשרת לקרוא את הכתוביות ולהציגם על המסך כל זאת
בתנאי ששם הסרט והכתובית הם זהים תחת אותה הספרייה.
4. לגבי הסרטים אז אני משתמש בתוכנה מצויינת בשם MY MOVIES שמאפשרת לך לארגן את כל אוסף הסרטים שלך
שנמצא גם במחשב וגם מחוצה לו. כמו כן היא מורידה פרטים על הסרטים אוטומטית ממקורות כמו אמזון ו IMDB.
5. במוזיקה זה קצת יותר בעייה כי אני אישית לא מצאתי פתרון טוב אז פשוט הקצתי ספרייה במחשב של FULL ALBUMS
שיש לי ופשוט סדרתי את ה ID3 TAG של כל השירים לפני האלבומים שלהם (קצת עבודה) וה MCE מציג אותם בצורה יפה
כולל התמונה של הדיסק המקורי שאותה הוא מוריד אוטומטית. אבל חשוב לעשות IMPORT אך ורק לתיקייה הזו מכיוון שאם תעשה
IMPORT לתיקייה עם כל השירים אז יהיה לך באלגן שלם ותצטרך למחוק את התיקייה פיזית מהמחשב על מנת שזה יעלם
מה MCE.
מקווה שעזרתי לך ידידי...
1 אפשר להדליק עם השלט -במידה ולא עובד לך זה עינין של הגדרה בביוס
2 לא יכול להיות שבסרט עם תרגום עיברי מובנה הכתוביות מופיעות בגיבריש!!!
3 אני ממליץ לך להישתמש בFFDSHOW ולא בשום קודק אחר לסירטי DVIX
לFFDSHOW יש גם תמיכה בכתוביות
4 MY MOVIES תוסף מצוין לסרטים
5 MUSICAL FOLDER לאירגון המוזיקה
http://www.ssw.com.au/daniel/home/MediaCentre.aspx
וכמובן תודא שכל העידכונים של מיקרוסופט מותקנים אצלך - בלי זה אתה לא תגיע לשום מקום!!
2 לא יכול להיות שבסרט עם תרגום עיברי מובנה הכתוביות מופיעות בגיבריש!!!
3 אני ממליץ לך להישתמש בFFDSHOW ולא בשום קודק אחר לסירטי DVIX
לFFDSHOW יש גם תמיכה בכתוביות
4 MY MOVIES תוסף מצוין לסרטים
5 MUSICAL FOLDER לאירגון המוזיקה
http://www.ssw.com.au/daniel/home/MediaCentre.aspx
וכמובן תודא שכל העידכונים של מיקרוסופט מותקנים אצלך - בלי זה אתה לא תגיע לשום מקום!!
והכי חשוב - תגבה בגוסט או בכל כלי אחר את מע ההפעלה וכל
ההגדרות אחרי התקנה נקיה. מאאאאד שימושי.
ומנסיון שלי עם עדכון ru2 יש מלא בעיות. אני לא ממליץ להתקין אותו.
ומנסיון שלי עם עדכון ru2 יש מלא בעיות. אני לא ממליץ להתקין אותו.