שאלת תפעול במכשיר הגלקסי S
-
yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
שלום חברים,
לאחרונה רכשתי את הגלקסי S ורציתי לדעת:
כאשר אני נכנס לרכב ודיבורית הבלוטוס מתחברת אוטמטית למכשיר, יש דרך לגרום למסך להישאר דולק כל הזמן או לפחות לא להינעל?
צריך להוריד אפליקצייה בשביל זה?
במכשיר הנוקייה שהיה לי, כאשר הייתי מתחבר לדיבורית אז המכשיר לא היה עובר למצב נעילה, אלא היה מחליף לפרופיל ייעודי שהגדרתי מראש.
ניסיתי כבר להוריד מיליון אפליקציות לשינוי פרופילים אבל כולם דורשות שאני אזום את שינוי הפרופיל, ואני רוצה שההפרופיל יוחלף אוטומטי עם הכניסה לרכב והחיבור לדיבורית (נראה לי די בסיסי...)
נוצר לי מצב שתוך כדי נהיגה אני צריך כל פעם לשחרר את נעילת המסך (גם בשימוש ב GPS הוא כל הזמן נכבה לי).
רעיונות?
לאחרונה רכשתי את הגלקסי S ורציתי לדעת:
כאשר אני נכנס לרכב ודיבורית הבלוטוס מתחברת אוטמטית למכשיר, יש דרך לגרום למסך להישאר דולק כל הזמן או לפחות לא להינעל?
צריך להוריד אפליקצייה בשביל זה?
במכשיר הנוקייה שהיה לי, כאשר הייתי מתחבר לדיבורית אז המכשיר לא היה עובר למצב נעילה, אלא היה מחליף לפרופיל ייעודי שהגדרתי מראש.
ניסיתי כבר להוריד מיליון אפליקציות לשינוי פרופילים אבל כולם דורשות שאני אזום את שינוי הפרופיל, ואני רוצה שההפרופיל יוחלף אוטומטי עם הכניסה לרכב והחיבור לדיבורית (נראה לי די בסיסי...)
נוצר לי מצב שתוך כדי נהיגה אני צריך כל פעם לשחרר את נעילת המסך (גם בשימוש ב GPS הוא כל הזמן נכבה לי).
רעיונות?
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
תוריד תוכנה שנקראת Setting Profiles. יש לה גירסה light חינמית ואחת שעולה 3.95$
זה יפתור לך בעייה הזאת (ועוד הרבה יותר)
זה יפתור לך בעייה הזאת (ועוד הרבה יותר)
creed,
גם בשבילך ה Setting Profiles יעשה את העבודה.
אצלי יש פרופילים שעובדים אוטו' כאשר:
1. ברגע הכנסת המכשיר למטען הרכב (ה GPS נדלק, ה BT נדלק, ה Waze מופעל)
2. ברגע שהסוללה יורדת מ 20% (ה BT, GPS, WiFi מכובים ועוד כמה דברים שחוסכים סוללה)
3. בין השעות 22:30 עד 07:00 (עוצמת הצילצולים יורדת ל 40%)
גם בשבילך ה Setting Profiles יעשה את העבודה.
אצלי יש פרופילים שעובדים אוטו' כאשר:
1. ברגע הכנסת המכשיר למטען הרכב (ה GPS נדלק, ה BT נדלק, ה Waze מופעל)
2. ברגע שהסוללה יורדת מ 20% (ה BT, GPS, WiFi מכובים ועוד כמה דברים שחוסכים סוללה)
3. בין השעות 22:30 עד 07:00 (עוצמת הצילצולים יורדת ל 40%)
-
yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
אריה, מסתבר שהאפליקצייה כבר הורדתי את האפליקציה
אבל ההפעלה של הפרופיל מתבצעת באופן ידני ולא אוטומטית.
אלא אם כן אני מפספס משהו בתפעול של האפליקצייה
אבל ההפעלה של הפרופיל מתבצעת באופן ידני ולא אוטומטית.
אלא אם כן אני מפספס משהו בתפעול של האפליקצייה
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
אתה מפספס שם משהו.
מצד אחד אתה מגדיר פרופיל שמגדיר את ההגדרות שיש לשנות לפרופיל הזה ומצד שני אתה מגדיר שם חוקים שמגדירים מתי באופן אוטו' יש להפעיל פרופיל מסוים. שחק קצת עם התוכנה
מצד אחד אתה מגדיר פרופיל שמגדיר את ההגדרות שיש לשנות לפרופיל הזה ומצד שני אתה מגדיר שם חוקים שמגדירים מתי באופן אוטו' יש להפעיל פרופיל מסוים. שחק קצת עם התוכנה
גם את זה אפשר לעשות. שים לב שבפרופיל אתה בוחר איזה הגדרות לשנות ולכל הגדרה שאתה מעוניין לשנות אתה בוחר האם לאפשר את ההגדרה או לכבות אותה ברגע שהפרופיל יופעל