מבצע אמיגו - חוויה טובה ורשמים
-
joncafe
- גורו קפה

- תגובות: 2335
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 102 פעמים
מאחר שקיים שרשור על בעיות שהתגלו במבצע, פתחתי שרשור נוסף כי אני דווקא רוצה לספר על חוויה חיובית במבצע של אמיגו.
הייתי הבוקר בסניף חיפה (חוצות המפרץ) וקניתי תמורת קופונים כמות של קפה ירוק שגרמה לקפיצים בג'יפ שלי להאנח בדרך חזרה הביתה. יצאתי עם שני שקים - אחד של הודי-פלנטיישן ואחד של סנטו-דומינגו.
החוויה היתה מצויינת. שאול לא היה בחנות אבל טלי ואלי היו נחמדים ומסבירי פנים כמו תמיד.
למרות שבטפשותי שכחתי את הקופונים המודפסים בבית, לא היתה שום בעיה ולאחר שהראיתי את המספרים הסידוריים לטלי על מסך הטלפון הנייד, מיד הם התקבלו. לא היה שום עיכוב, התחמקות או כל דבר אחר.
אני חייב לומר משהו, אבל לפני כן מדגיש ומצהיר שאין לי, לא היה לי ולא מתוכנן לי שום קשר מסחרי או אישי עם אמיגו.
כשעושים מבצע בסדר גודל כזה, וראיתי את רשימת הקופונים (מדהים, אין מילה אחרת), תמיד יש סיכוי שלכמה בודדים מתוך מאות יהיו תקלות. אני לא אומר שלא ניתן היה אולי לטפל בבעיות בצורה טובה יותר, תמיד אפשר והטענות שהועלו כאן נשמעות לי (כמישהו מהצד) מוצדקות לחלוטין.
אבל - צריך גם להשמיע את הקול, שלצערי הוא תמיד נוטה להיות שקט מדי, של מי שכן יצא מרוצה. הרוב המכריע של האנשים יצאו מרוצים עם קניות במחירים נמוכים להפליא, והחגיגה הזו פשוט הביאה לכולנו, אוהבי הקפה, מתנה נפלאה לשנה החדשה - מי מכונה חדשה, מי ציוד אחר ומי כמויות קפה שסנטה קלאוס היה מתקשה לסחוב.
אני רוצה להשמיע גם את הקול הזה, לא חלילה כדי להוריד מהחשיבות של הטענות שהושמעו (ובצדק!) אלא כדי להזכיר שהרוב המכריע הרוכשים נהנו ככל הנראה מחוויה מצויינת, רק שהם לא רצים לספר לחבר'ה.
ואני רוצה גם לספר אנקדוטה לא נעימה עלינו - הקונים. מסתבר שהיו אנשים שניסו לנצל בצורה צינית (ופלילית) את העובדה שלאמיגו יש כמה סניפים, וניסו לנצל את אותו הקופון בחנויות שונות של הרשת. מסתבר שאצלנו הישראלים, לקומבינות אין גבולות. לא תראו אף אחד מאמיגו כותב על כך בפורום, אבל רצוי וראוי שזה יהיה ידוע לכולנו. לפעמים צריך גם להכיר את הצד השני ומה עובר עליו, והביקורת המוצדקת צריכה להיות מופנה לאלו שמגיע להם בכל הצדדים.
זהו - שתהיה שנה מצויינת לכולם, לכל מי שנהנה מקנייה מצויינת במחיר אטרקטיבי במבצע המבורך הזה - תהנו, ותשתו הרבה קפה, אבל שייהיה במידה!
הייתי הבוקר בסניף חיפה (חוצות המפרץ) וקניתי תמורת קופונים כמות של קפה ירוק שגרמה לקפיצים בג'יפ שלי להאנח בדרך חזרה הביתה. יצאתי עם שני שקים - אחד של הודי-פלנטיישן ואחד של סנטו-דומינגו.
החוויה היתה מצויינת. שאול לא היה בחנות אבל טלי ואלי היו נחמדים ומסבירי פנים כמו תמיד.
למרות שבטפשותי שכחתי את הקופונים המודפסים בבית, לא היתה שום בעיה ולאחר שהראיתי את המספרים הסידוריים לטלי על מסך הטלפון הנייד, מיד הם התקבלו. לא היה שום עיכוב, התחמקות או כל דבר אחר.
אני חייב לומר משהו, אבל לפני כן מדגיש ומצהיר שאין לי, לא היה לי ולא מתוכנן לי שום קשר מסחרי או אישי עם אמיגו.
כשעושים מבצע בסדר גודל כזה, וראיתי את רשימת הקופונים (מדהים, אין מילה אחרת), תמיד יש סיכוי שלכמה בודדים מתוך מאות יהיו תקלות. אני לא אומר שלא ניתן היה אולי לטפל בבעיות בצורה טובה יותר, תמיד אפשר והטענות שהועלו כאן נשמעות לי (כמישהו מהצד) מוצדקות לחלוטין.
אבל - צריך גם להשמיע את הקול, שלצערי הוא תמיד נוטה להיות שקט מדי, של מי שכן יצא מרוצה. הרוב המכריע של האנשים יצאו מרוצים עם קניות במחירים נמוכים להפליא, והחגיגה הזו פשוט הביאה לכולנו, אוהבי הקפה, מתנה נפלאה לשנה החדשה - מי מכונה חדשה, מי ציוד אחר ומי כמויות קפה שסנטה קלאוס היה מתקשה לסחוב.
אני רוצה להשמיע גם את הקול הזה, לא חלילה כדי להוריד מהחשיבות של הטענות שהושמעו (ובצדק!) אלא כדי להזכיר שהרוב המכריע הרוכשים נהנו ככל הנראה מחוויה מצויינת, רק שהם לא רצים לספר לחבר'ה.
ואני רוצה גם לספר אנקדוטה לא נעימה עלינו - הקונים. מסתבר שהיו אנשים שניסו לנצל בצורה צינית (ופלילית) את העובדה שלאמיגו יש כמה סניפים, וניסו לנצל את אותו הקופון בחנויות שונות של הרשת. מסתבר שאצלנו הישראלים, לקומבינות אין גבולות. לא תראו אף אחד מאמיגו כותב על כך בפורום, אבל רצוי וראוי שזה יהיה ידוע לכולנו. לפעמים צריך גם להכיר את הצד השני ומה עובר עליו, והביקורת המוצדקת צריכה להיות מופנה לאלו שמגיע להם בכל הצדדים.
זהו - שתהיה שנה מצויינת לכולם, לכל מי שנהנה מקנייה מצויינת במחיר אטרקטיבי במבצע המבורך הזה - תהנו, ותשתו הרבה קפה, אבל שייהיה במידה!
Everything should be made as simple as possible, but not simpler
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
תודה על השיתוף, אני דילגתי על המבצע הזה מראש כי לא התחשק לי להתרוצץ אחר המוצרים במבצע (יש/אין במלאי וכו') אבל אין ספק שאמיגו בסדר גמור ומנסיון קודם ברכישות קפה מול טלי יש רק דברים טובים לומר על השירות והיעילות שלה ...
שק סנטו דומינגו
מה כזה של 70 קילו ? 
שק סנטו דומינגו
-
joncafe
- גורו קפה

מה תודה? תת.....ט !כפיר_ש כתב:תודה על השיתוף...
טוב, נו, אחרי שבמו ידיך הנעת את גלגלי הכלכלה האיטלקית בשבוע שעבר, באמת אפשר לנוח קצת, לא?כפיר_ש כתב:אני דילגתי על המבצע הזה...
מסכים!כפיר_ש כתב:אבל אין ספק שאמיגו בסדר גמור ומנסיון קודם ברכישות קפה מול טלי יש רק דברים טובים לומר על השירות והיעילות שלה ......
השק יוטה דווקא שוקל כמה עשרות גרמים בלבד... הקפה, לעומת זאת....כפיר_ש כתב:שק סנטו דומינגומה כזה של 70 קילו ?
...
בסך הכל חוויה חיובית
גם לי היתה בסך הכל חוויה חיובית. קניתי אסקסו בייסיק בראשון ולא היתה בעיה במימוש הקופונים וכו'.
אני חושב שכולנו מבינים שמבחינת אמיגו היתה כאן הזדמנות לרכז קניה של סוף שנה שזה תמיד טוב למאזנים.
ומצד שני יש כאן הזדמנות אדירה לרכוש קונים שאולי ישמרו על נאמנות.
אני לא ממש בטוח שמבחינתי זה יקרה כי קניתי קופונים בכמות מספיקה גם עבור מטחנה (גרינטה) וכאשר התברר שאין במלאי למרות שניסיתי לקנות אותה כבר יומיים לאחר תחילת המבצע הרגשתי שאמנם אמיגו עומדים בתנאי המבצע כי אכן כתוב שהמלאי מוגבל, אבל הם היו מרוויחים לקוח הרבה יותר מרוצה ונאמן אם היו עושים נסיון אמיתי לחידוש המלאי ואספקת כמות נוספת. אני הרגשתי שהמסר שאני מקבל הוא "אין במלאי - ועכשיו תסיק אתה את המסקנות שאתה רוצה להסיק" ולדעתי הגישה הזו לא מספיק מחזקת אותי כקונה פוטנציאלי.
רוני
אני חושב שכולנו מבינים שמבחינת אמיגו היתה כאן הזדמנות לרכז קניה של סוף שנה שזה תמיד טוב למאזנים.
ומצד שני יש כאן הזדמנות אדירה לרכוש קונים שאולי ישמרו על נאמנות.
אני לא ממש בטוח שמבחינתי זה יקרה כי קניתי קופונים בכמות מספיקה גם עבור מטחנה (גרינטה) וכאשר התברר שאין במלאי למרות שניסיתי לקנות אותה כבר יומיים לאחר תחילת המבצע הרגשתי שאמנם אמיגו עומדים בתנאי המבצע כי אכן כתוב שהמלאי מוגבל, אבל הם היו מרוויחים לקוח הרבה יותר מרוצה ונאמן אם היו עושים נסיון אמיתי לחידוש המלאי ואספקת כמות נוספת. אני הרגשתי שהמסר שאני מקבל הוא "אין במלאי - ועכשיו תסיק אתה את המסקנות שאתה רוצה להסיק" ולדעתי הגישה הזו לא מספיק מחזקת אותי כקונה פוטנציאלי.
רוני
-
joncafe
- גורו קפה

Re: בסך הכל חוויה חיובית
רוני222 -
אני חושב שאתה מצפה ליותר מדי. גם מבצע קצת מוטרף של 50% הנחה וגם להבטיח מלאי בכל מצב זה דרישה שבעיני מוגזמת.
אני מבדיל בין מה שקרה לך עם הגרינטה, שנראה לי מקרה לגיטימי של גמר המלאי (אם הבנתי נכון לא הובטחה לך מראש אספקה), לבין המצב של שני רוכשי האוסקר שדווחו בשרשור המקביל. שם לדבריהם הובטחה להם אספקה כשהם ביררו טלפונית, והבטחה צריכים לדעת לקיים.
במאמר מוסגר אני רוצה להגיד שלדעתי הטעות של אמיגו במקרה ההוא התחילה בכך שהם הבטיחו. במבצע כזה לדעתי לא היה צריך להבטיח. אתה רוצה 50%, יש עם זה סיכון מסויים. אתה רוצה קניה בטוחה, תעשה הזמנה מסודרת ותשלם בהתאם.
אני חושב שאתה מצפה ליותר מדי. גם מבצע קצת מוטרף של 50% הנחה וגם להבטיח מלאי בכל מצב זה דרישה שבעיני מוגזמת.
אני מבדיל בין מה שקרה לך עם הגרינטה, שנראה לי מקרה לגיטימי של גמר המלאי (אם הבנתי נכון לא הובטחה לך מראש אספקה), לבין המצב של שני רוכשי האוסקר שדווחו בשרשור המקביל. שם לדבריהם הובטחה להם אספקה כשהם ביררו טלפונית, והבטחה צריכים לדעת לקיים.
במאמר מוסגר אני רוצה להגיד שלדעתי הטעות של אמיגו במקרה ההוא התחילה בכך שהם הבטיחו. במבצע כזה לדעתי לא היה צריך להבטיח. אתה רוצה 50%, יש עם זה סיכון מסויים. אתה רוצה קניה בטוחה, תעשה הזמנה מסודרת ותשלם בהתאם.
- gedkoz
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
כל הכבוד לאמיגו!!!! דיברתי אם שאול, הצד הזה היה מחושב וקודם כל נעשה לשם פירסום והגדלת מעגר הלקוחות. במחיר של לוח חוצות אלקטרוני, הרבה אנשים הכירו את אמיגו (ובדרך כלל הכירו מצד הטוב ביותר)תומה שחשוב לנו ,נלקוחות קבלנו יופי של מחירים... אני ממשתי חלק מקופונים,רכשתי קפה ירוק(סנטו דומינגו,גואטמלה,אוגנדה בוגיסו), ולטעימה לקחתי דנסי..... תודה amigo's
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
יונתן, סלח לי אבל לדעתי אתה מקל מדי עם אמיגו.
מה זאת אומרת "זה מבצע מטורף, ואם יש מלאי אז יש מלאי ואם אין מלאי אז אין מלאי"?
אנשים קנו כאן קופונים ע"ס הבטחה של 50% הנחה על כל החנות.
אנשים צלצלו במיוחד כדי לוודא שהם יוכלו לקנות מכונה ספציפית, ואחרי שרכשו קופונים ב-2500 ש"ח הם נאלצו להוסיף 500 ש"ח כדי לקבל את המכונה הזו!!
יסלח לי שאול, שאינני מכיר אותו אישית, אבל בעיני זה פשוט לא מקובל ולא עומד בשום סטנדרט מינימלי.
רכשתי קופון למסאז' בספא בת"א. תאר לך מה היה קורה אם הייתי מגיע לשם והיו אומרים לי שנגמר המלאי למסאז', אבל יש מניקור אם בא לי.
זה הגיוני? ברור שלא.
מה יעשה מישהו שקנה קופונים ב-400 ש"ח כדי לקנות בריקה+מקציף ועכשיו אין במלאי? יסתפק ב-10 קילו רובוסטה ירוקה, כי זה מה שיש?
מצטער, לא קונה את זה. מסכים לגמרי עם רוני222.
אתה חושב שלא יהיה לך מלאי? אז אל תפרסם מבצע על כל החנות. תכתוב מראש שהמבצע הוא 50% הנחה על סט מוצרים ספציפי, או אולי אפילו על מוצר אחד בלבד.
חשוב לי לציין שלדעתי אמיגו הוא עסק מכובד וראוי, ואני מעריך מאוד את הרשת הזו. שמעתי על שאול המון דברים טובים ואני מאוד אשמח להכיר אותו.
אבל דווקא בגלל זה, הייתי מצפה ליותר מאשר לאכזב ככה צרכנים.
מה זאת אומרת "זה מבצע מטורף, ואם יש מלאי אז יש מלאי ואם אין מלאי אז אין מלאי"?
אנשים קנו כאן קופונים ע"ס הבטחה של 50% הנחה על כל החנות.
אנשים צלצלו במיוחד כדי לוודא שהם יוכלו לקנות מכונה ספציפית, ואחרי שרכשו קופונים ב-2500 ש"ח הם נאלצו להוסיף 500 ש"ח כדי לקבל את המכונה הזו!!
יסלח לי שאול, שאינני מכיר אותו אישית, אבל בעיני זה פשוט לא מקובל ולא עומד בשום סטנדרט מינימלי.
רכשתי קופון למסאז' בספא בת"א. תאר לך מה היה קורה אם הייתי מגיע לשם והיו אומרים לי שנגמר המלאי למסאז', אבל יש מניקור אם בא לי.
זה הגיוני? ברור שלא.
מה יעשה מישהו שקנה קופונים ב-400 ש"ח כדי לקנות בריקה+מקציף ועכשיו אין במלאי? יסתפק ב-10 קילו רובוסטה ירוקה, כי זה מה שיש?
מצטער, לא קונה את זה. מסכים לגמרי עם רוני222.
אתה חושב שלא יהיה לך מלאי? אז אל תפרסם מבצע על כל החנות. תכתוב מראש שהמבצע הוא 50% הנחה על סט מוצרים ספציפי, או אולי אפילו על מוצר אחד בלבד.
חשוב לי לציין שלדעתי אמיגו הוא עסק מכובד וראוי, ואני מעריך מאוד את הרשת הזו. שמעתי על שאול המון דברים טובים ואני מאוד אשמח להכיר אותו.
אבל דווקא בגלל זה, הייתי מצפה ליותר מאשר לאכזב ככה צרכנים.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
עצם המבצע הזה הוא כבר דבר טוב ומבורך.
הבעייה העיקרית שלי אתו זה כמויות - אם יש לכם רק אוסקר אחד בסטוק תכתבו את זה ותדגישו שכל הקודם זוכה...
אם יש בודום סנטוס אחד שמעלה אבק בתל אביב כבר 3 שנים - תגידו את זה ואם הוא נמכר לפחות שהמוקד יידע מזה וזה ולא יגיד שיש במלאי...
יש לי רק 3 קופונים וחשבתי על בודום סנטוס וקילו JBM ואת שניהם אין ולא יהיה.
מה עכשיו? אולי נקנה קפה ירוק ונמכור לצחי....
הבעייה העיקרית שלי אתו זה כמויות - אם יש לכם רק אוסקר אחד בסטוק תכתבו את זה ותדגישו שכל הקודם זוכה...
אם יש בודום סנטוס אחד שמעלה אבק בתל אביב כבר 3 שנים - תגידו את זה ואם הוא נמכר לפחות שהמוקד יידע מזה וזה ולא יגיד שיש במלאי...
יש לי רק 3 קופונים וחשבתי על בודום סנטוס וקילו JBM ואת שניהם אין ולא יהיה.
מה עכשיו? אולי נקנה קפה ירוק ונמכור לצחי....
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
אגב עופר הבודום שרצית נרכש על ידי מישהו שאתה מכיר כמדומני ... (בתפוז הוא קורא לעצמו halfdink), ראיתי את הפוסט שלו בתפוז שהוא כתב שהוא קנה את האחרון בארץ במבצע של אמיגו.
נדמה לי שהוא כתב פה בפורום פעם וקראו לו boren לא ?
בפעם הבאה אל תספר מה אתה מתכוון לקנות כי בסוף מישהו יקדים אותך (לא בהכרח כי הוא רצה אלא כי הבאת רעיון מעניין).
בפעם הבאה אל תספר מה אתה מתכוון לקנות כי בסוף מישהו יקדים אותך (לא בהכרח כי הוא רצה אלא כי הבאת רעיון מעניין).
לא רואה בעיה עם "נגמר המלאי" במבצע כה אגרסיבי, אם כי כשאנשים רוכשים קופונים מראש זה מסבך את הענין. לא משהו שאי אפשר לפתור באמצעות זיכוי כספי.
אנשים רכשו מטחנות וג'יןקפה חדשים במחירי יד שניה - אני מוריד את הכובע בפני אמיגו! אגב, ציוד זה מסדר לאמיגו גם פרנסה עתידית.
אנשים רכשו מטחנות וג'יןקפה חדשים במחירי יד שניה - אני מוריד את הכובע בפני אמיגו! אגב, ציוד זה מסדר לאמיגו גם פרנסה עתידית.
what's next?
-
joncafe
- גורו קפה

מוטי, אנחנו חלוקים.
אני אמרתי כבר שבמקרה של אנשים שצלצלו מראש והזמינו ונאמר להם שיהיה במלאי, יש בעיה רצינית.
אבל מי שלא צלצל וקנה קופונים במבצע שחלק מהתנאים שלו זה שיהיה במלאי, צריך לשחק לפי כללי המשחק.
ההשוואה למסאז' מתחכמת ולא עומדת במבחן המציאות. במסאז' אין דבר כזה "מלאי", במכונות קפה יש.
אני לא רואה שום בעיה בעניין - מי שקונה קופונים ב-50% ומוכן להסתכן שלא יהיה בדיוק מה שהוא רוצה, שיעשה כך. מי שלא מוכן להסתכן, שלא יקנה.
אני אמרתי כבר שבמקרה של אנשים שצלצלו מראש והזמינו ונאמר להם שיהיה במלאי, יש בעיה רצינית.
אבל מי שלא צלצל וקנה קופונים במבצע שחלק מהתנאים שלו זה שיהיה במלאי, צריך לשחק לפי כללי המשחק.
ההשוואה למסאז' מתחכמת ולא עומדת במבחן המציאות. במסאז' אין דבר כזה "מלאי", במכונות קפה יש.
אני לא רואה שום בעיה בעניין - מי שקונה קופונים ב-50% ומוכן להסתכן שלא יהיה בדיוק מה שהוא רוצה, שיעשה כך. מי שלא מוכן להסתכן, שלא יקנה.
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
במדינת ישראל יש חוקים. ואחד החוקים אומר שאם יש לך מלאי מוגבל (האמת שגם אם לא) אתה חייב לרשום על כל פריט ופריט כמה יחידות יש מהמלאי שלו.
יש סיבה לחוק הזה, והיא בדיוק מה שהעליתי למעלה. אני בטוח שאם דבוטאנט היה יודע שבמלאי יש בודום אחד בלבד, הוא היה חושב פעמיים האם לקנות קופונים או לפחות יודע שהוא צריך להתייצב בחנות מסויימת ב-09:00 בבוקר.
המחוקק חשב על זה, בדיוק בגלל "מבצעים" כאלה. מה אם למעשה נמכרו אפס אוסקרים "מהמלאי" עד שהוא נגמר?
שניכם לא התמודדתם עם הבעיה המטורפת מס' 1 כאן: אנשים קנו קופונים ואז נאלצו להוסיף מכספם!!
לא ברור לכם שתביעה קטנה על 500 ש"ח תסתיים בפסיקה מהירה לטובת התובע?
אין כאן שום שאלה בכלל. כל שכן, כשאנשים עוד צלצלו במיוחד ושאלו אם יש מכונה ואם אפשר לבוא ולקנות.
יש סיבה לחוק הזה, והיא בדיוק מה שהעליתי למעלה. אני בטוח שאם דבוטאנט היה יודע שבמלאי יש בודום אחד בלבד, הוא היה חושב פעמיים האם לקנות קופונים או לפחות יודע שהוא צריך להתייצב בחנות מסויימת ב-09:00 בבוקר.
המחוקק חשב על זה, בדיוק בגלל "מבצעים" כאלה. מה אם למעשה נמכרו אפס אוסקרים "מהמלאי" עד שהוא נגמר?
שניכם לא התמודדתם עם הבעיה המטורפת מס' 1 כאן: אנשים קנו קופונים ואז נאלצו להוסיף מכספם!!
לא ברור לכם שתביעה קטנה על 500 ש"ח תסתיים בפסיקה מהירה לטובת התובע?
אין כאן שום שאלה בכלל. כל שכן, כשאנשים עוד צלצלו במיוחד ושאלו אם יש מכונה ואם אפשר לבוא ולקנות.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
joncafe, האם המבצע דיבר על "עד גמר המלאי" ? אם כן, כמו שמוטי אמר - יש חובה להגיד מהו המלאי. עד כמה שאני זוכר לא דיברו על זה, ומעבר לכך - הבטיחו שגם אם לא יהיה במלאי אז הוא יחודש. ואני עם מוטי, אנשים הסתמכו על זה וקנו את התלושים בהתבסס על כך.
מי שרצה מכונת אוסקר, כנראה שפחות מעניין אותו שאפשר לקנות קפה ירוק בחצי מחיר או ג'ין במחיר מציאה.
בכל מקרה, מי ש"נתקע" עם תלושים אז אפשר כמובן לנסות למכור אותם או פשוט לדבר עם האתר של התלושים ולטעמי אפשר גם לבטל אותם.
מי שרצה מכונת אוסקר, כנראה שפחות מעניין אותו שאפשר לקנות קפה ירוק בחצי מחיר או ג'ין במחיר מציאה.
בכל מקרה, מי ש"נתקע" עם תלושים אז אפשר כמובן לנסות למכור אותם או פשוט לדבר עם האתר של התלושים ולטעמי אפשר גם לבטל אותם.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
בתפוז הוא נקרא גם boren וגם halfdink - לא מכיר אותו כי הוא לא הגיע למפגש בזמנו באינטרפרק. לדעתי הוא מכיר את זה מזמן כי הוא היה ביפן ושם זה חזק.כפיר_ש כתב:אגב עופר הבודום שרצית נרכש על ידי מישהו שאתה מכיר כמדומני ... (בתפוז הוא קורא לעצמו halfdink), ראיתי את הפוסט שלו בתפוז שהוא כתב שהוא קנה את האחרון בארץ במבצע של אמיגו.
בפעם הבאה אל תספר מה אתה מתכוון לקנות כי בסוף מישהו יקדים אותך (לא בהכרח כי הוא רצה אלא כי הבאת רעיון מעניין)....
טוב אז עכשיו אני לא אכתוב מה אני רוצה להזמין כי אחרי חרישה של הרשת בסופ"ש ירדתי לגמרי מהבודום ואני מתמקד במכשיר וואקום ל 2 או 3 כוסות ולא 8 כוסות כמו הבודום.
אמיגו לא היו מוכנים להצלחה של המבצע הזה. האתר והמוקד שלהם לא מעודכנים בכמויות. רובנו קודם מסתכלים באתר ורק אז מגיעים לחנות. אם היה אפשר להזמין מהאתר במסגרת המבצע החנויות היו שוממות.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
אני הייתי ביום שישי באמיגו חיפה כדי לממש את השובר.
באמת שהאנשים שם אדיבים ונחמדים אבל עדיין יצאתי בתחושה לא טובה.
כשקונים בעזרת הקופונים אז בעצם צריך לשלם את מחיר המחירון ולא את המחיר בחנות.
זה בעצם הפך את מבצע הקופונים ללא כל כך משתלם.
לדוגמא:
מדחום לחלב עולה בחנות 69 שקל אך מחיר המחירון הוא 99
מקציף חלב של בודום או טוטוקרמה של ביאלטי עולים בחנות 99 אך מחיר המחירון הוא 179.
אז בעצם המבצע משתלם רק למי שמעוניין לרכוש כמויות גדולות של קפה ירוק.
באמת שהאנשים שם אדיבים ונחמדים אבל עדיין יצאתי בתחושה לא טובה.
כשקונים בעזרת הקופונים אז בעצם צריך לשלם את מחיר המחירון ולא את המחיר בחנות.
זה בעצם הפך את מבצע הקופונים ללא כל כך משתלם.
לדוגמא:
מדחום לחלב עולה בחנות 69 שקל אך מחיר המחירון הוא 99
מקציף חלב של בודום או טוטוקרמה של ביאלטי עולים בחנות 99 אך מחיר המחירון הוא 179.
אז בעצם המבצע משתלם רק למי שמעוניין לרכוש כמויות גדולות של קפה ירוק.
גם למי שרוצה כמויות גדולות של קפה ירוק יש מבצעים של עד 30 אחוז. ועדיין יש כאן רווח. מלבד החלקות כמו המקרה של האוסקר שנדרשה עליה תוספת כספית (לדעתי, טעות טקטית של החנות דוקא - כי בסופו של דבר הלקוח יצא ברווח יפה, עדיין הוא לא מרוצה, היה יותר קל להגיד "נגמר המלאי" ולזכות את מי שנתקע עם קופונים). לא רק בתחום הזה, גם באחרים - לא זוכר שנתקלתי במבצע כל כך אגרסיבי לטובת הלקוח. צריך לזכור שלא מדובר בבגדים או אוכל, הציוד אינו מתכלה ואין בעיה למכור אותו גם עוד שנה. ההנחה אכן יוצאת מכיס המשווק.
what's next?