מחפש המלצה לנגן DVD בתנאים מסויימים..

פורום נגני DVD ובלוריי, סטרימרים וממירים של AppleTV ו-GoogleTV- כאן נדבר על נגנים שמקבלים דיסקים פיזיים...
runx פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 15

שליחה

אהלן, אני מחפש נגן DVD מסויים.
יש לי טלויזיה LCD 32 של LG, עם FULL HD.
אני מעוניין לקנות מכשיר DVD שיוציא לי את המירב מקבצי MKV (לדוגמא) או מניגון דיסקים (מקוריים) של DVD.
עכשיו לפי מה שקראתי באינטרנט, שתי תכונות חשובות כדי להוציא את המירב מהדיסק/קובץ הוא לקנות מכשיר DVD עם סריקה פרוגרסיבית ו up cenversion, תקנו אותי אם אני טועה והאם החיבורים הללו אכן חשובים לאיכות תמונה גבוהה ?
כמו כן, יש לי חיבור HDMI (בטלויזיה) לכן שאלה נוספת היא - האם חיבור HDMI יפיק איכות גובהה יותר מהחיבור הרגיל (קומפוזיט קוראים לזה כן ?).
במידה וכל זה נכון - האם יש לכם המלצה לנגן כזה (בסכום של עד 1000 שקל) -
נגן עם סריקה פרוגרסיבית, Up conversion, חיבור HDMI ועוד משהו קטן שחשוב זה קריאת כתוביות בעברית (ויישור לימין אם אפשר אבל לא חובה). כניסת UDB (לא חובה אבל יתרון).

ועוד שאלה בקשר לבלו ריי - אין לי מושג איך זה עובד אבל נראה לי ששווה להשקיע כבר ולקנות בלו ריי (ראיתי את התכונות של בלו ריי ונראה כי האיכות של הבלו ריי גבוהה יותר).
ועוד שאלה - האם נגן בלו ריי יוכל לנגן סרטי DVD רגילים, לקרוא כתוביות בעברית, אני אוכל לחבר אליו הארד דיסק נייד, ובקיצור - לעשות את כל הדברים הרגילים שמצפים מDVD ?

ועוד שאלה - האם יותר כדאי לי לקנות סטרימר ? יש לי מחשב נייד ואני יכול לשדר דרכו לטלוויזיה ב HD ?
מה אומרים?

תודה לעוזרים! :)

חזור אל “נגנים וסטרימרים”