מישהו כבר רכש את המבצע המשולב של PANASONIC?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4852
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
nate123nate123 כתב:אני הכי אהבתי את סמסונג C8000 אני חושב שהוא המסך הטוב ביותר בעולם אחרי סמסונג C9000
לא התחברתי לאיכות של הפלזמות התלת מימדיות תמונה קצת ככה...
אני מבין שכבר יש לך ידע מופלג במסכים שאתה מחלק ציונים ...... ומכתיר מסכים .
בקשר למסך הפלזמה של פנאסוניק VT-20 מסך מעולה ואיכותי .. והיתרון שלו שהוא מאוזן בכל סוגי התכנים .
אבל כל אחד והטעם שלו .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
9000ES אני ציניתי שאני חושב שהוא הטוב בעולם אחרי סמסונג C9000 תקראה היטיב ולאט יכול להיות שהוא לא הכי טוב אבל אני ראיתי אותו בארמגדון רמת גן
והכי אהבתי תאיכות שלו וראיתי גם את סוני 810
והכי אהבתי את סמסונג ולכן זה דעתי בלבד ומה שהעין שלי ראתה וגם כניראה שאני ירכוש אותו או את פנסוניק VT 20 65
קיצור שהיה לך שבוע טוב ותלמד בבקשה לקרוא בין השורות
יש לי ידע די טוב אני כבר מתענין בתחום 3 שנים אני לא מקצעון כמו חלק מחברי הפורום הנכבדים אבל אני יודע מה עניי ראות
והכי אהבתי את סמסונג ולכן זה דעתי בלבד ומה שהעין שלי ראתה וגם כניראה שאני ירכוש אותו או את פנסוניק VT 20 65
יש לי ידע די טוב אני כבר מתענין בתחום 3 שנים אני לא מקצעון כמו חלק מחברי הפורום הנכבדים אבל אני יודע מה עניי ראות
פנסוניק VT 20 65
הוא אחד ממסכי הפלמה התלת מימדים הטובים ביותר
ראיתי אותו בארמגדון והוא פשוט מסך מעולה אני יותר התחברתי למסך הLED סמסונג C8000 65
אבל זו רק דעתי ואני לא מסיק מסקנות לפי דעתי הסמסונג הוא מסך הLED הטוב ביותר לאחר סמסונג C9000
זה מה שלפחות עני ראו
ראיתי אותו בארמגדון והוא פשוט מסך מעולה אני יותר התחברתי למסך הLED סמסונג C8000 65
אבל זו רק דעתי ואני לא מסיק מסקנות לפי דעתי הסמסונג הוא מסך הLED הטוב ביותר לאחר סמסונג C9000
זה מה שלפחות עני ראו
מסך הסמסונג C9000 אינו מוצג בארמגדון בר"ג, לכן אינני יודע על מה אתה מדבר.nate123 כתב:9000ES אני ציניתי שאני חושב שהוא הטוב בעולם אחרי סמסונג C9000 תקראה היטיב ולאט יכול להיות שהוא לא הכי טוב אבל אני ראיתי אותו בארמגדון רמת גן
יש לי ידע די טוב אני כבר מתענין בתחום 3 שנים אני לא מקצעון כמו חלק מחברי הפורום הנכבדים אבל אני יודע מה עניי ראות...
מה שראית היה מסך C8000 .
אני מקווה שלגבי כל השאר צדקת!
איזה סרט ראית בתלת מימד? איך המשקפיים של סמסונג לעומת פנסוניק?nate123 כתב:פנסוניק VT 20 65
זה מה שלפחות עני ראו...