האם יש סיכוי לראות ממיר HD מקליט בהוט בקרוב?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
סיכוי תמיד יש. יש להם בעל בית חדש שעושה בדק בית וסדר. כאשר עושים רה-אורגניזציה הדברים תמיד הולכים טיפה לאט לפני שהם מאיצים ומשתפרים.
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
אני לא רוצה לתת מילה לא טובה על yes, אך אכן הוט וויתרו סופית על NPVR וייתכן כי בשנה הקרובה יס יראו מתמודד מול המקסHD שלה, אך צופי הוט שעברו ליס בגלל המקליטHD לא ימהרו כל כך מהר, אין הרבה תוכן HD להקליט, רוב תכני ה-HD השווים של הוט נמצאים ב-VOD, שאר תכני ה-HD בערוצים של הוט זה אולי הוט3 HD והוט סרטים HD שלא ממש מבטיח כמו ערוצי הסרטים של יס שלאחרונה מפציצים בגיוון, בגדול רוב הערוצים של הוט דומים לשל יס, אבל רוב ערוצי הסדרות של יס כבר מעוברתים ל-HD, יתרון גדול לדעתי.
עכשיו, לגבי הממיר עצמו, כשיס הציגו את ה-HD לראשונה הם הציגו ממשק גרפי חדש לחלוטין התומך ברזולוציה הגבוהה של ה-HD, הוט אפילו לא הציג משהו דומה לזה בממיר ה-HD הרגיל שלו, מעבר לכך, מה יהיה הנפח של המקליט של הוט? יס כבר עברו לפי מה שהבנתי לטרה במקליט המדבקה הצהובה (עופר תקן אותי), הוט לא יציעו יותר מדי בכך לדעתי, ועוד משהו שלדעתי יהיה יתרון של יס על הוט זה השלט של המקסHD, אם הוט יוציאו שלט יותר טוב משל יס אני גופה.
חלקכם פה אומרים שהממיר יהיה יותר טוב משל יס, אבל אתם שוכחים שאולי יס מחכים לזה וכשהוט יוציאו יס ישחררו את ההפתעה ויתנו משהו הרבה יותר טוב משיש להוט, אני לא אומר ממיר חדש, אני אומר דברים שלקוחות הוט אפילו לא ידמיינו עליהם.
עכשיו, לגבי הממיר עצמו, כשיס הציגו את ה-HD לראשונה הם הציגו ממשק גרפי חדש לחלוטין התומך ברזולוציה הגבוהה של ה-HD, הוט אפילו לא הציג משהו דומה לזה בממיר ה-HD הרגיל שלו, מעבר לכך, מה יהיה הנפח של המקליט של הוט? יס כבר עברו לפי מה שהבנתי לטרה במקליט המדבקה הצהובה (עופר תקן אותי), הוט לא יציעו יותר מדי בכך לדעתי, ועוד משהו שלדעתי יהיה יתרון של יס על הוט זה השלט של המקסHD, אם הוט יוציאו שלט יותר טוב משל יס אני גופה.
חלקכם פה אומרים שהממיר יהיה יותר טוב משל יס, אבל אתם שוכחים שאולי יס מחכים לזה וכשהוט יוציאו יס ישחררו את ההפתעה ויתנו משהו הרבה יותר טוב משיש להוט, אני לא אומר ממיר חדש, אני אומר דברים שלקוחות הוט אפילו לא ידמיינו עליהם.
כמות הבעיות של YES MAX על פי הפורום היא גדולה מאד ,כל ממיר HD מקליט ממוצע שהוטUserName כתב:אני לא רוצה לתת מילה לא טובה על yes, אך אכן הוט וויתרו סופית על NPVR וייתכן כי בשנה הקרובה יס יראו מתמודד מול המקסHD שלה, אך צופי הוט שעברו ליס בגלל המקליטHD לא ימהרו כל כך מהר, אין הרבה תוכן HD להקליט, רוב תכני ה-HD השווים של הוט נמצאים ב-VOD, שאר תכני ה-HD בערוצים של הוט זה אולי הוט3 HD והוט סרטים HD שלא ממש מבטיח כמו ערוצי הסרטים של יס שלאחרונה מפציצים בגיוון, בגדול רוב הערוצים של הוט דומים לשל יס, אבל רוב ערוצי הסדרות של יס כבר מעוברתים ל-HD, יתרון גדול לדעתי.
חלקכם פה אומרים שהממיר יהיה יותר טוב משל יס, אבל אתם שוכחים שאולי יס מחכים לזה וכשהוט יוציאו יס ישחררו את ההפתעה ויתנו משהו הרבה יותר טוב משיש להוט, אני לא אומר ממיר חדש, אני אומר דברים שלקוחות הוט אפילו לא ידמיינו עליהם....
תוציא כולל גאג'טים חדשים תקרוץ מאד למנויי יס וכנראה יהיה יותר טוב מרוב ממירי YESMAXHD שיש ל 85%
מהלקוחות .
היתרון הכי גדול של ממירי הוט HD ממירי THOMSON זה איכות התמונה המצויינת גם ב SD ,כלומר אני רואה נהדר
את ערוצי הספורט ,ערוץ ,10 ,היה לי ממיר מסוג ADB בהוט והחזרתי אותו ,ראו חול וזה היה בלתי נסבל .
דווקא יש הרבה מה להקליט ב-HD לאחרונה, במיוחד לחובבי הספורט מאז שספורט 1 עלה לאוויר.UserName כתב:אני לא רוצה לתת מילה לא טובה על yes, אך אכן הוט וויתרו סופית על NPVR וייתכן כי בשנה הקרובה יס יראו מתמודד מול המקסHD שלה, אך צופי הוט שעברו ליס בגלל המקליטHD לא ימהרו כל כך מהר, אין הרבה תוכן HD להקליט, רוב תכני ה-HD השווים של הוט נמצאים ב-VOD, שאר תכני ה-HD בערוצים של הוט זה אולי הוט3 HD והוט סרטים HD שלא ממש מבטיח כמו ערוצי הסרטים של יס שלאחרונה מפציצים בגיוון, בגדול רוב הערוצים של הוט דומים לשל יס, אבל רוב ערוצי הסדרות של יס כבר מעוברתים ל-HD, יתרון גדול לדעתי.
חלקכם פה אומרים שהממיר יהיה יותר טוב משל יס, אבל אתם שוכחים שאולי יס מחכים לזה וכשהוט יוציאו יס ישחררו את ההפתעה ויתנו משהו הרבה יותר טוב משיש להוט, אני לא אומר ממיר חדש, אני אומר דברים שלקוחות הוט אפילו לא ידמיינו עליהם....
נאמר לי שהממיר בבדיקות.