בחירת מערכת 5.1 בתקציב של 1300 שקל
לדעתי בתקציב שלך ומה שאתה מחפש(רמקולים לסרטים) + המבצע המאוד מעניין הזה שאתה מראה ב TMS שעד עכשיו חשבתי שאי אפשר לקנות אותם בפחות מ 1600, הייתי הולך בהחלט על ה Z5500, לרוב האנשים זה יספיק ואם זה התקציב וזאת המטרה, מספיק.
אגב במה אתה שומע כרגע? יד שניה בא בחשבון?
אגב במה אתה שומע כרגע? יד שניה בא בחשבון?
ה5500 הוא סט מצויין ומבחינת סאונד נטו הוא האופצייה הכי טובה בקטגוריית המחיר שלו רק תיקח בחשבון שהוא לא תומך בפורמטים החדשים אלא רק בDTS וDOLBY DIGITAL (אבל בעצם בתקציב של מתחת ל4000 אין אופציות ראויות שתומכות בפורמטים החדשים אז זה לא משנה).תדאג לבצע התקנה ראוייה של הרמקולים על מנת להנות מהאיכות שלהם.
שאלה לגבי הZ5500
שלום: קראתי את הדיון ויש לי שאלה:zeev78 כתב:ה5500 הוא סט מצויין ומבחינת סאונד נטו הוא האופצייה הכי טובה בקטגוריית המחיר שלו רק תיקח בחשבון שהוא לא תומך בפורמטים החדשים אלא רק בDTS וDOLBY DIGITAL (אבל בעצם בתקציב של מתחת ל4000 אין אופציות ראויות שתומכות בפורמטים החדשים אז זה לא משנה).תדאג לבצע התקנה ראוייה של הרמקולים על מנת להנות מהאיכות שלהם....
אני לא מבין הרבה באודיו וגם אין לי הרבה דרישות: רק לשדרג קצת את הקולות בסרטים ומוסיקה.
יש לי Xtreamer מחובר לטלויזיה CRT בחיבור RCA.
אם אני משתמש באודיו של RCA מה Xtreamer לרמקולים האלה (2 הבננות) במקום לטלויזיה, אז לא צריך גם מגבר ?
נשמע טוב מכדי להיות נכון.
Re: שאלה לגבי הZ5500
בהחלט, אתה אפילו יכול לחבר את החיבור האופטי שיוצא מהאקסטרינר ולהנות מסאונד 5.1.gilg7 כתב:שלום: קראתי את הדיון ויש לי שאלה:zeev78 כתב:ה5500 הוא סט מצויין ומבחינת סאונד נטו הוא האופצייה הכי טובה בקטגוריית המחיר שלו רק תיקח בחשבון שהוא לא תומך בפורמטים החדשים אלא רק בDTS וDOLBY DIGITAL (אבל בעצם בתקציב של מתחת ל4000 אין אופציות ראויות שתומכות בפורמטים החדשים אז זה לא משנה).תדאג לבצע התקנה ראוייה של הרמקולים על מנת להנות מהאיכות שלהם....
אני לא מבין הרבה באודיו וגם אין לי הרבה דרישות: רק לשדרג קצת את הקולות בסרטים ומוסיקה.
אם אני משתמש באודיו של RCA מה Xtreamer לרמקולים האלה (2 הבננות) במקום לטלויזיה, אז לא צריך גם מגבר ?
נשמע טוב מכדי להיות נכון....
הרמקולים הם רמקולים מוגברים (Z5500)
לי יש את הZ5500 מחוברים לאקסטרימר והכל עובד מצויין, (5.1 בחיבור אופטי)
מבחינת העניין של הסאב, האם לא כל סאב הוא רמקול שמיועד ומוציא קולות נמוכים בלבד?
בין כה וכה, אני מעריך שלא ראית את הסאב הזה (או שמעת אותו בפעולה) אבל הסאב הזה לבדו יותר גדול מכל מערכת 5.1 שאפשר לקנות באיזור המחירים של הZ, במיוחד אחרי הורדת המחיר שהם קיבלו (אני קניתי ב2500 לפני שנה וקצת)
בין כה וכה, אני מעריך שלא ראית את הסאב הזה (או שמעת אותו בפעולה) אבל הסאב הזה לבדו יותר גדול מכל מערכת 5.1 שאפשר לקנות באיזור המחירים של הZ, במיוחד אחרי הורדת המחיר שהם קיבלו (אני קניתי ב2500 לפני שנה וקצת)
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
Re: שאלה לגבי הZ5500
הרמקולים של ה Z5500 אינם מוגברים, אבל היחידה המרכזית שלהם כוללת מגבר מובנה.gilg7 כתב:שלום: קראתי את הדיון ויש לי שאלה:zeev78 כתב:ה5500 הוא סט מצויין ומבחינת סאונד נטו הוא האופצייה הכי טובה בקטגוריית המחיר שלו רק תיקח בחשבון שהוא לא תומך בפורמטים החדשים אלא רק בDTS וDOLBY DIGITAL (אבל בעצם בתקציב של מתחת ל4000 אין אופציות ראויות שתומכות בפורמטים החדשים אז זה לא משנה).תדאג לבצע התקנה ראוייה של הרמקולים על מנת להנות מהאיכות שלהם....
נשמע טוב מכדי להיות נכון....
אתה מחבר את האקסטרימר אליהם באמצעות החיבור הדיגיטלי (לא שני חיבורי ה RCA האנלוגיים), מגדיר באקסטרימר שיוציא סיגנל DTS או Dolby (ולא פורמטים מתקדמים, שבכל מקרה אי אפשר להעביר על גבי חיבור קואקסיאלי / אופטי), ומקבל צליל היקפי תקין לחלוטין.
תודה לכל המשיבים לגבי ה הZ5500 - זה נשמע כמו בינגו בשבילי
מאז שקניתי את ה Xtreamer אני מחפש מערכת קומפקטית בתקציב כזה (בזאפ מוכרים אותה ב 1350 ש"ח) שתתחבר אליו במקוםהרמקולים הטלויזיה.
אני אקנה את זה בקרוב.
תודה על הטיפים.
אני אקנה את זה בקרוב.
תודה על הטיפים.
ואיך הצלילים של המערכת בסרטים ומוסיקה דרך ה Xtreamer ? אתה נהנה ממנה ?bg1987 כתב:לי יש את הZ5500 מחוברים לאקסטרימר והכל עובד מצויין, (5.1 בחיבור אופטי)
בין כה וכה, אני מעריך שלא ראית את הסאב הזה (או שמעת אותו בפעולה) אבל הסאב הזה לבדו יותר גדול מכל מערכת 5.1 שאפשר לקנות באיזור המחירים של הZ, במיוחד אחרי הורדת המחיר שהם קיבלו (אני קניתי ב2500 לפני שנה וקצת)...
יש איזה 20 ממליצים בזאפ, כמעט כולם מתמוגגים. וירידת מחיר נשמעת מדהימה: מ 2500 ל 1350.
הכי מצחיק........
היום הסתכלתי בעלון של באג וראיתי שמוכרים את Z5500 בדיוטי פריי ב- 200 דולר משמע 715 שקל...
במחיר כזה נראה לי שווה (אפילו שלא שמעתי אותה) לקנות אחת לחדר שינה...
במחיר כזה נראה לי שווה (אפילו שלא שמעתי אותה) לקנות אחת לחדר שינה...
Re: הכי מצחיק........
בדיוק באתי לרשום, מחיר בדיחה כבר על מערכת שכזאת, ממש מעניין למה המחיר, אגב הבנתי שהמחירים בארץ ירדו קצת בגלל הדיוטי אבל אין לי מושג אם זה רציני...shulidok כתב:היום הסתכלתי בעלון של באג וראיתי שמוכרים את Z5500 בדיוטי פריי ב- 200 דולר משמע 715 שקל...
במחיר כזה נראה לי שווה (אפילו שלא שמעתי אותה) לקנות אחת לחדר שינה......
Re: הכי מצחיק........
וואללה, טוב שלא רצתי לקנות ב 1300 - ההורים שלי טסים עוד שבוע.shulidok כתב:היום הסתכלתי בעלון של באג וראיתי שמוכרים את Z5500 בדיוטי פריי ב- 200 דולר משמע 715 שקל...
במחיר כזה נראה לי שווה (אפילו שלא שמעתי אותה) לקנות אחת לחדר שינה......