שאלה בנוגע לסמסונג C7000/C750 - פאנל מבריק

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
oby פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5

שליחה

היי,

לקראת רכישת מסך חדש, הלכתי לבדוק את הSAMSUNG C7000.
שמתי לב שהפאנל שלו מבריק, ובכלל הרבה מאוד מסכים היום מיוצרים עם פאנל מבריק מה שכמובן מגביר את שקיפות האורות ומייצר אפקט מראה.
האם מישהו יודע עם הC750 'סובל' מאותה התופעה? למיטב הבנתי הC750 הוא LCD עם פלורסנטים ועל-כן הוא אמור להיות מט - כך היו הLCDים הישנים. (בחנות שראיתי לא היה לו את דגם הנ"ל ע"מ שאוכל לבדוק).

כמו-כן ראיתי בפורום שהרבה קנו ת'מסך הזה (750 או 7000) ומאוד מרוצים ממנו
(כך גם בביקורות רבות שקראתי בארץ ובחו"ל): האם ההשתקפות משמעותית ומציקה? האם חובה שיהיה בחדר חושך ע"מ שניתן יהיה לראות תמונה 'נורמלית'?

תודה מראש

stas
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 212

שליחה

לC750 אכן מסך מבריק שדורש ומומלץ לצפות בחדר חשוך. עם לבחור בין 2 הדגמים שציינת הייתי הולך על C750 ........אבל תראה לבד ותבחר מה נראה לך טוב יותר בהצלחה.

oby פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5

שליחה

יש משתמשים בעלי אחד המסכים הנ"ל שיכולים לחוות דעה לגבי ההשתקפות בחדר המואר באופן בינוני??
האם זה נסבל?

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208

שליחה

oby כתב:היי,

לקראת רכישת מסך חדש, הלכתי לבדוק את הSAMSUNG C7000.
שמתי לב שהפאנל שלו מבריק, ובכלל הרבה מאוד מסכים היום מיוצרים עם פאנל מבריק מה שכמובן מגביר את שקיפות האורות ומייצר אפקט מראה.
האם מישהו יודע עם הC750 'סובל' מאותה התופעה? למיטב הבנתי הC750 הוא LCD עם פלורסנטים ועל-כן הוא אמור להיות מט - כך היו הLCDים הישנים. (בחנות שראיתי לא היה לו את דגם הנ"ל ע"מ שאוכל לבדוק).

כמו-כן ראיתי בפורום שהרבה קנו ת'מסך הזה (750 או 7000) ומאוד מרוצים ממנו
(כך גם בביקורות רבות שקראתי בארץ ובחו"ל): האם ההשתקפות משמעותית ומציקה? האם חובה שיהיה בחדר חושך ע"מ שניתן יהיה לראות תמונה 'נורמלית'?

תודה מראש
...
ה 750 בעל מסך "מבריק" ויש לו יתרונות וגם חסרונות .

היתרונות הם איכות שחורים טובה יותר .
החסרונות הם השתקפות רצינית וזה די בעייתי .

במידה ואתה מעוניין במסך lcd איכותי ...... המלצתי היא סוני דגם EX-500 גודל 55 .מסך מצויין בעל מעבד תמונה חזק ביותר . כניסות סקרט המיועדות לשידורי SD ומבצעות מתיחה חכמה איכותית ביותר .

והמסך בעל פאנל מאט . (Y)

בהצלחה .

nate123
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 47

שליחה

ES9000
אתה משווה את LCD התלת מימיד המתקדם ביותר לסוני EX500?!!!!
זה לא בר השוואה אלו שני מסכי שונים לגמרי עם כול הכובד לסוני הוא לא יכול להתחרות עם מסך שעולה יותר ממנו יותר חדש בעל יחס נקדיות גבוה יותר מה שמקנה שחורים טובים יותר וצבעים הרבה יותר טובים עם הבחור כאן ששאל מעונין במסך בלי השתקפיות שיקח תסוני אבל עדין האיכות לא תהיה אותו איכות וכן ראיתי בחנות מתמחה את שני המסכים והסמסונג לפי דעתי הרבה יותר אכותי לפי מה שהעין שלי ראתה ומה שאני אוהב בטלוזיה דקה
ושוב כדי לא להטעות אני לא מקצוען ולא מתימיר להיות מקצעון כול מה שאני אומר זה דעה אשית ומה שעני ראו שלא תגידו שאני מטעה אנשים שהם יחליטו למי להקשיב

nate123
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

הכול נסבל תחשיך תחדר ולא תהיה בעיה...

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה

nate123 כתב:ES9000
אתה משווה את LCD התלת מימיד המתקדם ביותר לסוני EX500?!!!!
זה לא בר השוואה אלו שני מסכי שונים לגמרי עם כול הכובד לסוני הוא לא יכול להתחרות עם מסך שעולה יותר ממנו יותר חדש בעל יחס נקדיות גבוה יותר מה שמקנה שחורים טובים יותר וצבעים הרבה יותר טובים עם הבחור כאן ששאל מעונין במסך בלי השתקפיות שיקח תסוני אבל עדין האיכות לא תהיה אותו איכות וכן ראיתי בחנות מתמחה את שני המסכים והסמסונג לפי דעתי הרבה יותר אכותי לפי מה שהעין שלי ראתה ומה שאני אוהב בטלוזיה דקה
ושוב כדי לא להטעות אני לא מקצוען ולא מתימיר להיות מקצעון כול מה שאני אומר זה דעה אשית ומה שעני ראו שלא תגידו שאני מטעה אנשים שהם יחליטו למי להקשיב
...
nate123

תקרא הייטב לפני שאתה מגיב ...... פותח השרשור אינו מעוניין במסך תלת מימד .......

ובנוסף מה הקשר בין איכות של מסך תלת מימד .......... לבין איכות של מסך דו מימדי ......
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

nate123
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

אם הוא לא מעונין במסך תלת מימיד ידידי המלומד למה הוא מזכיר את סמסונג C7000
וC750
ואיך אתה משווה את מסך הLCD המתקדם ביותר כיום למסך של סוני שגם הוא נהדר אבל גם זול יותר הC750
ביביוא רישמי עולה כ11 אלף שקל והסוני כ8 הבדל של 3 אלף עושים תהבדל הלא כן?ואיפה בדיוק הוא כתב שהוא לא רוצה הוא כתב שהוא הלך לראות מסכים תלת מימיד מה הוא סתם ראה אותם בשביל הכיף שלו זה ברור שהוא רוצה להנות מהחוויה הזאות
במסך תלת מימיד משקעים את כול השכולילים הקימים משקעים המון כסף כדי ליצייר אותו כמה שיותר משלום ולצערי במסכי דו מימיד בשנים הקרבות ישקעיו פחות כי התלת מימיד הולכת להשתלט על העולם שלנו ומי שאומר שלא מקשקש לך
אני מבין שאתה עם הפיוניור קורו האגדית ותנהנה אבל כיום יש מסכים הרבה יותר מתקדמים טכנולגית ממנה ולא רק בפקצרים שהם אכן חשובים מאוד עופר עצמו הסביר שמסכי הFULL LED הגיעו למצב שהשחור הוא אסלוטי כלומר לא יוצא אור בכלל מה שהקורו האכותית לא הספיקה לעשות עם הקרו היתה ממשיכה להתקיים בעולם המסכים היא היתה האכותית ביותר לפי דעתי אני גם מאוד אוהב את הפיוניור קורו ראיתי אותו בארמגדון אתמול האכות היתה פנטסיטית אבל לא כמו של מסכי התלת מימיד מה אפשר לצפות ממלכה שחיה לפני 3 שנים כיום התקדמנו.
קיצור יש לי שאלה אליך עוד כמה שנים תיפטר מהפיניור קורו האגדית שלך ותכונן לעולם הבא?

ofercohen
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 525

שליחה

nate123 כתב:קיצור יש לי שאלה אליך עוד כמה שנים תיפטר מהפיניור קורו האגדית שלך ותכונן לעולם הבא?
...
הרבה שנים קדימה...
9000es עוצם עיניו חזק חזק,ולא מסתכל ימינה ושמאלה
וביננו מתן-הוא השקיע כל כך הרבה כסף במסך הזה,כך שמבחינה פסיכולוגית/פיננסית יהיה קשה לו להיפרד ממנו

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה

מתן אני מבין שהשעה המאוחרת מתחילה להשפיע עליך . שוב אתה טועה ומטעה .......

מסך סוני דגם דגם EX-500 גודל 55 אינצ' מחירו נע בין 12500 ל 17000 אש"ח .

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=775061

לילה טוב .
נערך לאחרונה על ידי 9000es ב 06/01/2011 0:29, נערך פעם 1 בסך הכל.
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

LiorDrZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1777

שליחה

קיצור יש לי שאלה אליך עוד כמה שנים תיפטר מהפיניור קורו האגדית שלך ותכונן לעולם הבא?
...
תגיד מה נסגר איתך? בשביל מה נרשמת שוב לפורום הזה? בשביל מה אתה פונה לגופו של אדם ומנסה להתסיס כאן?

ofercohen
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

9000es כתב:מתן אני מבין שהשעה המאוחרת מתחילה להשפיעה עליך . שוב אתה טועה ומטעה .......

לילה טוב .
...
לפי דעתי הוא ממצה עד תום את זמן האוויר שיש לו עד ש.... :wink:

LiorDrZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

ofercohen כתב:
9000es כתב:מתן אני מבין שהשעה המאוחרת מתחילה להשפיעה עליך . שוב אתה טועה ומטעה .......

לילה טוב .
...
לפי דעתי הוא ממצה עד תום את זמן האוויר שיש לו עד ש.... :wink:
...
הגיע זמן להוציא לו כרטיס אדום (6)

nate123
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

לאור הנכבד אני רוצה לעיר תבנאדם הוא פה בדעה נחרצת שהפיוניור קורו הכי טוב בעולם
והפלזמות הם הכי משלמות ושלו הכי גדול אני לא מנסה להתסיס אבל זה מעצבן אותי שבנאדם מצהיר הצהרות ששלו הכי טוב
ופיוניור קורו משלומת ותמיד תהיה משלומת זה נהיה מגוכך תלא חושב?
זה שהוא נהנה עם המסך שיבורך אבל לבוא בטענות שהוא הכי טוב זה כבר גבול בטעם הגבול הרע
ofercohen
זה שהוא השקיע 100 אלף שקל במסך לא מתנה לו תזכות להגיד שהוא הכי טוב שיכתוב לדעתי זה כמו שאני יביוא ויגיד הLG LH22RC
של אחי הקטן הLCD הטובה ביותר אתם תצחקו לי בפנים נכון או לא?
LiorDrZ
אני נרשמתי כאן בעיקר בשביל ללמוד לעזור כמה שאני יכול ולכתוב בסוף השורה שזה דעתי כמו בקשתך
פשוט סמתי לב בהודעה שלו שהוא אמר ככה ואני מצטט:שום LED לא יכולה להתמוד מול פלזמה
זה לא מרתיח?
שיגיד לדעתו הוא קובע פה עובדה נחרצת ולפי דעתי בכך גורם שאנשים יחשבו שבאמת פלזמה היא הכי טובה ושאין טכנלגות אחרות טובות
הכול יחס של עלות תעולת בSD הפלזמה שולטת ובHD לפי דעתי אני יותר מתחבר LCD וKלLED
אני לא מת על פלזמות אין לי מספיק עוצמת הארה כמו של LED
וLCD מה שמתנה תמונה יותר ככה וחסרת חיים כך לפחות ראיתי בחניות שהציגו מסכי פלזמה שונים
טוב זהו שהיה ליליה טוב מחר בית ספר^_^

nate123
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

^_^ למה אדום גם סגול כתום חברי הנכבדים אם לא היתי מתחבר לפורום ולאנשים המקצועים פה לא היתי נרשם מכתכילה אני לא חושב שיש סיבה לעיף אותי כי אני אומר את מה שאני חושב בפנים ולא מעדל פינות וחי באשליות
ואיציק חשבתי שמתכון לגודל 46 גודל 55 עולה 12500 אלף שקל ביביוא פרללי וביוביא רשמי מ14-17 אלף שקל וסמסונג C750 עולה 21 אלף אז יש הבדל של 9 אלף שח ואתה משווה לי אותה לסוני...
תסיק (l) (n) מסקנות לבד איציק אתה פה כבר שלוש שנים ולא למדתה שאי אפשר להסיק מסקנות מZAP אני לעומתכה הלכתי לשקם אלקטריק בבת ים סניף יוספטל ושאלתי מה המחיר של הסמסונג C750 ונחש מה ענו לי
23 אלף שקל לגודל 55
12 לגודל 46 זה ידוע שהם דופקים מחיר לפני שתמביא לי קישורים מזאפ לך תבדוק בחניות אחת אחת ותחזור אלי עם תשובה חבר יקר (Y)
קיצור שהיה לך הרבה שעות הנה עם הפיניור קורו האגדית שלך מקווה שיום אחד מן הימים תוכל להסתכל קצת ימניה ושמאלה ולא להשאר תקוע בעבר שהיה לך רק בהצלחה והרבה כיף
מתן (l)
נערך לאחרונה על ידי nate123 ב 06/01/2011 0:41, נערך 3 פעמים בסך הכל.

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4835

שליחה

או שאולי נקנה לו כרטיס לווגאס שיוכל לפגוש את המנהלים פנים אל פנים.. :)
מתנצ'וק.... כבר מאוחר חמוד לך לישון !

ofercohen
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

dor8 כתב:או שאולי נקנה לו כרטיס לווגאס שיוכל לפגוש את המנהלים פנים אל פנים.. :)
...
יש מצב שכבר מחר בבוקר הוא יפגש איתם :P

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4835

שליחה

ofercohen כתב:
...
יש מצב שכבר מחר בבוקר הוא יפגש איתם :P
...
:lol: :lol: :lol:

LiorDrZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

...
תמורת כרטיס לווגאס גם אני מוכן להיות מתן... 8)

nate123
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

דורוש אמא ואבא מרשים לי עד 1
חח אם אתם מסדרים לי כרטיס לווגאס היה לכם שקט ממני לכמה ימים אז יאלו סדרו לי אחד קטן מזה בשבילכם אתם קונים מסכים בעשרות אלפי שקלים מזה כרטיס קטן אחד מי כמוך יודע דורוש
גם אני תמורת כרטיס לוגאס מוכן להיות מתן

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”