בחירת מערכת 5.1 בתקציב של 1300 שקל

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
SHAKED286 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 148
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

אנ יצריך מערכת בעיקר לסרטים בתקציב שלך עד 1300 שקל ראיתי שיש מבצע על הZ5500 בTMS והוא עולה 1300 אז חשבתי למה לא אפשר עליהם המלצה או איזה ביקורת ?
תודה רבה ושבוע טוב
שקד

ebibo199
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 153
נתן תודות: 2 פעמים

שליחה #2 

לדעתי בתקציב שלך ומה שאתה מחפש(רמקולים לסרטים) + המבצע המאוד מעניין הזה שאתה מראה ב TMS שעד עכשיו חשבתי שאי אפשר לקנות אותם בפחות מ 1600, הייתי הולך בהחלט על ה Z5500, לרוב האנשים זה יספיק ואם זה התקציב וזאת המטרה, מספיק.

אגב במה אתה שומע כרגע? יד שניה בא בחשבון?

SHAKED286 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

כרגע א נישומע מהרמקולים של הטלויזיה יד 2 לא בא בחשבון מצטער.
טוב הכמו שכולם אמרו לי שבתקציב שלי הZ5500 הם הכי טובים שא ניימצא מחר כניראה אני יזמין אותם.
תודה רבה
שקד

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #4 

ה5500 הוא סט מצויין ומבחינת סאונד נטו הוא האופצייה הכי טובה בקטגוריית המחיר שלו רק תיקח בחשבון שהוא לא תומך בפורמטים החדשים אלא רק בDTS וDOLBY DIGITAL (אבל בעצם בתקציב של מתחת ל4000 אין אופציות ראויות שתומכות בפורמטים החדשים אז זה לא משנה).תדאג לבצע התקנה ראוייה של הרמקולים על מנת להנות מהאיכות שלהם.

SHAKED286 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

רק עוד דבר אחד שמעתי עכשיו ממשהו שהסאב בכל הרמקולים האלו זה כמו מין רמקול שעושה קולות של סאב טאני רוצה לדעת אם זה באמת נכון גם לגבי הרמקול הזה או לא.
תודה רבה
שקד

gilg7
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3757
נתן תודות: 578 פעמים
קיבל תודות: 300 פעמים

שאלה לגבי הZ5500

שליחה #6 

zeev78 כתב:ה5500 הוא סט מצויין ומבחינת סאונד נטו הוא האופצייה הכי טובה בקטגוריית המחיר שלו רק תיקח בחשבון שהוא לא תומך בפורמטים החדשים אלא רק בDTS וDOLBY DIGITAL (אבל בעצם בתקציב של מתחת ל4000 אין אופציות ראויות שתומכות בפורמטים החדשים אז זה לא משנה).תדאג לבצע התקנה ראוייה של הרמקולים על מנת להנות מהאיכות שלהם.
...
שלום: קראתי את הדיון ויש לי שאלה:
אני לא מבין הרבה באודיו וגם אין לי הרבה דרישות: רק לשדרג קצת את הקולות בסרטים ומוסיקה.

יש לי Xtreamer מחובר לטלויזיה CRT בחיבור RCA.
אם אני משתמש באודיו של RCA מה Xtreamer לרמקולים האלה (2 הבננות) במקום לטלויזיה, אז לא צריך גם מגבר ?
נשמע טוב מכדי להיות נכון.

ebibo199
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

Re: שאלה לגבי הZ5500

שליחה #7 

gilg7 כתב:
zeev78 כתב:ה5500 הוא סט מצויין ומבחינת סאונד נטו הוא האופצייה הכי טובה בקטגוריית המחיר שלו רק תיקח בחשבון שהוא לא תומך בפורמטים החדשים אלא רק בDTS וDOLBY DIGITAL (אבל בעצם בתקציב של מתחת ל4000 אין אופציות ראויות שתומכות בפורמטים החדשים אז זה לא משנה).תדאג לבצע התקנה ראוייה של הרמקולים על מנת להנות מהאיכות שלהם.
...
אני לא מבין הרבה באודיו וגם אין לי הרבה דרישות: רק לשדרג קצת את הקולות בסרטים ומוסיקה.

אם אני משתמש באודיו של RCA מה Xtreamer לרמקולים האלה (2 הבננות) במקום לטלויזיה, אז לא צריך גם מגבר ?
...
בהחלט, אתה אפילו יכול לחבר את החיבור האופטי שיוצא מהאקסטרינר ולהנות מסאונד 5.1.

הרמקולים הם רמקולים מוגברים (Z5500)

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #8 

ebibo199 ל5500 יש מגבר קטן, הרמקולים עצמם לא מוגברים. אל המגבר עצמו אפשר לחבר את האקסטרימר דרך חיבור דיגטלי.

bg1987
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1232
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #9 

לי יש את הZ5500 מחוברים לאקסטרימר והכל עובד מצויין, (5.1 בחיבור אופטי)
מבחינת העניין של הסאב, האם לא כל סאב הוא רמקול שמיועד ומוציא קולות נמוכים בלבד?
בין כה וכה, אני מעריך שלא ראית את הסאב הזה (או שמעת אותו בפעולה) אבל הסאב הזה לבדו יותר גדול מכל מערכת 5.1 שאפשר לקנות באיזור המחירים של הZ, במיוחד אחרי הורדת המחיר שהם קיבלו (אני קניתי ב2500 לפני שנה וקצת)

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

Re: שאלה לגבי הZ5500

שליחה #10 

gilg7 כתב:
...

...
הרמקולים של ה Z5500 אינם מוגברים, אבל היחידה המרכזית שלהם כוללת מגבר מובנה.
אתה מחבר את האקסטרימר אליהם באמצעות החיבור הדיגיטלי (לא שני חיבורי ה RCA האנלוגיים), מגדיר באקסטרימר שיוציא סיגנל DTS או Dolby (ולא פורמטים מתקדמים, שבכל מקרה אי אפשר להעביר על גבי חיבור קואקסיאלי / אופטי), ומקבל צליל היקפי תקין לחלוטין.

ebibo199
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

zeev78 כתב:ebibo199 ל5500 יש מגבר קטן, הרמקולים עצמם לא מוגברים. אל המגבר עצמו אפשר לחבר את האקסטרימר דרך חיבור דיגטלי.
...
התכוונתי שהם לא צריכים הגברה חיצונית יותר נכון, מצטער אם הטעתי.

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #12 

ebibo199 כתב:
zeev78 כתב:ebibo199 ל5500 יש מגבר קטן, הרמקולים עצמם לא מוגברים. אל המגבר עצמו אפשר לחבר את האקסטרימר דרך חיבור דיגטלי.
...
התכוונתי שהם לא צריכים הגברה חיצונית יותר נכון, מצטער אם הטעתי.
...

(Y)

gilg7
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

תודה לכל המשיבים לגבי ה הZ5500 - זה נשמע כמו בינגו בשבילי

שליחה #13 

מאז שקניתי את ה Xtreamer אני מחפש מערכת קומפקטית בתקציב כזה (בזאפ מוכרים אותה ב 1350 ש"ח) שתתחבר אליו במקוםהרמקולים הטלויזיה.

אני אקנה את זה בקרוב.

תודה על הטיפים.

gilg7
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #14 

bg1987 כתב:לי יש את הZ5500 מחוברים לאקסטרימר והכל עובד מצויין, (5.1 בחיבור אופטי)
מבחינת העניין של הסאב, האם לא כל סאב הוא רמקול שמיועד ומוציא קולות נמוכים בלבד?
בין כה וכה, אני מעריך שלא ראית את הסאב הזה (או שמעת אותו בפעולה) אבל הסאב הזה לבדו יותר גדול מכל מערכת 5.1 שאפשר לקנות באיזור המחירים של הZ, במיוחד אחרי הורדת המחיר שהם קיבלו (אני קניתי ב2500 לפני שנה וקצת)
...
ואיך הצלילים של המערכת בסרטים ומוסיקה דרך ה Xtreamer ? אתה נהנה ממנה ?
יש איזה 20 ממליצים בזאפ, כמעט כולם מתמוגגים. וירידת מחיר נשמעת מדהימה: מ 2500 ל 1350.

shulidok
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 105
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

הכי מצחיק........

שליחה #15 

היום הסתכלתי בעלון של באג וראיתי שמוכרים את Z5500 בדיוטי פריי ב- 200 דולר משמע 715 שקל...

במחיר כזה נראה לי שווה (אפילו שלא שמעתי אותה) לקנות אחת לחדר שינה...

ebibo199
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

Re: הכי מצחיק........

שליחה #16 

shulidok כתב:היום הסתכלתי בעלון של באג וראיתי שמוכרים את Z5500 בדיוטי פריי ב- 200 דולר משמע 715 שקל...

...
בדיוק באתי לרשום, מחיר בדיחה כבר על מערכת שכזאת, ממש מעניין למה המחיר, אגב הבנתי שהמחירים בארץ ירדו קצת בגלל הדיוטי אבל אין לי מושג אם זה רציני...

gilg7
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

Re: הכי מצחיק........

שליחה #17 

shulidok כתב:היום הסתכלתי בעלון של באג וראיתי שמוכרים את Z5500 בדיוטי פריי ב- 200 דולר משמע 715 שקל...

...
וואללה, טוב שלא רצתי לקנות ב 1300 - ההורים שלי טסים עוד שבוע.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”