גירושין מ YES
ארועי הבוקר עם נציגי YES כנראה יביאו לסיום הרומן ביננו אחרי 10 שנים (!)
בקצרה -
קיבלתי באוקטובר הצעות נחמדות עם סיום ההתחיבות על התוכן (בערך 265 לטוטאל, מקס ותוכן סביר) אבל קשרי לקוחות הציעו לי לחכות לסיום ההתחייבות על הציוד בינואר.
התקשרי לברר מה עומד על הפרק וגיליתי שהמחירים עלו משמעותית, הגמישות שלהם ירדה ושיא השיאים - הצעה לתוכן ב 200 שח כמו ששילמתי עד כה שהוצעה לי ב 0830 בבוקר, ב 0930 כבר לא היתה רלבנטית והנציגה הבכירה התכחשה לזה בצורה תקיפה ונחרצת...
ביקשתי ניתוק ל 16/1 ואני שוקל ברצינות מעבר ל DDT עם HTPC במקום שני הממירים שיש לי
החסרונות - עלות ציוד ראשונה, אין HD פתוח (למשל ספורט בערוץ 1)
יתרונות - כנראה מהשנה השניה חסכון נטו של כ 3000 שח לשנה
דעתכם?
בקצרה -
קיבלתי באוקטובר הצעות נחמדות עם סיום ההתחיבות על התוכן (בערך 265 לטוטאל, מקס ותוכן סביר) אבל קשרי לקוחות הציעו לי לחכות לסיום ההתחייבות על הציוד בינואר.
התקשרי לברר מה עומד על הפרק וגיליתי שהמחירים עלו משמעותית, הגמישות שלהם ירדה ושיא השיאים - הצעה לתוכן ב 200 שח כמו ששילמתי עד כה שהוצעה לי ב 0830 בבוקר, ב 0930 כבר לא היתה רלבנטית והנציגה הבכירה התכחשה לזה בצורה תקיפה ונחרצת...
ביקשתי ניתוק ל 16/1 ואני שוקל ברצינות מעבר ל DDT עם HTPC במקום שני הממירים שיש לי
החסרונות - עלות ציוד ראשונה, אין HD פתוח (למשל ספורט בערוץ 1)
יתרונות - כנראה מהשנה השניה חסכון נטו של כ 3000 שח לשנה
דעתכם?
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
אם אין בעיה של ילדים (הופ, לולי וכו'...), קח את ה-3000 ש"ח הללו ותשקיע אותם בצלחת פרטית וממיר HD.
ד"א, זה עוד לא נגמר, צפה לשיחות טלפון עם עוד הצעות, עד לרגע איסוף הממירים, שם גם מי שיאסוף את הממירים יציע לך הצעה אטרקטיבית.
ד"א, זה עוד לא נגמר, צפה לשיחות טלפון עם עוד הצעות, עד לרגע איסוף הממירים, שם גם מי שיאסוף את הממירים יציע לך הצעה אטרקטיבית.
theAman כתב:אם אין בעיה של ילדים (הופ, לולי וכו'...), קח את ה-3000 ש"ח הללו ותשקיע אותם בצלחת פרטית וממיר HD.
ד"א, זה עוד לא נגמר, צפה לשיחות טלפון עם עוד הצעות, עד לרגע איסוף הממירים, שם גם מי שיאסוף את הממירים יציע לך הצעה אטרקטיבית....
יש ילדים ויש אישה שאוהבת את המקס אבל אחרי האינספור שיחות המעצבנות איתם, גם לחסוך את ה 265 שנשמע סביר - פתאום זו אופציה מעניינת...
לא מאמין שאלך ל HOT בעיקר אחרי כל הסיפורים עליהם. הם יותר זולים???
קרה לנו אותו מקרה בדיוק לפני כחודש.שח_מט כתב:הצעה לתוכן ב 200 שח כמו ששילמתי עד כה שהוצעה לי ב 0830 בבוקר, ב 0930 כבר לא היתה רלבנטית והנציגה הבכירה התכחשה לזה בצורה תקיפה ונחרצת......
מסתבר שחשוב מאוד לרשום שמות של נציגים שדיברת איתם, כי מי שהציע לנו כזה דבר היה סוג של מנהל איזורי עם הרשאות מיוחדות, ולא כל הנציגים (אפילו "בכירים" לכאורה - כנראה אחראי משמרת בלבד) מכירים אותו.
במקרה של נציגה תקיפה ומתכחשת, לא לרדת מהקו לעולם עד שמעבירים לנציג בכיר באמת. אסור להם לנתק שיחה - אלא אם כן הלקוח מקלל ומנבל את הפה.