האם הצ'יפ DCDi Faroudja במסך מסוגל להחליף DVD בעל צ'יפ זהה?
האם מסך בעל צ'יפ DCDi Faroudja (למשל 32WL66 של טושיבה) ושימוש ב-DVD רגיל בלי הצ'יפ ייתן לי את אותה תמונה לעומת מסך בלי הצ'יפ וDVD שכולל בתוכו את הצ'יפ? (למשל דנון 1920)?
כלומר האם יש עדיפות לכך שהצ'יפ נמצא בDVD ולא במסך או להפך?
כלומר האם יש עדיפות לכך שהצ'יפ נמצא בDVD ולא במסך או להפך?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78764
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
עקרונית יש עדיפות שזה במסך בגלל שאז יש סיכוי טוב יותר שהיתה התאמה טובה למסך (בגלל שאין DOUBLE SCALING).
בשטח לא ראיתי שיפור דרמטי, מה גם שכבר קיימים בשוק פתרונות יותר טובים מ-DCDi (בייחוד בעיבוד של PAL).
בשטח לא ראיתי שיפור דרמטי, מה גם שכבר קיימים בשוק פתרונות יותר טובים מ-DCDi (בייחוד בעיבוד של PAL).
- oferlaor
- מנהל

מעבד תמונה חיצוני או רסיבר בעל מעבד תמונה.
לגבי מעבדי תמונה חיצוניים, המובילים הם כמובן LUMAGEN ו-DVDO. ל-DVDO יש כרטיס שאמור לצאת בקרוב (אני יכול להעיד מעין ראשונה שהוא לא פחות ממדהים) שמשדרג את ה-VP30 שלהם למעבד SD מהטובים בשוק.
LUMAGEN עושים את כל השאר טוב לפחות כמו DVDO, מה שגורם לשני המוצרים הללו להפוך מסך HDTV סביר לתענוג לא קטן.
לגבי מעבדי תמונה חיצוניים, המובילים הם כמובן LUMAGEN ו-DVDO. ל-DVDO יש כרטיס שאמור לצאת בקרוב (אני יכול להעיד מעין ראשונה שהוא לא פחות ממדהים) שמשדרג את ה-VP30 שלהם למעבד SD מהטובים בשוק.
LUMAGEN עושים את כל השאר טוב לפחות כמו DVDO, מה שגורם לשני המוצרים הללו להפוך מסך HDTV סביר לתענוג לא קטן.
- oferlaor
- מנהל

vitalyi,
התשובה היא כן. עם הכרטיס החדש (ABT102) יש בהחלט שיפור, וגם עם VP30 הבסיסי יש בהחלט שיפור. עד כמה השיפור משמעותי? בעיני מאוד משמעותי. במסכי 50" ומעלה השיפור יותר דרמטי...
גם ה-LUMAGEN (למרות שיש לו רגישות לתכני VIDEO ויותר מדי COMBING) נותן שדרוג רציני לתמונה שמקורה מ-YES.
יש לי בבית מסך מכוייל ומחובר לשני פרוססורים. אני מאוד נהנה מהסידור הזה
התשובה היא כן. עם הכרטיס החדש (ABT102) יש בהחלט שיפור, וגם עם VP30 הבסיסי יש בהחלט שיפור. עד כמה השיפור משמעותי? בעיני מאוד משמעותי. במסכי 50" ומעלה השיפור יותר דרמטי...
גם ה-LUMAGEN (למרות שיש לו רגישות לתכני VIDEO ויותר מדי COMBING) נותן שדרוג רציני לתמונה שמקורה מ-YES.
יש לי בבית מסך מכוייל ומחובר לשני פרוססורים. אני מאוד נהנה מהסידור הזה
הכוונה היא האם תמונה במסך HD תיראה משמעותית טוב יותר מאשר ב- EDTV. מדובר בערוצי הסרטים ב-YES, ערוץ 11 אני לא רואה בכלל (למה רק משלם אגרה...)aeonf כתב:לא יודע מה זה אומר רלוונטיות יותר לגבי YES (בערוץ 11 אין הרבה מה לשפר לדוגמא)...
- oferlaor
- מנהל

vitalyi,
כמו שאנחנו אומרים תמיד, זה תלוי בצופה. אצלי רואים יס ממש טוב, לדעתי...
כמו שאנחנו אומרים תמיד, זה תלוי בצופה. אצלי רואים יס ממש טוב, לדעתי...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

אתה צריך לצפות בשניהם ולהחליט אם התוספת במחיר (זה לא תוספת זולה) מתאימה לך.
- oferlaor
- מנהל

אור,
הכרטיס החדש עדיין לא זמין לקהל הרחב.
לגבי תמחור, צור קשר עם טופ אודיו (היבואנית) או עם אחת החנויות שעובדות עם טופ אודיו.
הכרטיס החדש עדיין לא זמין לקהל הרחב.
לגבי תמחור, צור קשר עם טופ אודיו (היבואנית) או עם אחת החנויות שעובדות עם טופ אודיו.
לפי מה שאמרו לי 250 דולר זה להתקנה בסיסית לחבר את כל המכשירים למעבד ואת המעבד למסך כשההגדרות רזולוציה וחיבורים הם נכונות.
ההתקנה המלאה (עד אלף דולר) זה להביא את המערכת למצב אופטימלי עם כל מיפוי ומשחק עדין עם ההגדרות כדי לקבל את התוצאה הטובה ביותר, תהליך שיכול לקחת לדבריהם כמה שעות טובות.
ההתקנה המלאה (עד אלף דולר) זה להביא את המערכת למצב אופטימלי עם כל מיפוי ומשחק עדין עם ההגדרות כדי לקבל את התוצאה הטובה ביותר, תהליך שיכול לקחת לדבריהם כמה שעות טובות.