מתנצל מראש. לא כל כך מכיר את מנהגי המקום. אני חדש יחסית בצריכת HD, ואני לא כל כך מהמורידים. יש עלי בערך טרה של סרטים. ועוד הרבה מאות של DVD קנויים. תהיתי האם יש חברים פוטנציאלים שנוהגים לגוון איש לרעהו את הספריות פיזית, במקום להוריד עשרות ג'יגה בשבוע.
אתרים לצפייה ישירה לא יעשו את העבודה. אני רכושני. גם ככה קשה לי עם הרעיון של סרטים וירטואלים על ההארד דיסק, בלי קופסאות פלסטיק עם תמונה שאפשר להחזיק ביד.
מקובל להתעניין כאן בהחלפות תכנים?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
איפה אתה רואה כאן העבירה? ועוד על חוקי אקו"ם...
אני לא מוריד סרטים. אני קונה אותם באמזון, וממשיך לקנות בדקות אלו ממש. יש לי קרוב לאלף בבית. אני לא עושה בהם שימוש מסחרי, ואני לא מעלה אותם לרשת.
להשאיל סרטים בין חברים, זה בערך כמו להקליט תקליט לקלטת. פעם היו מכשירי טייפ דאבל קסט שכל ייעודם היה העתקת קלטות. בכל מקרה, גם ב 2011, לא נראה לי שחברים שמחליפים בניהם פיזית חומר באופן פרטי, לשימוש אישי, הם המלחמה של בעלי זכויות היוצרים.
בכל מקרה, אמרתי מראש שאיני מכיר את מנהגי המקום. לא התכוונתי להקים חבורה סודית, ואני מתנצל אם הרעיון שלי גרם למישהו למחשבות לא מוסרויות.
אני לא מוריד סרטים. אני קונה אותם באמזון, וממשיך לקנות בדקות אלו ממש. יש לי קרוב לאלף בבית. אני לא עושה בהם שימוש מסחרי, ואני לא מעלה אותם לרשת.
להשאיל סרטים בין חברים, זה בערך כמו להקליט תקליט לקלטת. פעם היו מכשירי טייפ דאבל קסט שכל ייעודם היה העתקת קלטות. בכל מקרה, גם ב 2011, לא נראה לי שחברים שמחליפים בניהם פיזית חומר באופן פרטי, לשימוש אישי, הם המלחמה של בעלי זכויות היוצרים.
בכל מקרה, אמרתי מראש שאיני מכיר את מנהגי המקום. לא התכוונתי להקים חבורה סודית, ואני מתנצל אם הרעיון שלי גרם למישהו למחשבות לא מוסרויות.