מיתוך האתר של נספרסו- הדגמת תרמו בלוק
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
פאטתי...
מי שכתב את זה תקע לעצמו גול עצמי כי הוא רק מראה כמה שהוא לא בכיוון וכמה שהוא לא מבין...
מי שכתב את זה תקע לעצמו גול עצמי כי הוא רק מראה כמה שהוא לא בכיוון וכמה שהוא לא מבין...
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
ואפילו יותר מגניב לקרוא את הסקשן של "לחץ המיצוי הגבוה"
אם לא ידעתם, מסתבר שבנספרסו לעומת מכונות נחותות, החליטה מתבצעת ב 19 באר - הנשמר על ידי הטרמובלוק... (בליל כה גדול של שטויות לא קראתי כבר הרבה זמן, אבל אני מניח שזה עובד היטב על קהל היעד)
וקהל היעד, אגב, מאוד מרוצה. משונה בעיני, אבל עם המציאות אי אפשר להתוכח.
אם לא ידעתם, מסתבר שבנספרסו לעומת מכונות נחותות, החליטה מתבצעת ב 19 באר - הנשמר על ידי הטרמובלוק... (בליל כה גדול של שטויות לא קראתי כבר הרבה זמן, אבל אני מניח שזה עובד היטב על קהל היעד)
וקהל היעד, אגב, מאוד מרוצה. משונה בעיני, אבל עם המציאות אי אפשר להתוכח.
what's next?
אפילו התרגום של המילה בלוק שגוי, שלא לדבר על השקר שבשימוש במילים "יחידה" וכו'.
זה מייצג לרעה זכיין ישראלי לחברה עולמית ומציג מציאות מעוותת. הפער במידע המוצג כאן מול המציאות הוא כל-כך גדול, אבל הכיוון כאן הוא לאנשים שלא הולכים להשקיע שום מאמץ בבירור האמת.
הטעייה בפרסום.
זה מייצג לרעה זכיין ישראלי לחברה עולמית ומציג מציאות מעוותת. הפער במידע המוצג כאן מול המציאות הוא כל-כך גדול, אבל הכיוון כאן הוא לאנשים שלא הולכים להשקיע שום מאמץ בבירור האמת.
הטעייה בפרסום.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

אבל זה בסוף עובד על אנשים כי עובדה שהשאלה הראשונה שכל אחד שואל אותך זה כמה בר המכונה שלך?
מצאו משהו שאנשים יתלו בו והצליחו - עד שמי שרוצה להתעמק ממשיך לכיוון נכון אבל להרבה זה כנראה מספיק טוב.
מצאו משהו שאנשים יתלו בו והצליחו - עד שמי שרוצה להתעמק ממשיך לכיוון נכון אבל להרבה זה כנראה מספיק טוב.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

כשאני אומר שאין לי משאבה ויש מנוף חושבים שאני צוחק...
- doron_boogie
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 958
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 69 פעמים
מי מרים תביעה ייצוגית על 'חוסר אמת בפרסום'?
עם כמות הידע שיש כאן לאנשים בפורום, בטוח נזכה ולכולנו יהיה ספידסטר בבית
רק קחו בחשבון השקעה התחלתית של כמה מאות שקלים על מכונת נספרסו, כדי שיהיה על מה לתבוע
עם כמות הידע שיש כאן לאנשים בפורום, בטוח נזכה ולכולנו יהיה ספידסטר בבית
רק קחו בחשבון השקעה התחלתית של כמה מאות שקלים על מכונת נספרסו, כדי שיהיה על מה לתבוע