שרשור תיאוריות עבור LOST (ספויילרים!)
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78927
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
למי שעוקב אחרי הסדרה, האם יש לכם תיאוריות משוגעות?
לי יש שביבי תיאוריות לגבי חלקים שונים, אבל לא משהו כולל עדיין...
לי יש שביבי תיאוריות לגבי חלקים שונים, אבל לא משהו כולל עדיין...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46412
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
יש שמה יותר מידי קצוות פתוחים, נראה לי שיוציאו מהסדרה עוד 2 עונות לפחות.
אגב, פרק אחרון עם הסיום שבו מייקל ירה בעצמו ושחרר את הבן ערובה היה מפתיע ביותר!
אגב, פרק אחרון עם הסיום שבו מייקל ירה בעצמו ושחרר את הבן ערובה היה מפתיע ביותר!
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35091
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
אני לא חושב שליוצרי הסידרה יש תיאוריה כוללת להכל...oferlaor כתב:למי שעוקב אחרי הסדרה, האם יש לכם תיאוריות משוגעות?
לי יש שביבי תיאוריות לגבי חלקים שונים, אבל לא משהו כולל עדיין......
לדעתי הם פשוט זורמים ומתכננים כמה פרקים קדימה, מקסימום עונה
זה קצת כמו תיקים באפלה עם THE TRUTH IS OUT THERE רק שאף אחד לא יודע מה היא.
במקרה של תיקים באפלה נשברתי אחרי כמה עונות, בינתיים LOST זה סבבה אבל זה רק עונה שנייה, 5 עונות של תעלומות כאלה?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אנה לוסיה הזאת ממש מעצבנת, יש לה פרצוף של אחת שכל היום הולכת מכות.
לא מבין איך סוייר "הרביץ" בה בפרק האחרון, כנראה שיורדים הסטנדרטים כאשר אתה תקוע באי חודשיים
לא מבין איך סוייר "הרביץ" בה בפרק האחרון, כנראה שיורדים הסטנדרטים כאשר אתה תקוע באי חודשיים
-
oferlaor
- מנהל

הם טוענים בתוקף שההסכם עם רודריגז היה מראש להרוג אותה במהלך העונה, ושזה תוכנן לכל האורך (ללא קשר עם ה-DUI).
לגבי השניה, הם כנראה הרגו אותה קרוב מאוד לסיפור של ה-DUI והם די בבעיה עם זה...
בכל מקרה, לגבי ליבי, לא ממש מדובר בדמות קריטית לסיפור (יש עוד לא מעט אנשים להרוג לפני שנגמרים להם אנשים...).
אגב אני בהחלט חושב שיש כאן סיפור רקע. לגבי ההשוואה עם X-FILES, גם לא רלוונטי כי דווקא שם הסיפור בסוף יצא לאור (הבעיה היתה שעד שהם הסבירו את הסיפור רקע, כבר יצא לכולנו הנשמה והחשק להמשיך לצפות בסדרה...).
כמה דברים מעניינים:
1. יש אתר לפרוייקט דארמה (או "סודות היקום") הם טוענים שהם זקוקים למגוון אנשים מרקעים גנטיים שונים (בדיוק כמו האנשים במטוס!)
2. מדובר שם על מניפולציות וניסויים גנטיים, הארכת חיים וניסויים בתחום המגנטיות...
3. מערכת ההגנה (העשן) נשמע מכאני אבל מרחף באוויר, לדעתי מדובר בסוג של מזל"ט או נחיל של ננו רובוטים מתקדמים
4. שימו לב שהדבר הזה לא הרג אף אחד (אולי פרט לטייס, גם לא בטוח)
5. שימו לב שכל מי שנשאר הוא בעל בעיות רגשיות קשות (מסיבות שונות ומשונות) - לא מדובר כאן באנשים מאוזנים. כולם מתוסבכים ובעייתיים ברמות שונות.
6. ברור כבר שכל האי מוגן על ידי מערכת חיצונית שחוסמת הצלה כלשהי. האוכל מגיע כמו שעון פעם בחודש (הבחור שברח מה-HATCH קיבל סטייק - כלומר, הוא מקבל אוכל כל הזמן באופן מסודר)... כלומר, מדובר כאן על מערכת תמיכה לא פשוטה וכנראה תקציב ממשלתי.
7. הכל קשור למספרים בדרכים שונות (108 זה הסכום של כל המספרים שצריך להקליד).
8. נראה לי שהOTHERS הם השפויים או "הטובים" והם פשוט מנסים להציל את הטובים (למשל את הילדים) מהשאר ובעצם רוצים להתרחק מהם. נראה לי "שהמחלה" היא תוצאה של ניסוי והם שומרים שאף אחד לא ירד מהאי ומקווים שהאנשים שמגיעים לאי (כלומר, משהו או מישהו דואג לכך שמדי פעם יגיעו אנשים חדשים לאי) יפתחו הגנה טבעית כנגד המחלה. הם לא יתנו לאף אחד לרדת עד שהם מוצאים פיתרון למחלה. אם יש סיכוי שמערכת ההגנה לא תקינה (כלומר, שה "רעים" השתלטו על האי) אז האי יושמד בכדי להגן על האנושות מפני המחלה הזו שכנראה מסוגלת להשמיד אותה.
9. שימו לב שכל מי שבאמת זקוק למשהו באי מקבל אותו. סעיד היה פגוע והיה זקוק למישהו להתנחם בו, ומצד שני הוא סדיסטי וזקוק לאובייקטים לענות אותם. ג'ק זקוק לאבא שלו (שאף אחד לא באמת יודע אם הוא מת, אגב!) וראה אותו. אוכל, מקום לינה, הסוס, הדוב, החלמה (בשלושה מקרים שונים), הכלב ששרד, בעל שהופיע, רובים, כל אלה הם דברים שאנשים היו זקוקים להם והופיעו כאילו לפי בקשה...
לגבי השניה, הם כנראה הרגו אותה קרוב מאוד לסיפור של ה-DUI והם די בבעיה עם זה...
בכל מקרה, לגבי ליבי, לא ממש מדובר בדמות קריטית לסיפור (יש עוד לא מעט אנשים להרוג לפני שנגמרים להם אנשים...).
אגב אני בהחלט חושב שיש כאן סיפור רקע. לגבי ההשוואה עם X-FILES, גם לא רלוונטי כי דווקא שם הסיפור בסוף יצא לאור (הבעיה היתה שעד שהם הסבירו את הסיפור רקע, כבר יצא לכולנו הנשמה והחשק להמשיך לצפות בסדרה...).
כמה דברים מעניינים:
1. יש אתר לפרוייקט דארמה (או "סודות היקום") הם טוענים שהם זקוקים למגוון אנשים מרקעים גנטיים שונים (בדיוק כמו האנשים במטוס!)
2. מדובר שם על מניפולציות וניסויים גנטיים, הארכת חיים וניסויים בתחום המגנטיות...
3. מערכת ההגנה (העשן) נשמע מכאני אבל מרחף באוויר, לדעתי מדובר בסוג של מזל"ט או נחיל של ננו רובוטים מתקדמים
4. שימו לב שהדבר הזה לא הרג אף אחד (אולי פרט לטייס, גם לא בטוח)
5. שימו לב שכל מי שנשאר הוא בעל בעיות רגשיות קשות (מסיבות שונות ומשונות) - לא מדובר כאן באנשים מאוזנים. כולם מתוסבכים ובעייתיים ברמות שונות.
6. ברור כבר שכל האי מוגן על ידי מערכת חיצונית שחוסמת הצלה כלשהי. האוכל מגיע כמו שעון פעם בחודש (הבחור שברח מה-HATCH קיבל סטייק - כלומר, הוא מקבל אוכל כל הזמן באופן מסודר)... כלומר, מדובר כאן על מערכת תמיכה לא פשוטה וכנראה תקציב ממשלתי.
7. הכל קשור למספרים בדרכים שונות (108 זה הסכום של כל המספרים שצריך להקליד).
8. נראה לי שהOTHERS הם השפויים או "הטובים" והם פשוט מנסים להציל את הטובים (למשל את הילדים) מהשאר ובעצם רוצים להתרחק מהם. נראה לי "שהמחלה" היא תוצאה של ניסוי והם שומרים שאף אחד לא ירד מהאי ומקווים שהאנשים שמגיעים לאי (כלומר, משהו או מישהו דואג לכך שמדי פעם יגיעו אנשים חדשים לאי) יפתחו הגנה טבעית כנגד המחלה. הם לא יתנו לאף אחד לרדת עד שהם מוצאים פיתרון למחלה. אם יש סיכוי שמערכת ההגנה לא תקינה (כלומר, שה "רעים" השתלטו על האי) אז האי יושמד בכדי להגן על האנושות מפני המחלה הזו שכנראה מסוגלת להשמיד אותה.
9. שימו לב שכל מי שבאמת זקוק למשהו באי מקבל אותו. סעיד היה פגוע והיה זקוק למישהו להתנחם בו, ומצד שני הוא סדיסטי וזקוק לאובייקטים לענות אותם. ג'ק זקוק לאבא שלו (שאף אחד לא באמת יודע אם הוא מת, אגב!) וראה אותו. אוכל, מקום לינה, הסוס, הדוב, החלמה (בשלושה מקרים שונים), הכלב ששרד, בעל שהופיע, רובים, כל אלה הם דברים שאנשים היו זקוקים להם והופיעו כאילו לפי בקשה...
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35091
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
הסיפור באמת יצא?oferlaor כתב: אגב אני בהחלט חושב שיש כאן סיפור רקע. לגבי ההשוואה עם X-FILES, גם לא רלוונטי כי דווקא שם הסיפור בסוף יצא לאור (הבעיה היתה שעד שהם הסבירו את הסיפור רקע, כבר יצא לכולנו הנשמה והחשק להמשיך לצפות בסדרה...)....
תוכל לשתף מהו...?
כמו שרשמתי, אני מאלה שיצאה להם הנשמה והחשק לצפות אחרי 5-6 עונות
לגבי LOST יש אכן הקפדה פנומנלית לגבי הפרטים הקטנים, מה שלא בטוח שנכון לגבי התמונה הגדולה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

יש שמה דברים שלא יהיה ניתן להסביר בלי קצת sci-fi, איך ז"אן לוק יכול לעמוד?
- דוחף_לויתן
- עוסק בתחום

- תגובות: 900
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אולי אני כבר לא זוכר, הראו איך ז'אן-לוק הגיע לכיסא הגלגלים מלכתחילה?
><>
><>
נציג AQUA-AUDIO
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- דוחף_לויתן
- עוסק בתחום

- תגובות: 900
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אם לא הראו, אז למה אתה חושב שמדובר במדע בדיוני? אם נשבר עמוד שידרה למשל,
אז צריך לא מעט מד"ב בשביל להחזיר אדם ללכת. אם זה משהו אחר, ואפילו נפשי,
אין צורך בשום מד"ב.
><>
אז צריך לא מעט מד"ב בשביל להחזיר אדם ללכת. אם זה משהו אחר, ואפילו נפשי,
אין צורך בשום מד"ב.
><>
נציג AQUA-AUDIO
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

זה לא משהו נפשי, סביר להניח, כי הוא תמיד היה מופתע כשהוא שכב ויכל להזיז את הרגלים, כלומר הוא היה נכה הרבה זמן.
-
oferlaor
- מנהל

גיא,
אני כבר לא זוכר ב-100%, אבל כן, בעונה האחרונה סגרו את מרבית החוטים. בגדול היו שתי קבוצות של חייזרים, כאלה שהגיעו להכין את כד"א ל פלישה וכאלה שבעצם עזרו לאנושות כנגד זה (האפורים). הם היו במלחמה זה נגד זה (כאן נכנסים ה-BOUNTY HUNTERS שאיתרו אנשים וחייזרים בכדי לנסות לסכל את מזימות הסיכול כנגד הפלישה..).
חוץ מזה היתה קבוצה של אנשי מפתח בממשלות השונות ובמדינות שונות שעזרה לחייזרים הרעים במטרה להשהות את הפלישה (האיש מעשן הסיגריות היה אחד מהם) ולנסות למצוא פיתרון למחלת ה-BLACK OIL שהיא היתה האמצעי שהחייזרים היו אמורים להשתמש בכדי להשתלט על כד"א.
אבא של מאלדר היה מהקבוצה הזו, והוא אפילו תרם את האחות לניסויים שאמורים היו לנסות ולבודד מה יכול להגן על האנושות כנגד ה-BLACK OIL. לבסוף הוא בגד בהם.
הקבוצה שיתפה פעולה עם חייזרים "הטובים" בכדי לנסות וליצור HUMAN ALIEN HYBRID שזה היה הסיכוי היחיד לנסות ולחסן את בני האדם נגד ה-BLACK OIL.
בגדול הרעים מהממשלה היו רעים לאנשים בכדי לנסות ולהציל את כל האנושות. מה היה הסוף של הסיפור? התינוק של סקאלי היה אמור לתת את הפיתרון למחלה, אבל נשברתי מהסדרה לפני שכבר היה לי כוח לגלות אם זה קרה או לא...
אני כבר לא זוכר ב-100%, אבל כן, בעונה האחרונה סגרו את מרבית החוטים. בגדול היו שתי קבוצות של חייזרים, כאלה שהגיעו להכין את כד"א ל פלישה וכאלה שבעצם עזרו לאנושות כנגד זה (האפורים). הם היו במלחמה זה נגד זה (כאן נכנסים ה-BOUNTY HUNTERS שאיתרו אנשים וחייזרים בכדי לנסות לסכל את מזימות הסיכול כנגד הפלישה..).
חוץ מזה היתה קבוצה של אנשי מפתח בממשלות השונות ובמדינות שונות שעזרה לחייזרים הרעים במטרה להשהות את הפלישה (האיש מעשן הסיגריות היה אחד מהם) ולנסות למצוא פיתרון למחלת ה-BLACK OIL שהיא היתה האמצעי שהחייזרים היו אמורים להשתמש בכדי להשתלט על כד"א.
אבא של מאלדר היה מהקבוצה הזו, והוא אפילו תרם את האחות לניסויים שאמורים היו לנסות ולבודד מה יכול להגן על האנושות כנגד ה-BLACK OIL. לבסוף הוא בגד בהם.
הקבוצה שיתפה פעולה עם חייזרים "הטובים" בכדי לנסות וליצור HUMAN ALIEN HYBRID שזה היה הסיכוי היחיד לנסות ולחסן את בני האדם נגד ה-BLACK OIL.
בגדול הרעים מהממשלה היו רעים לאנשים בכדי לנסות ולהציל את כל האנושות. מה היה הסוף של הסיפור? התינוק של סקאלי היה אמור לתת את הפיתרון למחלה, אבל נשברתי מהסדרה לפני שכבר היה לי כוח לגלות אם זה קרה או לא...
- Booboo
- חבר ותיק

- תגובות: 1929
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
עופר וגיא,oferlaor כתב:גיא,
בגדול הרעים מהממשלה היו רעים לאנשים בכדי לנסות ולהציל את כל האנושות. מה היה הסוף של הסיפור? התינוק של סקאלי היה אמור לתת את הפיתרון למחלה, אבל נשברתי מהסדרה לפני שכבר היה לי כוח לגלות אם זה קרה או לא......
חלק נכבד מה"פיתרון" הזה נמצא בפרק (הכפול) "אנאסאזי", בו מוצאים קרון רכבת קבור באדמה ובו מלא גופות של יצורים בני כלאיים.
ומשהו לטריוויה, "אנאסאזי" הוא הפרק היחיד בסדרה בו בסוף לא מופיע "The truth is out there" אלא המשפט המקביל בשפת הנאבאחו.
"When all are one and one is all, To be a rock and not to roll"
- compman112
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2593
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
הפרומו ל21 - ספוליירררר!!!
ספוליירziv_r כתב:יש שמה יותר מידי קצוות פתוחים, נראה לי שיוציאו מהסדרה עוד 2 עונות לפחות.
אגב, פרק אחרון עם הסיום שבו מייקל ירה בעצמו ושחרר את הבן ערובה היה מפתיע ביותר!...
בפרומו לפרק הבא מראים שמייקל הרג את אנה לוסיה והבלונדינית, והוא לא ירה בעצמו הוא שיחרר את ה"אחר", וכולם באו ואמרו למייקל "אתה בסדר?" כאילו חושבים שזה שהם כלוא הרג אותם וברח.
והראו את מייקל ואמרו שעכשיו הוא שולט בגורל של כולם.
לפי דעתי האחרים תפסו אותו ועשו איתו עסקה כלשהיא בשביל שהוא יקבל את וולט.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

די ברור, לא?הוא שיחרר את ה"אחר"...
אני מאמין שהוא כן ירה בעצמו, תראה שוב את הקדימון לפרק 21.והוא לא ירה בעצמו...
תמונה 1: רואים כי ה "אחר" לא קשור (אז לא צריך לירות בשום דבר בשביל לשחרר אותו).
תמונה 2: מייקל יורה בעצמו ביד שמאל.
תמונה 3: מייקל עם תחבושת על יד שמאל.
- compman112
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2593
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
טעות שלי
צודק.
איזה ביאוס שעכשיו מייקל בעצם נגדם או משהו כזה.
מחכה בקוצר רוח לפרק 21.
איזה ביאוס שעכשיו מייקל בעצם נגדם או משהו כזה.
מחכה בקוצר רוח לפרק 21.