עזרה ברשת פופקורן A-210
-
VINNE
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 30
אני מצליח לזהות את הראוטר ואני מקבל כתובת IP. אני רוצה עכשיו להתחיל לעבוד עם MYIHOME אבל אני לא מצליח לזהות שום דבר בסטרימר.. הבנתי שצריך להתקין את ה NMT APPS, יש לי את העידכון קשוחה האחרון, ניסיתי לעשות את הפורמט להרדיסקהפנימי והוא שאל אותי אם אני רוצה דרך הרשת אוו USB ודרך הרשת הוא רשם שאני לא מחובר.. יש עוד אופציות להתקין את כול האפליקציות האלה?
- Irus
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
יש לך דיסק פנימי? אם כן, אתה מבצע פרמוט שלו ומתקין את ה-NMT APPS.
אם אין לך חיבור רשת, אתה אמור לבצע את העדכון ידנית, כנס לאתר של פופקורן, תוריד את הגרסה האחרונה, תחלץ את הקבצים לתיקיה, תעביר אותה ל-DOK, חבר לפופקורן, ותחזור על הפעולה (יש גם הוראות באתר).
אתה יכול להוריד מפה:
http://www.popcornhour.com/download/A20 ... -A200.html
אם אין לך חיבור רשת, אתה אמור לבצע את העדכון ידנית, כנס לאתר של פופקורן, תוריד את הגרסה האחרונה, תחלץ את הקבצים לתיקיה, תעביר אותה ל-DOK, חבר לפופקורן, ותחזור על הפעולה (יש גם הוראות באתר).
אתה יכול להוריד מפה:
http://www.popcornhour.com/download/A20 ... -A200.html
-
VINNE
-
- חבר שרק התחיל

יש לי חיבור לרשת אבל הוא לא מצליח להוריד אותו מקוון, לא ברור למה.
שהוא רוצה לפרמט לי את הכונן הוא אומר שזה EXT3, הבנתי שזה עושה בעיות עם חלק מהאפליקציות. לא עדיף להתקין את התוכנות על USB ולהשאיר את ההרדיסק כ NTFS?
שהוא רוצה לפרמט לי את הכונן הוא אומר שזה EXT3, הבנתי שזה עושה בעיות עם חלק מהאפליקציות. לא עדיף להתקין את התוכנות על USB ולהשאיר את ההרדיסק כ NTFS?
- Irus
-
- חבר מביא חבר

בעיות עם האפליקציות זה לא עושה... בשביל להתקין את ה-APPS אתה חייב לפרמט את הדיסק ל-EXT3.
אם אתה רוצה להישאר עם NTFS, אתה יכול לחבר DOK בנפח של 2GB לפחות ולהתקין עליו את ה-NMT APPS.
בשביל להתחבר לשרת MYIHOME על המחשב, אתה צריך להפעיל את שרת ה-FTP בפופקורן.
אם אתה רוצה להישאר עם NTFS, אתה יכול לחבר DOK בנפח של 2GB לפחות ולהתקין עליו את ה-NMT APPS.
בשביל להתחבר לשרת MYIHOME על המחשב, אתה צריך להפעיל את שרת ה-FTP בפופקורן.
-
VINNE
-
- חבר שרק התחיל

פירמטתי אותו לEXT3, אני מקווה שלא יעשה בעיות.
אני מזהה את הפופקורן אבל הבעיה שאני צריך משתמש וסיסמא =\ מאיפה אני מוצא אותה?
אני מזהה את הפופקורן אבל הבעיה שאני צריך משתמש וסיסמא =\ מאיפה אני מוצא אותה?
- Irus
-
- חבר מביא חבר

ברירת המחדל: שם משתמש - nmt, סיסמה - 1234.
אני ממליץ לך בתור התחלה להפעיל את שרתי ה-FTP וה-SAMBA.
אני ממליץ לך בתור התחלה להפעיל את שרתי ה-FTP וה-SAMBA.
-
VINNE
-
- חבר שרק התחיל

הפעלתי את כולם כמעט, הכול מזוהה אבל איטי בטרוף.. הקליטה די טובה, 80. מה יכולה להיות הבעיה?
- Irus
-
- חבר מביא חבר

קודם כל, לא הבנתי מה זאת אומרת שהפעלת את כולם, אם מדובר על ה-APPS, כבה את אלה שאתה לא צריך, זה סתם גוזל משאבים מיותרים.
מה זאת אומרת הכל איטי בטירוף? אתה מחובר אלחוטית? אם כן, מן הסתם העברת התכנים איטית הרבה יותר.
מה זאת אומרת הכל איטי בטירוף? אתה מחובר אלחוטית? אם כן, מן הסתם העברת התכנים איטית הרבה יותר.
-
VINNE
-
- חבר שרק התחיל

אני מחובר מהמחשב בחיווט, ומהמכשיר באלחוטי לראוטר בתקן N. עדיין, לוקח איזה שעה להעביר 3 GB זה נראלי מאוד איטי
- Irus
-
- חבר מביא חבר

תראה, אני מחובר קווית ולוקח לי (בערך) כשתי דקות לכל 1GB של תוכן בהעברה, תחת שיתוף SMB.
יש לי חבר שמחובר בדיוק כמוך ואכן לוקח לו הרבה יותר זמן... אבל לא כפי שאתה מתאר... אני לא זוכר כמה בדיוק, אבל אני מניח שמדובר על כחמש דקות לכל 1GB.
קח בחשבון שיש הרבה תנאים ופרמטרים בהעברות כאלה, שלא בהכרח נוגעים לסטרימר. אם אתה יכול, תנסה לחבר קווית (אפילו זמנית) על מנת לבדוק ולראות את ההבדל במהירות.
יש לי חבר שמחובר בדיוק כמוך ואכן לוקח לו הרבה יותר זמן... אבל לא כפי שאתה מתאר... אני לא זוכר כמה בדיוק, אבל אני מניח שמדובר על כחמש דקות לכל 1GB.
קח בחשבון שיש הרבה תנאים ופרמטרים בהעברות כאלה, שלא בהכרח נוגעים לסטרימר. אם אתה יכול, תנסה לחבר קווית (אפילו זמנית) על מנת לבדוק ולראות את ההבדל במהירות.