ברצוני לרכוש מסך 60" LED תלת מימד ....
לאחר חפירות כבדות ...נוגע לי שיש מספר חברות כגון : פיליפס 400 HZ , טושיבה cell tv 480אר'צ 480HZ LG,480ארצ LOEWE: 400HZ (יוצאת בתחילת 2011 אבל בגודל 55" או 46" - למרות שהיא הפיבורטית שלי אולי שוב אקנה גרמנייה ....(עם טכנולוגיות משותפות של שארפ ופיליפס - אתר האינטרנט של שלושתם נבנה יחד - אותו הדבר)
שאר המסכים הם 200-240 HZ ....דור ראשון במסכי תלת מימד !!! שגם בדקתי כמו הסוני 810 .....והשרפ 925 ......אבל הם 240HZ ............ידוע לי שגם הסמסונג 240HZ ....וכו" .....
השאלה שלי : האם יש הבדל באיכות התמונה בתלת מימד וב 2 מימד ?? שמציעים פה HZ200 ומצד שני כפול 400-480HZ ?
האם זה תחילה של מהפיכה ב LED ???
יש לי חששות בקניה עקב כך ...? האם לחכות או לקנות ...וזה יהיה שווה ?
עידן 400HZ ומעלה במסכי LED !! המהפכה התחילה !???
-
yakirkugman
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 23
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
-
yakirkugman
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 23
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
אשמח לשמוע את הכי מעודכנים בסוגית ה LED 3D !!!
תוכל בבקשה לפרט בסוגיה של המהפכה ? איזה חידושים אמרת שיש אחרי 480HZ ??........
הדגמים שציינתי מקודם הכי חדשים בשוק ..חלק עוד לא יצאו עדיין ...רק בתחילת 2011 ....
שתף אותנו בבקשה
אם יש לך מידע שיסיר חששות מליבי
וארכוש בבטחון מלא את המילה האחרונה כרגע ..שישרת אותי ב: 3 מימד ו תלת מימד + אינטרנט טוב .
ומה ההבדל אם אני קונה את השרפ 60" שהיא 33 אלף שקל אבל 240HZ לעומת החדשות בחברות אחרות עם ה 400-480HZ ??? !!! למה היא גם הכי יקרה במסכים בבסט ביי ארה"ב ....מה עושה אותה כזאת מיוחדת מהשאר !! מקבלת אין ספור מחמאות ושבחים ...... מאשר האחרות שהם מצויינות וזולות פי 2 !!!
אשמח לשמוע ממנהל הפורום .....שיסביר בנושא חשיבות ה HZ .
תודה לכם .
הדגמים שציינתי מקודם הכי חדשים בשוק ..חלק עוד לא יצאו עדיין ...רק בתחילת 2011 ....
שתף אותנו בבקשה
ומה ההבדל אם אני קונה את השרפ 60" שהיא 33 אלף שקל אבל 240HZ לעומת החדשות בחברות אחרות עם ה 400-480HZ ??? !!! למה היא גם הכי יקרה במסכים בבסט ביי ארה"ב ....מה עושה אותה כזאת מיוחדת מהשאר !! מקבלת אין ספור מחמאות ושבחים ...... מאשר האחרות שהם מצויינות וזולות פי 2 !!!
אשמח לשמוע ממנהל הפורום .....שיסביר בנושא חשיבות ה HZ .
תודה לכם .