תגובות לכתבה: מקרר העתיד !
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46417
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
אם אנחנו כבר מדברים על מקרר בעתיד ומותר להשתולל, אני לא חושב שצריכים מקרר וזה מכיוון שמקרר זה מוצר יותר מידי יקר, מגושם, מצריך ניקוי, כל פעם להזין לתוכו מוצרים וכדומה. בכלל כל הנושא של מטבח בעולם העתידני צריך להכחד. כל זה היה הכנה למוצר שכן הייתי רוצה לראות בעתיד הקרוב, ה Replicator אותו הכרנו ב Star Trek.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78929
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
זיו,
זה לא רחוק מזה כיום. מדפסת אוכל מכיר?
זו מדפסת תלת מימדית שיכולה להדפיס שכבות של מני טעמים כך שיראו וירגישו כמו חומרים שונים וטעמים שונים.
לא בטוח שיש לזה את אותו הרכב כמו סנדוויץ' אמיתי או אותה טקסטורה, אבל זה יכול להיראות דומה ועם טעמים לא מאוד שונים...
זה לא רחוק מזה כיום. מדפסת אוכל מכיר?
זו מדפסת תלת מימדית שיכולה להדפיס שכבות של מני טעמים כך שיראו וירגישו כמו חומרים שונים וטעמים שונים.
לא בטוח שיש לזה את אותו הרכב כמו סנדוויץ' אמיתי או אותה טקסטורה, אבל זה יכול להיראות דומה ועם טעמים לא מאוד שונים...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46417
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
את מדפסת האוכל צריך להזין ידנית בחומרי גלם שונים והתוצאה הסופית תהיה בטווח הטעמים המצומצם של החומרים האלו בלבד. אני מדבר על פתרון עם 0 תחזוקה כמו ה Replicator, אשר עושה שימוש בחלקיקים תת-אטומיים כחומר גלם.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73363
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
אני שומע על הרעיון של מקרררים חכמים כ"כ הרבה שנים שאני כבר סקפטי. המכשול היחיד כיום בין מוצרי צריכה חכמים (לא רק מקרר האמת) הוא התמחור. טכנולוגית מזמן עברנו את השלב בו הנושא הנ"ל הוא בר ביצוע, השאלה מתי המוצרים הללו יוכלו להיות מתומחרים במחיר שפוי שיאפשר גם למעמד הביניים לרכוש אותם.