ייבוא NEXUS S

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
yoavbd123 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 269
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #1 

אהלן :)
אני מתעניין מאוד בקניית SMARTPHONE בשעה טובה , כי קצת נמאס לי מהפלאפון הסופר פשוט שלי, ובא לי מכשיר שכבר עושה הכל...

אחרי שכבר קראתי לא מעט באינטרנט ה NEXUS S נראה לי כמו אחל אופציה, ואולי האופציה הכי טובה שיש היום בשוק... (במיוחד כי אני לא רוצה IPHONE).

יש לי מישהו בארה"ב שיכול להשיג לי את זה במחיר ממש טוב, השאלה שלי היא האם אפשר להביא את זה לארץ בלי בעיה, ואם כן איך אני אחרי זה מתחבר לחברת סלולרי פה ? אני כרגע מנוי באורנג' ודיי מרוצה מהם ככה שאין לי בעיה להשאר באורנג', השאלה היא מה אני צריך לעשות, פשוט להגיד להם שיש לי את המכשיר ואני צריך שהם יספקו לי כרטיס SIM וחבילה מתאימה ? או שהם עושים בעיות אם זה לא הם שמספקים את המכשיר ?
איך התמיכה בכללית של אורנג' או כל חברה אחרת בארץ, במכשיר ?
ואם כבר אז בכללי, אם אפשר לשמוע קצת חו"דים מנסיון על ה NEXUS S לטובה או לרעה, ועל השימוש בארץ זה ממש יעזור :)

תודה רבה,
יואב

tomerhd
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 751
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #2 

היי,

תשמע, מבחינת אורנ'ג - אין להם שום קשר לכל מכשיר שתקנה(מבחינת תמיכה),
מבחינת החזרים - מגיע לך כסף ככל הנראה (ראה את הפירוט של osherov בשרשור אחר)
osherov כתב:למי שלא מכיר, אז קיים חוק ניתוק זיקה המחייבות את חברות הסלולאר להחזיר לנו כסף ברגע שנציג הוכחה שרכשנו מכשיר באופן פרטי:
ראו הסבר של אבי על החוק הזה:
http://www.htmobile.co.il/article01824. ... 7%96%D7%94

הערות:
-אני מחובר לרשת אורנג' ואצלם אני מקבל החזרים חודשים של 50 ש"ח כל חודש על הנקסוס (במידה ואני משלם להם מעל 150 ש"ח בחודש)
-על מנת לקבל הטבה זאת באורנג' סה"כ צריך לגשת לעמדת שירות שלהם ולהציג להם קבלה או חיוב אשראי על הרכישה שלכם. אני סה"כ הבאתי את ההדפסה של הקבלה מאתר הרכישה של גוגל והבאתי גם את תדפיס כרטיס האשראי שלי, שם מופיע החיוב בגין רכישת הנקסוס בחו"ל (לא היה צורך להביא להם את הקבלה הרשמית של המכשיר)
-מדובר בהחזר של הרבה מאוד כסף ולכן מאוד מומלץ לבצע זאת למי שהוא מנוי פרטי אצל חברות הסלולאר
...

לגבי ארה"ב , גם אני קניתי שם , המכשיר נמצא אצל מישהו שאמור לחזור לפה ולהביא לי אותו..בעקרון לא צריכה להיות בעיה ,מה שכן בשביל להכניס טלפון חדש לארץ יש לשלם מיסים...ולכן יש להזהר ואף לנקוט בצעדים כגון פירוק הטלפון מהקופסא ,והסרת המדבקות ..ככה פשוט אפשר לשים אותו בכיס..כאילו תמיד הוא היה שם :)

אם אתה באורנ'ג - אז הכל בסדר(יש בעיה בתמיכה ברשת פלאפון ,מבחינת התדרי קליטה)
מבחינת הSIM - אם אתה באורנ'ג ,אז פשוט תצטרך להוציא את הSIM מהמכשיר הישן ולשים אותו בnexus s (זהו לא SIM קטן יותר כמו בiphone 4)

חוו"ד אתה יכול להסתכל בשרשורים פה..יש הרבה מידע , דיברנו הרבה על המכשיר...כמו שכן , יש מספר ביקורות בעברית באתרים אחרים:

http://www.****.co.il/view-review ... xuss_1.jpg

http://gadgetisrael.blogspot.com/2010/1 ... ation.html

בהצלחה,
תומר

Rino
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5450
שם מלא: Reem
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 132 פעמים

שליחה #3 

שום בעיה בשמוש בארץ עם רשת orange

3G , GPS וחבריו עובדים ללא דופי,

yoavbd123 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

תודה על התגובות :)
זה באמת עזר לי...
החשש העיקרי שלי עכשיו הוא שה NEXUS ינפח לי ממש את החשבון החודשי, אם אני משלם כרגע 50-60 שקל בחודש, היות והמכשיר שלי פשוט ואני בתוכנית חיילים ולא מדבר יותר מדי, אני חושש שמרוב פיתוי לגלוש מלא באינטרנט וכד' אני אגיע לחשבון חודשי של מעל ל200-250 שקל, שזה משהו שאני לא כל כך רוצה.

אז השאלה הבאה שלי היא, לאנשים עם נסיון, כמה עולות חבילות גלישה, האם זה באמת עסק כל כך יקר, איך תשתית ה WIFI בישראל, האם ניתן בקלות יחסית למצוא רשת לא סלולרית ולהתחבר אליה בחינם ? וכמה מהיישומים שמישים גם ללא אינטרנט ?

אני אוסיף ואשאל, אם יש לאנשים טיפים כללים איך לחיות עם סמארטפון ולא להגיע לחשבון חודשי מנופח.

תודה :)

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #5 

קודם כל, בוודאות מגיע לך החזר, גם אם הדגם לא נמכר בארץ.

על פי חוק "ניתוק הזיקה" ההחזר ייקבע לפי הסכום ששילמת בכפוף להחזרים הנהוגים עבור מכשירים מאותו סוג.

כמובן שזה גם תלוי בחבילה או במסלול שאתה נמצא בו/יכול לעבור אליו וההחזרים שמגיעים לך ברכישת סמארטפון.

לגבי חבילות גלישה, זה תלוי איזה לקוח אתה. יש חבילות של 2GB, שלדעתי מספיקות בהחלט, בכ-27 עד 35 ש"ח לחודש.

לגבי שימוש חכם, נסה כמה שיותר לגלוש ברשתות אלחוטיות (בית, משרד, בתי קפה וכו'), שלח הודעות דרך התוכנות החינמיות (What's Up) ודבר דרך VIBER, Skype וכו'.

yoavbd123 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

תודה על התגובה :)
אם אפשר לשמוע עוד כמה אנשים עם נסיון, עם עוד כל מני טיפים בנושא הזה,
ואולי גם אם לא מפריע לכם להגיד כמה אתם משלמים בחודש...
תודה :)

tomerhd
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 751
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #7 

אני יכול לשמח אותך ולהגיד לך שאתה יכול להשיג מהספקיות חבילת גלישה של 1-2.5 GB במחירים שפויים של עד 60 ש"ח ואפשר גם במחצית מהסכום הזה...תלוי כמה חזק אתה מסוגל לצעוק :)

בכל מקרה כמו ש Irus אמר , שימוש בטכנולוגיות תקשורת כגון : whasapp(להודעות) וskype,sipme וכו' יכול לחסוך לך המון המון כסף...
אם זה בשיחות חינם בין הסמארטפונס ואם זה בשיחות מוזולות ליעדים חיצוניים

ראה למשל את תעריפי SIMPE

https://www.sipme.me/%D7%AA%D7%A2%D7%A8 ... %99%D7%9D/
תומר

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #8 

דרך אגב, אחד המסלולים החזקים היום באורנג', זה מסלול "חבר", הוא מגיע בכמה חבילות, כשהגדולה נותנת 1,000 דק' לכל היעדים + 1,000 מסרונים לכל היעדים, ב-189 ש"ח כולל מע"מ, ניתן להוסיף 9 ש"ח לחודש ולקבל עוד 1,000 דק' לבני המשפחה. כמובן שיש גם חבילות זולות יותר עם פחות דקות והודעות.

ניתן להוסיף חבילת גלישה, ללא התחיבות, ב-27 ש"ח ל-2GB.

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”