חובבים ריצה / פעילות אירובית אחרת? בעלי אייפון? זה פוסט בשבילכם...
-
uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
Run Keeper היא תוכנה המאפשרת מעקב אחרי אימונים אירוביים תוך שימוש ב GPS של המכשיר להקלטת המסלול, המהירות וכו'.
יש עוד כמה תוכנות דומות (כולל ה Nike + GPS בה אני משתמש), אבל run keeper נחשבת (מכמה ביקורות שקראתי) לטובה בתחום.
מלבד המעקב וההקלטה, היא מאפשרת לתכנן אימונים (כולל אינטרוולים, הפסקות למנוחה, הדרכה קולית של "מהר יותר, לאט יותר" וכו' לפי המטרות המוגדרות וכן הלאה.
המחיר הרגיל של הגרסה המלאה הוא 10$, אבל הם עכשיו הודיעו על מבצע פתיחת שנה - התוכנה חינם למשך כל חודש ינואר!
כרגע התקנתי, השבוע אנסה לעבור אליה (ובמידה והיא מוצלחת, אפשר גם להזין בה אימונים ידנית אז אעביר אליה את הסטטיסטיקות שלי מנייקי...), ואגיב כאן בשרשור עם ביקורת אישית שלי.
תהנו.
http://itunes.apple.com/us/app/runkeepe ... 35330?mt=8
יש עוד כמה תוכנות דומות (כולל ה Nike + GPS בה אני משתמש), אבל run keeper נחשבת (מכמה ביקורות שקראתי) לטובה בתחום.
מלבד המעקב וההקלטה, היא מאפשרת לתכנן אימונים (כולל אינטרוולים, הפסקות למנוחה, הדרכה קולית של "מהר יותר, לאט יותר" וכו' לפי המטרות המוגדרות וכן הלאה.
המחיר הרגיל של הגרסה המלאה הוא 10$, אבל הם עכשיו הודיעו על מבצע פתיחת שנה - התוכנה חינם למשך כל חודש ינואר!
כרגע התקנתי, השבוע אנסה לעבור אליה (ובמידה והיא מוצלחת, אפשר גם להזין בה אימונים ידנית אז אעביר אליה את הסטטיסטיקות שלי מנייקי...), ואגיב כאן בשרשור עם ביקורת אישית שלי.
תהנו.
http://itunes.apple.com/us/app/runkeepe ... 35330?mt=8
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
יש את התוכנה הזאת גם לאנדרואיד. היא חינמית והיא נקראת run keeper pro (לא יודע האם זה זהה אחד לאחד לזה של האייפון). אגב, איך אתם יכולים לרוץ עם מכשיר כל כך גדול עליכם 
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
תוכנה מעולה אבל ממש לא נראה לי לרוץ עם ה Nexus בים בקיץ,osherov כתב:יש את התוכנה הזאת גם לאנדרואיד. היא חינמית והיא נקראת run keeper pro (לא יודע האם זה זהה אחד לאחד לזה של האייפון). אגב, איך אתם יכולים לרוץ עם מכשיר כל כך גדול עליכם...
למרות שהוא נראה אטום למים
-
uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
גם אני תהיתי עד שניסיתי רצועת זרוע נוחה.osherov כתב:אגב, איך אתם יכולים לרוץ עם מכשיר כל כך גדול עליכם...
אם היד ארוכה מספיק (כך שהמכשיר לא מפריע למרפק או לכתף) - זה בהחלט נוח
Irus,
יש הבדל בין לרוץ עם מכשיר קטן כמו האייפוד לבין לרוץ עם מכשיר סמארטפון כזה גדול עלייך וזה "רק" לצורך הרצת תוכנה עליו. אגב, לא הגעתי לשרשור בקטע של אייפון נגד אנדרואיד כי לדעתי זה לא נוח לא כאן ולא כאן (דווקא פה אולי איזה מכשיר קטן של מודו היה עושה עבודה). לדעתי מי שרוצה מחשב ריצה שיילך על אחד השעונים המתקדמים של פולאר או של נייק או של suunto שמתבססים על gps או על פוד לנעל לצורך זה (אני מדבר רק על ריצה ולא על הליכה ששם לדעתי אפשר ללכת עם סמארטפון)...אגב, אלמנט חשוב לריצה הוא דווקא מד דופק ופה, לפי מה שאני מבין, אין דרך להוסיף לסמארטפון יכולת זאת (לדעתי גם מד דופק לא נחוץ למי שרץ מספיק זמן ומכיר את עצמו)
כמובן, שזאת דעתי בלבד (אני אגב, משתמש באחד משעוני הפולאר שיש לו המון-המון תכונות.....אבל מכל זה, אני בסופו של יום משתמש רק בשעון העצר הפשוט של השעון בלי כל היכולות הנוספות שלו)
יש הבדל בין לרוץ עם מכשיר קטן כמו האייפוד לבין לרוץ עם מכשיר סמארטפון כזה גדול עלייך וזה "רק" לצורך הרצת תוכנה עליו. אגב, לא הגעתי לשרשור בקטע של אייפון נגד אנדרואיד כי לדעתי זה לא נוח לא כאן ולא כאן (דווקא פה אולי איזה מכשיר קטן של מודו היה עושה עבודה). לדעתי מי שרוצה מחשב ריצה שיילך על אחד השעונים המתקדמים של פולאר או של נייק או של suunto שמתבססים על gps או על פוד לנעל לצורך זה (אני מדבר רק על ריצה ולא על הליכה ששם לדעתי אפשר ללכת עם סמארטפון)...אגב, אלמנט חשוב לריצה הוא דווקא מד דופק ופה, לפי מה שאני מבין, אין דרך להוסיף לסמארטפון יכולת זאת (לדעתי גם מד דופק לא נחוץ למי שרץ מספיק זמן ומכיר את עצמו)
כמובן, שזאת דעתי בלבד (אני אגב, משתמש באחד משעוני הפולאר שיש לו המון-המון תכונות.....אבל מכל זה, אני בסופו של יום משתמש רק בשעון העצר הפשוט של השעון בלי כל היכולות הנוספות שלו)
-
uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
אריה, אני רץ עם האייפון + שעון suunto T3D.
ייתכן שבהמשך באמת ארכוש gps pod אבל מאוד נוח לי עם האייפון, כשילוב של נגן והקלטות / מעקב אימונים.
אגב, אמנם התחלתי להתאמן בריצה רק לפני שלושה חודשים אבל אני רץ 10 ק״מ ב 56:21 דק׳ (נכון למירוץ הוד השרון אתמול בבוקר) והאייפון תמיד עליי
ייתכן שבהמשך באמת ארכוש gps pod אבל מאוד נוח לי עם האייפון, כשילוב של נגן והקלטות / מעקב אימונים.
אגב, אמנם התחלתי להתאמן בריצה רק לפני שלושה חודשים אבל אני רץ 10 ק״מ ב 56:21 דק׳ (נכון למירוץ הוד השרון אתמול בבוקר) והאייפון תמיד עליי
אורי,
יפה מאוד,
עכשיו תוריד את האייפון, תוריד את המוזיקה מהאוזניים בזמן הריצה, תתרכז רק בריצה ואתה יורד לקצב של 5 דקות לק"מ
יפה מאוד,
עכשיו תוריד את האייפון, תוריד את המוזיקה מהאוזניים בזמן הריצה, תתרכז רק בריצה ואתה יורד לקצב של 5 דקות לק"מ
- kalinium
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1315
- נתן תודות: 63 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
אני עוד קניתי את התוכנה הזאת ב-10$ לפני שנה....
בקיצור היתה לי רצועה מיוחדת לזרוע שעליה האייפון היה יושב, והייתי משתמש רק בתוכנה הזאת, זה נהדר כדי להשוות ריצות וכו'. וגם היה מאוד נוח, בכלל לא הפריע לרוץ עם אייפון על הזרוע.
הפיצ'ר שהכי אהבתי זה שהקריינית היתה נוזפת בקול תוך כדי הריצה "you are below your average pace"
ולגבי המפות,
גוגל לא מאפשרת שימוש במפות שלה (של ישראל) באפליקציות חיצוניות. זה תקף לגבי כל תוכנה אחרת.
בקיצור היתה לי רצועה מיוחדת לזרוע שעליה האייפון היה יושב, והייתי משתמש רק בתוכנה הזאת, זה נהדר כדי להשוות ריצות וכו'. וגם היה מאוד נוח, בכלל לא הפריע לרוץ עם אייפון על הזרוע.
הפיצ'ר שהכי אהבתי זה שהקריינית היתה נוזפת בקול תוך כדי הריצה "you are below your average pace"
ולגבי המפות,
גוגל לא מאפשרת שימוש במפות שלה (של ישראל) באפליקציות חיצוניות. זה תקף לגבי כל תוכנה אחרת.
- Rino
- חבר מכור קשה

ואם הוא יבוא לרוץ איתי הוא ירד ל 3 דקות לק"מosherov כתב:אורי,
יפה מאוד,
עכשיו תוריד את האייפון, תוריד את המוזיקה מהאוזניים בזמן הריצה, תתרכז רק בריצה ואתה יורד לקצב של 5 דקות לק"מ...
-
uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
רינו,Rino כתב:ואם הוא יבוא לרוץ איתי הוא ירד ל 3 דקות לק"מosherov כתב:אורי,
יפה מאוד,
עכשיו תוריד את האייפון, תוריד את המוזיקה מהאוזניים בזמן הריצה, תתרכז רק בריצה ואתה יורד לקצב של 5 דקות לק"מ......
נראה לי שאם אני ארוץ איתך ב 3 דק׳ לק״מ, יחשבו שיש עוד רעידת אדמה...
חוץ מזה, תן לי להנות ממה שאני עושה בינתיים, זו פעם ראשונה בחיי שאני רץ.
- Rino
- חבר מכור קשה

uriler כתב:רינו,Rino כתב:ואם הוא יבוא לרוץ איתי הוא ירד ל 3 דקות לק"מosherov כתב:אורי,
יפה מאוד,
עכשיו תוריד את האייפון, תוריד את המוזיקה מהאוזניים בזמן הריצה, תתרכז רק בריצה ואתה יורד לקצב של 5 דקות לק"מ......
נראה לי שאם אני ארוץ איתך ב 3 דק׳ לק״מ, יחשבו שיש עוד רעידת אדמה...
חוץ מזה, תן לי להנות ממה שאני עושה בינתיים, זו פעם ראשונה בחיי שאני רץ....
- maoravni
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 412
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
יש משהו יותר מעניין:
http://www.amazon.com/Digifit-Connect-C ... B0036QIFPW
זה מאפשר לכם לחבר את כל אביזרי הכושר שתומכים בתקשורת ANT+, כמו של Adidas, Garmin וכו' אל הiPhone שלכם.
אין לי מושג אילו תוכנות תומכות בהם, כי עוד אין לי מכשיר, אבל לי זה יותר חשוב מחישוב מהירות ומרחק ע"י GPS.
http://www.amazon.com/Digifit-Connect-C ... B0036QIFPW
זה מאפשר לכם לחבר את כל אביזרי הכושר שתומכים בתקשורת ANT+, כמו של Adidas, Garmin וכו' אל הiPhone שלכם.
אין לי מושג אילו תוכנות תומכות בהם, כי עוד אין לי מכשיר, אבל לי זה יותר חשוב מחישוב מהירות ומרחק ע"י GPS.