הודעה שקיבלתי מממיר יס

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
foxil82 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 325
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #1 

קיבלתי הבוקר את הודעה בממיר יס מקס רגיל שרשום בה הודעה (ראה תמונה), קראתי שלוש פעמים ולא הצלחתי להבין או שחסר להם עוד עמוד?

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #2 

בקיצור ולעניין הם אומרים שאתה צריך שהערוץ שממנו אתה ביצעתה את ההקלטה צריך להיות כלול בחבילה של הערוצים במועד הצפייה כדי שתוכל לראות אותו ועוד יותר בקיצור YES אומרים NO :) .

foxil82 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 325
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #3 

ומה החסרונות?

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #4 

foxil82 כתב:ומה החסרונות?
...

לפי הכתוב אני מבין שאם אתה מבטל את הערוץ שממנו הקלטתה בעבר לא תוכל לצפות בתוכנית בהווה ובעתיד.

עתיד
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 324
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #5 

בדיוק, יש לי חבר שעשה מקס הקליט 9 מליון תוכניות מג'וניור ביטל את ג'וניור התוכניות לא עובדות יותר
סך הכל מדובר במגבלה מאוד מאוד הגיונית ולגיטימית שכן לא שילמת פרוטה או חצי פרוטה על הזכויות של התוכניות האלו, כך שאם הקלטת תוכן ואין לך כבר מנוי פעיל לשירות אין סיבה שתהיה לך גישה לתוכן הזה

נראה לי בסדר דווקא

EtchDee
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 317
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #6 

עתיד כתב:בדיוק, יש לי חבר שעשה מקס הקליט 9 מליון תוכניות מג'וניור ביטל את ג'וניור התוכניות לא עובדות יותר
סך הכל מדובר במגבלה מאוד מאוד הגיונית ולגיטימית שכן לא שילמת פרוטה או חצי פרוטה על הזכויות של התוכניות האלו, כך שאם הקלטת תוכן ואין לך כבר מנוי פעיל לשירות אין סיבה שתהיה לך גישה לתוכן הזה

נראה לי בסדר דווקא
...
מגבלה הגיונית למי? אם אני מקליט את התוכניות ב-VHS או DVD מקליט, זה לא הופך אותי לעבריין זכויות יוצרים. פשוט החברה לא רוצה לשתף פעולה עם זה על גבי הציוד שלה. אולי כדי לשלם פחות לספקי תוכן, או כדי להשכיר לך אותם שוב ושוב ב-VOD.

בקיצור הגיון מסחרי אבל לא צרכני

UserName
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1236
שם מלא: JonathanK
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #7 

זו בעיה שכל חברה רוצה להיפטר ממנה, אבל מה לעשות שאי אפשר לעשות חוזה על תכנים מוקלטים, ככה זה אצלנו, ככה זה בכל העולם.

עתיד
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

EtchDee כתב:
עתיד כתב:בדיוק, יש לי חבר שעשה מקס הקליט 9 מליון תוכניות מג'וניור ביטל את ג'וניור התוכניות לא עובדות יותר

נראה לי בסדר דווקא
...
מגבלה הגיונית למי? אם אני מקליט את התוכניות ב-VHS או DVD מקליט, זה לא הופך אותי לעבריין זכויות יוצרים. פשוט החברה לא רוצה לשתף פעולה עם זה על גבי הציוד שלה. אולי כדי לשלם פחות לספקי תוכן, או כדי להשכיר לך אותם שוב ושוב ב-VOD.

בקיצור הגיון מסחרי אבל לא צרכני
...
מי אמר שאתה לא עבריין ? איפה בחוזה של יס מותר לך ליישם הקלטה חיצונית של טכנים ?

EtchDee
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

עתיד כתב: מי אמר שאתה לא עבריין ? איפה בחוזה של יס מותר לך ליישם הקלטה חיצונית של טכנים ?
...
הגזמת... אפילו בממיר 3100 של יס יש יציאה SCART נפרדת מיועדת ל-"VCR" (בנוסף ליציאה "TV")

עתיד
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

לא אמרתי שזה לא אפשרי טכנולוגית
שאלתי איפה בחוזה מותר לנו להקליט

אני לא מדבר על מה שכולם עושים ולא עושים, הריי אתה לא באמת מאמין שזה חוקי להקליט נגיד סרט של יס
על מדיה חיצונית

EtchDee
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

עתיד כתב:לא אמרתי שזה לא אפשרי טכנולוגית
שאלתי איפה בחוזה מותר לנו להקליט

אני לא מדבר על מה שכולם עושים ולא עושים, הריי אתה לא באמת מאמין שזה חוקי להקליט נגיד סרט של יס
על מדיה חיצונית
...

לא התכוונתי להוכיח שזה אפשרי טכנולוגית (ברור שכן), אלא להראות שאפילו ADB ו-Yes התחשבו באפשרות ונתנו חיבור ל-VCR.

מה שלא אסור - מותר. איפה כתוב בחוזה שאסור? נטל ההוכחה עליך

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78934
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #12 

נושא ידוע וישן, שגם דובר עליו בעיתונות. עד כמה שאני יודע ככה זה פועל בכל מקום שיש בו pvr מובנה עם ממיר וזה הכרח לפי רשיונות התוכן.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”