קניית iPhone 4 בהונג-קונג
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
התשובה היא כן, המכשיר לא במלאי בחנויות אפל (שם) כבר זמן רב, וניתן להשיג אותו בחנויות אחרות.
קח בחשבון שהמחיר, כמובן לא זהה לזה שבאפל-סטור והוא יכול לנוע בין 3,000-4,000 ₪ לדגם ה-32GB סים-פרי.
לי חבר הביא מכשיר כזה לפני כ-3 חודשים, הוא חיפש במספר חנויות ובדק את המספר הסידורי של המכשיר באתר אפל, לפני הקניה.
הכי חשוב, לקחת חשבונית, עם המספר הסידורי של המכשיר, גם באנגלית (אצלי זה בסינית ובאנגלית), בכדי לקבל החזר בארץ על פי חוק ניתוק הזיקה.
קח בחשבון שהמחיר, כמובן לא זהה לזה שבאפל-סטור והוא יכול לנוע בין 3,000-4,000 ₪ לדגם ה-32GB סים-פרי.
לי חבר הביא מכשיר כזה לפני כ-3 חודשים, הוא חיפש במספר חנויות ובדק את המספר הסידורי של המכשיר באתר אפל, לפני הקניה.
הכי חשוב, לקחת חשבונית, עם המספר הסידורי של המכשיר, גם באנגלית (אצלי זה בסינית ובאנגלית), בכדי לקבל החזר בארץ על פי חוק ניתוק הזיקה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
יש שם מיליון חנויות, אני אוהב קניות ב-Nathan road
תוודא שאתה קונה מחנות אמיתית ולא להתפתות לעסקאות ברחוב...
מה זה כל החוסרים האלה של אייפון 4? יש מצב שהם מתכוננים להכריז על משהו ולכן הפחיתו את כמויות הייצור?
תוודא שאתה קונה מחנות אמיתית ולא להתפתות לעסקאות ברחוב...
מה זה כל החוסרים האלה של אייפון 4? יש מצב שהם מתכוננים להכריז על משהו ולכן הפחיתו את כמויות הייצור?
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
החוסרים, כרגע, היו בגלל הכריסמס והפנייה של מלאי לשווקים חזקים...
בהונג-קונג זה לא חדש, כבר כמה חודשים יש מחסור בחנות אפל הרשמית. הם מפנים לאתר ומבקשים לבצע הזמנה של המכשיר, שגם שם לא במלאי...
המון לקוחות פשוט קונים את המכשיר בחנויות רגילות, ואכן צריך להיזהר...
לשים לב לאריזה מקורית וסגורה וכדאי להצטייד בנייד שדרכו אפשר להיכנס לאתר של אפל, להזין את המספר הסידורי של המכשיר (למטה, בחלק האחורי של הקופסה) ולבדוק מה הסטטוס.
בהונג-קונג זה לא חדש, כבר כמה חודשים יש מחסור בחנות אפל הרשמית. הם מפנים לאתר ומבקשים לבצע הזמנה של המכשיר, שגם שם לא במלאי...
המון לקוחות פשוט קונים את המכשיר בחנויות רגילות, ואכן צריך להיזהר...
לשים לב לאריזה מקורית וסגורה וכדאי להצטייד בנייד שדרכו אפשר להיכנס לאתר של אפל, להזין את המספר הסידורי של המכשיר (למטה, בחלק האחורי של הקופסה) ולבדוק מה הסטטוס.