האם יש סיכוי לראות ממיר HD מקליט בהוט בקרוב?

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
Bonanja פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1665
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #1 

אני לקוח של YES בערך מאז שהם נפתחו , אני רוצה לנסות לעבור ל HOT כבר הרבה זמן , הדבר היחיד שעוצר אותי זה הממיר HD מקליט שאין להם , לפחות נכון לכרגע.

האם יש סיכוי לראות ממיר HD מקליט בהוט בקרוב?

תודה.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #2 

סיכוי תמיד יש. יש להם בעל בית חדש שעושה בדק בית וסדר. כאשר עושים רה-אורגניזציה הדברים תמיד הולכים טיפה לאט לפני שהם מאיצים ומשתפרים.

supertv
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 29
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #3 

אני כבר יכול להגיד לך שיהיה אבל הוא בבדיקה ויש לו יותר יכולות משל הטוטאל.

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #4 

הוט רוצים לתת מעבר ל MAX וזה רק מסבך עניינים וזמן .

עתיד
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 324
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #5 

supertv כתב:אני כבר יכול להגיד לך שיהיה אבל הוא בבדיקה ויש לו יותר יכולות משל הטוטאל.
...
מה זה יותר יכולות ?
תן דוגמא

supertv
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 29
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #6 

אני לא יכול להגיד כרגע... אבל השתמשתי בזה וזה נראה מאוד מבטיח!

Bonanja פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1665
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #7 

אם ככה אז נמתין שהם יוציאו אותו ויהפכו רשמית לספק אינטרנט , נקווה שבקרוב ... תודה רבה.

han98
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 84
קיבל תודות: 0

שליחה #8 

supertv כתב:אני לא יכול להגיד כרגע... אבל השתמשתי בזה וזה נראה מאוד מבטיח!
...
איך השתמשת בו ?
אתה עובד HOT ?

UserName
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1236
שם מלא: JonathanK
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #9 

אני לא רוצה לתת מילה לא טובה על yes, אך אכן הוט וויתרו סופית על NPVR וייתכן כי בשנה הקרובה יס יראו מתמודד מול המקסHD שלה, אך צופי הוט שעברו ליס בגלל המקליטHD לא ימהרו כל כך מהר, אין הרבה תוכן HD להקליט, רוב תכני ה-HD השווים של הוט נמצאים ב-VOD, שאר תכני ה-HD בערוצים של הוט זה אולי הוט3 HD והוט סרטים HD שלא ממש מבטיח כמו ערוצי הסרטים של יס שלאחרונה מפציצים בגיוון, בגדול רוב הערוצים של הוט דומים לשל יס, אבל רוב ערוצי הסדרות של יס כבר מעוברתים ל-HD, יתרון גדול לדעתי.
עכשיו, לגבי הממיר עצמו, כשיס הציגו את ה-HD לראשונה הם הציגו ממשק גרפי חדש לחלוטין התומך ברזולוציה הגבוהה של ה-HD, הוט אפילו לא הציג משהו דומה לזה בממיר ה-HD הרגיל שלו, מעבר לכך, מה יהיה הנפח של המקליט של הוט? יס כבר עברו לפי מה שהבנתי לטרה במקליט המדבקה הצהובה (עופר תקן אותי), הוט לא יציעו יותר מדי בכך לדעתי, ועוד משהו שלדעתי יהיה יתרון של יס על הוט זה השלט של המקסHD, אם הוט יוציאו שלט יותר טוב משל יס אני גופה.
חלקכם פה אומרים שהממיר יהיה יותר טוב משל יס, אבל אתם שוכחים שאולי יס מחכים לזה וכשהוט יוציאו יס ישחררו את ההפתעה ויתנו משהו הרבה יותר טוב משיש להוט, אני לא אומר ממיר חדש, אני אומר דברים שלקוחות הוט אפילו לא ידמיינו עליהם.

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #10 

UserName כתב:אני לא רוצה לתת מילה לא טובה על yes, אך אכן הוט וויתרו סופית על NPVR וייתכן כי בשנה הקרובה יס יראו מתמודד מול המקסHD שלה, אך צופי הוט שעברו ליס בגלל המקליטHD לא ימהרו כל כך מהר, אין הרבה תוכן HD להקליט, רוב תכני ה-HD השווים של הוט נמצאים ב-VOD, שאר תכני ה-HD בערוצים של הוט זה אולי הוט3 HD והוט סרטים HD שלא ממש מבטיח כמו ערוצי הסרטים של יס שלאחרונה מפציצים בגיוון, בגדול רוב הערוצים של הוט דומים לשל יס, אבל רוב ערוצי הסדרות של יס כבר מעוברתים ל-HD, יתרון גדול לדעתי.
עכשיו, לגבי הממיר עצמו, כשיס הציגו את ה-HD לראשונה הם הציגו ממשק גרפי חדש לחלוטין התומך ברזולוציה הגבוהה של ה-HD, הוט אפילו לא הציג משהו דומה לזה בממיר ה-HD הרגיל שלו, מעבר לכך, מה יהיה הנפח של המקליט של הוט? יס כבר עברו לפי מה שהבנתי לטרה במקליט המדבקה הצהובה (עופר תקן אותי), הוט לא יציעו יותר מדי בכך לדעתי, ועוד משהו שלדעתי יהיה יתרון של יס על הוט זה השלט של המקסHD, אם הוט יוציאו שלט יותר טוב משל יס אני גופה.
חלקכם פה אומרים שהממיר יהיה יותר טוב משל יס, אבל אתם שוכחים שאולי יס מחכים לזה וכשהוט יוציאו יס ישחררו את ההפתעה ויתנו משהו הרבה יותר טוב משיש להוט, אני לא אומר ממיר חדש, אני אומר דברים שלקוחות הוט אפילו לא ידמיינו עליהם.
...
כמות הבעיות של YES MAX על פי הפורום היא גדולה מאד ,כל ממיר HD מקליט ממוצע שהוט

תוציא כולל גאג'טים חדשים תקרוץ מאד למנויי יס וכנראה יהיה יותר טוב מרוב ממירי YESMAXHD שיש ל 85%

מהלקוחות .

היתרון הכי גדול של ממירי הוט HD ממירי THOMSON זה איכות התמונה המצויינת גם ב SD ,כלומר אני רואה נהדר

את ערוצי הספורט ,ערוץ ,10 ,היה לי ממיר מסוג ADB בהוט והחזרתי אותו ,ראו חול וזה היה בלתי נסבל .

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #11 

UserName כתב:אני לא רוצה לתת מילה לא טובה על yes, אך אכן הוט וויתרו סופית על NPVR וייתכן כי בשנה הקרובה יס יראו מתמודד מול המקסHD שלה, אך צופי הוט שעברו ליס בגלל המקליטHD לא ימהרו כל כך מהר, אין הרבה תוכן HD להקליט, רוב תכני ה-HD השווים של הוט נמצאים ב-VOD, שאר תכני ה-HD בערוצים של הוט זה אולי הוט3 HD והוט סרטים HD שלא ממש מבטיח כמו ערוצי הסרטים של יס שלאחרונה מפציצים בגיוון, בגדול רוב הערוצים של הוט דומים לשל יס, אבל רוב ערוצי הסדרות של יס כבר מעוברתים ל-HD, יתרון גדול לדעתי.
...
דווקא יש הרבה מה להקליט ב-HD לאחרונה, במיוחד לחובבי הספורט מאז שספורט 1 עלה לאוויר.
נאמר לי שהממיר בבדיקות.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”