הרסיבר והרמקולים הגיעו צריך עזרה :].

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
ZUMARA פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 209
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

היי רכשתי את ה -sr 608 ורמקולים +Klipsch QUINTET 3 וסאב עצבני 12 גם של Klipsch.
טוב חיברתי את הכל כעקרון עובד .
אבל אני צריך עזרה אם כוןל כי אני לא מבין ברמה מספיק גבוהה אם מישהו יוכל לעזור אני אשמח.
כעיקרון הרמקולים בחדר דיי קטן הרמקולים האחוריים שאני שוכב על המיטה מעל הראש שלי איזה 1.8 מטר
וקידמיים איזה 2.5 מטר כנ"ל האב והסמטר בסביביות ה 2.5 מטר הסאב על הריצפה מול המיטה.
שאלה גם לגבי הסאב חיברתי אותו בכבל קואקס ליציאה LEFT וברסיבר רגיל האם זה בסדר או שעדיף RIGHT?
ועוד שאלה 2 הרמקולים שמאחורי מחוברים כסראונד ספיקרס עדיף סראונד back בימקום?
נערך לאחרונה על ידי ZUMARA ב 30/12/2010 2:38, נערך פעם 1 בסך הכל.

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #2 

ZUMARA כתב:היי רכשתי את ה -sr 608 ורמקולים +Klipsch QUINTET 3 וסאב עצבני 12 גם של Klipsch.
טוב חיברתי את הכל כעקרון עובד .
אבל אני צריך עזרה אם כוןל כי אני לא מבין ברמה מספיק גבוהה אם מישהו יוכל לעזור אני אשמח.
כעיקרון הרמקולים בחדר דיי קטן הרמקולים האחוריים שאני שוכב על המיטה מעל הראש שלי איזה 1.8 מטר
וקידמיים איזה 2.5 מטר כנ"ל האב והסמטר בסביביות ה 2.5 מטר הסאב על הריצפה מול המיטה.
שאלה גם לגבי הסאב חיברתי אותו בכבל קואקס ליציאה LEFT וברסיבר רגיל האם זה בסדר או שעדיף RIGHT?
...
חס ושלום אחי - עליך לחבר את הסאב ליציאה ברסיבר שכתוב עליה LFE. כמו כן עליך להגדיר ברסיבר שיש לך סאב
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #3 

קודם כל תתחדש על הקנייה (Y) .
1)תוודא שהרמקולים מחוברים כראויי (תחליף את הכבל של הסאב ל50 אוהם, לא קריטי אבל מומלץ ותחבר אותו במקום הנכון).
2)תגדיר את הרמקולים כקטנים בתפריט.
3) תמדוד את המרחק של הרמקולים עד המקום שאתה צופה בו ותגדיר אותם ברסיבר בהתאם.
4) תתחיל להזיז את הסאב בחדר עד שתמצא את המקום שבו אתה שומע אותו הכי טוב ותתאים את הבוררים עליו (פאזה, קרוס) עד שתשמע את הבאס בצורה ברורה לאוזן שלך. באופן כללי אופציית הקרוס צריכה להיות על התדר המינימלי שאליו מגיעים הרמקולים שלך (120 הרץ) כי אחרת יהיו לך "חורים" בתחום של התדרים הנמוכים.

Sagims
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1386
נתן תודות: 267 פעמים
קיבל תודות: 98 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

ראשית תתחדש על הקניה ,רכשת מגבר מעולה ..
לגבי הכיול יש לך גם לאפשאות לבצע כיול אוטומטי עיי חיבור המיקרופון המצורף ..אני ביצעתי כיול דרכו כמובן שגם הכנסתי שינוים קטנים אבל ממולץ הכיול עושה את מרבית העבודה
בהצלחה והרבה שעות של מוזיקה וסרטים ..
(Y)

ZUMARA פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 209
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #5 

zeev78 כתב:קודם כל תתחדש על הקנייה (Y) .
1)תוודא שהרמקולים מחוברים כראויי (תחליף את הכבל של הסאב ל50 אוהם, לא קריטי אבל מומלץ ותחבר אותו במקום הנכון).
2)תגדיר את הרמקולים כקטנים בתפריט.
3) תמדוד את המרחק של הרמקולים עד המקום שאתה צופה בו ותגדיר אותם ברסיבר בהתאם.
4) תתחיל להזיז את הסאב בחדר עד שתמצא את המקום שבו אתה שומע אותו הכי טוב ותתאים את הבוררים עליו (פאזה, קרוס) עד שתשמע את הבאס בצורה ברורה לאוזן שלך. באופן כללי אופציית הקרוס צריכה להיות על התדר המינימלי שאליו מגיעים הרמקולים שלך (120 הרץ) כי אחרת יהיו לך "חורים" בתחום של התדרים הנמוכים.
...
בקשר לחיבור הסאב הוא מחובר בכבל COAXILY עבה ליציאה של הבננה LEFT ולרסיבר ביציאה הסגולה זה בסדר?

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #6 

עם כתוב מעל היציאה הסגולה LFE אז כן, זה בסדר
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”