מקרן מיני למצגות - מישהוא מכיר משהוא מומלץ ?
מחפש משהוא בסביבות הקילו בגלל שהמקרן הישן שהיה לי נשרף אחרי 6 שנים ...
ממה שראיתי רוב המקרנים היום הם בסביבות הקילו וחצי, והם יחסים די גדולים למה שהיה לי פעם (המקרן הישן שלי היה בחצי גודל של קופסת נעליים)
המקרן היחידי שראית שהוא בגודל הרצוי - הוא של סמסונג (P410M) אבל הרזולוציה שלו היא 800*600 בלבד.
ממה שראיתי רוב המקרנים היום הם בסביבות הקילו וחצי, והם יחסים די גדולים למה שהיה לי פעם (המקרן הישן שלי היה בחצי גודל של קופסת נעליים)
המקרן היחידי שראית שהוא בגודל הרצוי - הוא של סמסונג (P410M) אבל הרזולוציה שלו היא 800*600 בלבד.
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6606
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
- יצירת קשר:
המקרנים היחידים שאני מכיר במשקלים נמוכים הם פיקו מקרנים, אבל עוצמת ההקרנה שלהם מאוד נמוכה (עד 50 אנסי לומנס) ואני לא בטוח שזה מה שאתה מחפש.
תבדוק את האופטומה EX330, משקלו 1.1 קילו (קצת מעל מה שאתה רוצה), רזולוציה טבעית של 1024X768 ועוצמת תאורה של 2200 אנסי
תבדוק את האופטומה EX330, משקלו 1.1 קילו (קצת מעל מה שאתה רוצה), רזולוציה טבעית של 1024X768 ועוצמת תאורה של 2200 אנסי
תודה
אני גם אבדוק אותו. את המקרנים של סמסונג אני בודק עכשיו, וגם לאפסון יש כמה מקרנים בסביבות ה קילו וחצי. (אם כי הם די גדולים יחסית לאחרים)
דבר אחד אל הבנתי לגבי המקרני "כיס" איך הם מדברים על עוצמת אור של 30 אנסי ? אם במקרן רגיל שאני קונה יש עוצמה של 2500, אז 30 זה לא ממש ממש מעט ?
דבר אחד אל הבנתי לגבי המקרני "כיס" איך הם מדברים על עוצמת אור של 30 אנסי ? אם במקרן רגיל שאני קונה יש עוצמה של 2500, אז 30 זה לא ממש ממש מעט ?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
יש כמה מקרנים.
לדוגמא, יש אחד מבוסס LED של LG (ייבוא והפצה של קונקטור) ויש אחד טיפה יותר גדול ברזולוציה גבוהה יותר אבל דק וקליל של אפסון.
אני מניח שגם לאופטומה ולאינפוקוס וכמובן לחברות כמו VIEWSONIC ו-BENQ יש מוצרים דומים.
אני הייתי רוכש מוצר כזה בהתאם לרמת האחריות והשירות.
לדוגמא, יש אחד מבוסס LED של LG (ייבוא והפצה של קונקטור) ויש אחד טיפה יותר גדול ברזולוציה גבוהה יותר אבל דק וקליל של אפסון.
אני מניח שגם לאופטומה ולאינפוקוס וכמובן לחברות כמו VIEWSONIC ו-BENQ יש מוצרים דומים.
אני הייתי רוכש מוצר כזה בהתאם לרמת האחריות והשירות.