מה ההבדל בין THP50VT20פלאזמה פנסוניק לבין TXP50VT20 ?
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
ה-THP50VT20 הוא הדגם האסייתי "הרשמי" בארץ המיובא ע"י יורוקום ולכן עולה מעל 20K.
ה-TXP50VT20 הוא הדגם האירופאי המיובא באופן מקבילי ולכן מחירו זול בצורה משמעותית.
הדגמים זהים כמעט לחלוטין למעט כניסות SCART ומקלט דיגיטלי (שמתאים לארץ - עידן+) שקיימים בדגם האירופאי.
ה-TXP50VT20 הוא הדגם האירופאי המיובא באופן מקבילי ולכן מחירו זול בצורה משמעותית.
הדגמים זהים כמעט לחלוטין למעט כניסות SCART ומקלט דיגיטלי (שמתאים לארץ - עידן+) שקיימים בדגם האירופאי.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
nils3373nils3373 כתב:ה-THP50VT20 הוא הדגם האסייתי "הרשמי" בארץ המיובא ע"י יורוקום ולכן עולה מעל 20K.
הדגמים זהים כמעט לחלוטין למעט כניסות SCART ומקלט דיגיטלי (שמתאים לארץ - עידן+) שקיימים בדגם האירופאי....
אתה טועה ומטעה את כל מי שמעוניין לרכוש מסך פנאסוניק דגם VT-20 יבוא רשמי יורוקום .
המחיר של המסך ה 17k .
1. כולל נגן בלוריי איכותי פנאסוניק כולל שתי יציאות HDMI
2. שני זוגות משקפיים .
3. מצלמת סקייפ.
4 .שתי סרטים איכותיים בתלת מימד .
5. 5 שנות אחריות יורוקום פנאסוניק .
רק החבילה הנילוות למסך שווה כמה אלפי שקלים . כך שהמחיר של המסך הוא בסביבות ה 12k .
והוא עדיין זול יותר מאשר הדגם שמיובא ביבוא פרללי .
אז בתחום הזה התמחור של מסך התלת מימד של פנאסוניק דגם VT-20 יבוא רשמי יורוקום . הוא הטוב ביותר .
הכוללת גם אחריות טובה יותר.
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
איציק,9000es כתב:nils3373nils3373 כתב:ה-THP50VT20 הוא הדגם האסייתי "הרשמי" בארץ המיובא ע"י יורוקום ולכן עולה מעל 20K.
הדגמים זהים כמעט לחלוטין למעט כניסות SCART ומקלט דיגיטלי (שמתאים לארץ - עידן+) שקיימים בדגם האירופאי....
אתה טועה ומטעה את כל מי שמעוניין לרכוש מסך פנאסוניק דגם VT-20 יבוא רשמי יורוקום .
המחיר של המסך ה 17k .
2. שני זוגות משקפיים .
3. מצלמת סקייפ.
רק החבילה הנילוות למסך שווה כמה אלפי שקלים . כך שהמחיר של המסך הוא בסביבות ה 12k .
אז בתחום הזה התמחור של מסך התלת מימד של פנאסוניק דגם VT-20 יבוא רשמי יורוקום . הוא הטוב ביותר .
הכוללת גם אחריות טובה יותר....
אתה צודק בקשר לחבילה אבל אני התייחסתי יותר להבדלים בין המסכים עצמם. אני הזכרתי את המחיר הרשמי שמופיע ב-ZAP במספר חנויות - אני בספק אם ניתן להשיגו בפחות מ-20K.
אגב סעיף 5 לא מדוייק. מדובר על אחריות רגילה לשנה פלוס 4 שנים שאם נגרמת תקלה כלשהי יורוקום מממנת אך ורק את עלות הרכיב המוחלף - כל עלות נוספת מעבר לכך (הובלה, ביקור תכנאי, שעות עבודה וכו') היא על הצרכן.
בנוסף אני בספק אם עלות נגן 3D (כ-2.5K) + שני זוגות משקפיים (כ-800 ש"ח) וגם סרטים מגיע להפרש המקורי.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
נגן ה-3D בחבילה גם לא תומך בבלו ריי פרופיל 2 (אין חיבור רשת בנגן) מה שצינן את ההתלהבות שלי מהחבילה
והייתי מאד קרוב ללכת עליה
והייתי מאד קרוב ללכת עליה
- 9000es
- חבר במועדון 10K

nils3373
אתה צודק בקשר לחבילה אבל אני התייחסתי יותר להבדלים בין המסכים עצמם. אני הזכרתי את המחיר הרשמי שמופיע ב-ZAP במספר חנויות - אני בספק אם ניתן להשיגו בפחות מ-20K.
[/quote]
המחירים בזאפ אינם מדוייקים ותמיד מראים את המחיר הגבוהה ביותר לגבי המוצרים של היבואנים הרשמיים .
וניתן להשיג את המסך VT-20 בהרבה פחות מ 20k כולל כל החבילה .
[/quote]
המחירים בזאפ אינם מדוייקים ותמיד מראים את המחיר הגבוהה ביותר לגבי המוצרים של היבואנים הרשמיים .
וניתן להשיג את המסך VT-20 בהרבה פחות מ 20k כולל כל החבילה .
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

ראיתי השבוע פרסום של יורוקום בעיתון שבקניית 50VT20 מקבלים מצלמת וידאו HD, מישהו יודע בכמה החבילה הזאת מתומחרת?
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

ממש מצלמה חינם 
מישהו צריך לעדכן את יורוקום שבלו ריי רושמים Blu Ray ולא כמו שהם כותבים.
זה מאד חובבני מצידם.
http://eurocom.mdigital.co.il/aspnet_cl ... aign=meher
מישהו צריך לעדכן את יורוקום שבלו ריי רושמים Blu Ray ולא כמו שהם כותבים.
זה מאד חובבני מצידם.
http://eurocom.mdigital.co.il/aspnet_cl ... aign=meher
- 9000es
- חבר במועדון 10K

אפשר לדעת מהי תמיכה ב 50HZ .nils3373 כתב:ממה שידוע לי לא. איכות תצוגת המסכים היא זהה.hassan כתב:השאלה האם הדגם האירופאי יציג תמונה יותר טובה בSD בגלל תמיכה ב50 HZ .?
או שיש משהוא לא מובן לי?......
9000es כתב:אפשר לדעת מהי תמיכה ב 50HZ .nils3373 כתב:ממה שידוע לי לא. איכות תצוגת המסכים היא זהה.hassan כתב:השאלה האם הדגם האירופאי יציג תמונה יותר טובה בSD בגלל תמיכה ב50 HZ .?
או שיש משהוא לא מובן לי?.........
צודק אני קורא עכשיו ולא מאמין
תומך ב- 50Hz
ענק
9000es כתב:nils3373nils3373 כתב:ה-THP50VT20 הוא הדגם האסייתי "הרשמי" בארץ המיובא ע"י יורוקום ולכן עולה מעל 20K.
המחיר של המסך ה 17k .
2. שני זוגות משקפיים .
3. מצלמת סקייפ.
הכוללת גם אחריות טובה יותר....
אתם עושים צחוק?dude69il כתב:9000es כתב:אפשר לדעת מהי תמיכה ב 50HZ .nils3373 כתב:ממה שידוע לי לא. איכות תצוגת המסכים היא זהה.hassan כתב:השאלה האם הדגם האירופאי יציג תמונה יותר טובה בSD בגלל תמיכה ב50 HZ .?
או שיש משהוא לא מובן לי?.........![]()
![]()
![]()
צודק אני קורא עכשיו ולא מאמין
תומך ב- 50Hz
ענק...
אני מצטט את עופר בסקירה שלו על המסך
מכיוון שמדובר במסך שהגיע מארה"ב, הוא אינו תומך ב-50HZ. נקודה. ניסיתי מספר פרוטוקולים שונים שבד"כ עובדים, אך ברור למדי שפנסוניק מיהרה ולא הספיקה לעשות את ההסבה הנדרשת בשביל שהמסך יתמוך ב-50HZ בדרך כלשהי (כבר מספר דורות של מסכים שלא נתקלתי בתופעה שכזו, ככל הנראה זו היתה הקרבה נחוצה בכדי להוציא את המסך בזמן).
עכשיו אני רוצה תשובות
כככל אני מציע לך לא לדון או לדבר על דברים שאינך מבין בהם!!!
הביקורת שעשה עופר למסך לפני כשנה היה על מסך שהותאם לשוק האמריקאי בתקן (60Hz) מסך דוגמא יחידי שנשלח לארץ.
המסכים המגיעים לארץ ונמכרים מאז ועד היום (למעט אותו מסך דוגמא) מתאימים לתקן בארץ 50Hz .
התקן מדבר על תדירות רשת החשמל
120V/60Hz בארה"ב
220V/50Hz בארץ
הביקורת שעשה עופר למסך לפני כשנה היה על מסך שהותאם לשוק האמריקאי בתקן (60Hz) מסך דוגמא יחידי שנשלח לארץ.
המסכים המגיעים לארץ ונמכרים מאז ועד היום (למעט אותו מסך דוגמא) מתאימים לתקן בארץ 50Hz .
התקן מדבר על תדירות רשת החשמל
120V/60Hz בארה"ב
220V/50Hz בארץ