בשעה טובה
-
mambujambu
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 12
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
בשעה טובה הזמנתי את ה- LA46C650 מא.ל.מ אני אמור לאסוף אותה מחר ואני כולי אכול סרטים בנוגע לסוג הפאנל ( כי בד"כ עם המזל שלי אני אקבל פאנל שמיוצר בגדה...) בקיצור מה אני צריך לקוות שרשום לי על הקופסא...
- 242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 701
- קיבל תודות: 21 פעמים
קודם כל באמת תתחדש..
לפי מה שראיתי ברשת..הפאנל הרצוי ביותר הוא ה-SQ01 וה-SQ02..והוא מיוצר ע"י סמסונג.
הפאנלים הכי לא מומלצים הם ה-CN01 ו-BN01 והם מיוצרים ע"י צ'י מיי אופטואלקטרוניקס ויש גם את הBA01 שמיוצר ע"י צ'ילין..אתה יכול להבין משמות היצרנים למה הם לא מומלצים..חח
חשוב לי לומר שממה שקראתי באתר ההוא..הם דיברו על מסכים 40 ולא 46 ככה שאולי יש הבדל..
וגם אותו אחד שקנה את המסך גם מ א.ל.מ אומר שבמקרה שלו,ביקשו ממנו להראות להם שאכן יש את המסך הזה עם הפאנל SQ ויוכלו להחליף לו..
אגב זה בחור פה מהאתר..
בהצלחה ושוב תתחדש..
לפי מה שראיתי ברשת..הפאנל הרצוי ביותר הוא ה-SQ01 וה-SQ02..והוא מיוצר ע"י סמסונג.
הפאנלים הכי לא מומלצים הם ה-CN01 ו-BN01 והם מיוצרים ע"י צ'י מיי אופטואלקטרוניקס ויש גם את הBA01 שמיוצר ע"י צ'ילין..אתה יכול להבין משמות היצרנים למה הם לא מומלצים..חח
חשוב לי לומר שממה שקראתי באתר ההוא..הם דיברו על מסכים 40 ולא 46 ככה שאולי יש הבדל..
וגם אותו אחד שקנה את המסך גם מ א.ל.מ אומר שבמקרה שלו,ביקשו ממנו להראות להם שאכן יש את המסך הזה עם הפאנל SQ ויוכלו להחליף לו..
אגב זה בחור פה מהאתר..
בהצלחה ושוב תתחדש..
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
תתחדש ותהנה מהמסך ...... מאוד מעניין מה היה השיקול לרכוש מרשת אלמ ..... כאשר ניתן היה לרכוש את אותו מסך במחיר הרבה יותר טוב דרך חנות מתמחה .mambujambu כתב:בשעה טובה הזמנתי את ה- LA46C650 מא.ל.מ אני אמור לאסוף אותה מחר ואני כולי אכול סרטים בנוגע לסוג הפאנל ( כי בד"כ עם המזל שלי אני אקבל פאנל שמיוצר בגדה...) בקיצור מה אני צריך לקוות שרשום לי על הקופסא......
- 242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 701
- קיבל תודות: 21 פעמים
חח לא נורא..חוץ מזה הוא עוד לא קיבל אותה..הוא יכול לבטל במידה והוא רואה משהו יותר שווה..
אל תהיה בטוח9000es כתב:תתחדש ותהנה מהמסך ...... מאוד מעניין מה היה השיקול לרכוש מרשת אלמ ..... כאשר ניתן היה לרכוש את אותו מסך במחיר הרבה יותר טוב דרך חנות מתמחה .mambujambu כתב:בשעה טובה הזמנתי את ה- LA46C650 מא.ל.מ אני אמור לאסוף אותה מחר ואני כולי אכול סרטים בנוגע לסוג הפאנל ( כי בד"כ עם המזל שלי אני אקבל פאנל שמיוצר בגדה...) בקיצור מה אני צריך לקוות שרשום לי על הקופסא.........
אני בזמנו רכשתי מאלם את LA46B650 שלי,
היא רק יצאה, וכל החנויות המתמחות רצו עליה בין 8500 ל-10000 אלף שקל,
באלם הצלחתי ליישר אותם להצעה הכי נמוכה שקיבלתי דאז 8000 והוצאתי מהם
תליה על הקיר כלל המתקן בחינם,
בשורה התחתונה קיבלתי את המסך במחיר הזול ביותר שמצאתי אותו בחוץ + תליה שזה לבד שווה מינימום 500 שקל (250 מתקן ו250 התקנה)
-
mambujambu
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 12
- קיבל תודות: 0
למה קניתי מא.ל.מ ?, כי האמת פחדתי לקנות דרך האינטרנט , והמחיר שהם הגיעו לא היה בהרבה יותר יקר מהמחיר הכי זול שהופיע בזאפ לדוגמא ( מה שכן נראה כאילו כולם היום העלו מחירים על הדגם הזה ככה שאולי יכולה להיות איזה קומבינה ) אבל בגדול קיבלתי מחיר טוב לטעמי מתחת ל- 7K כולל הדונגל , עדיין לא אספתי אותו, כנראה מחר זה יקרה .....
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4686
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
9000es לא התכוון לאינטרנט אלא אל חנות מתמחה עם אנשים בשר ודם כגון future מתל אביב, ארמגדון מרמת גן, סטריאו עיני מיבנה, לגסי מחיפה וכו'.mambujambu כתב:למה קניתי מא.ל.מ ?, כי האמת פחדתי לקנות דרך האינטרנט , והמחיר שהם הגיעו לא היה בהרבה יותר יקר מהמחיר הכי זול שהופיע בזאפ לדוגמא ( מה שכן נראה כאילו כולם היום העלו מחירים על הדגם הזה ככה שאולי יכולה להיות איזה קומבינה ) אבל בגדול קיבלתי מחיר טוב לטעמי מתחת ל- 7K כולל הדונגל , עדיין לא אספתי אותו, כנראה מחר זה יקרה ........
אם תצוץ לך בעיה סביר להניח שאתה תצטרך להתמודד בעצמך עם היבואן כאשר בחנות מתמחה הם יעשו את העבודה.
תתחדש, האם אפשר לדעת איזה פאנל קיבלת?mambujambu כתב:בשעה טובה הזמנתי את ה- LA46C650 מא.ל.מ אני אמור לאסוף אותה מחר ואני כולי אכול סרטים בנוגע לסוג הפאנל ( כי בד"כ עם המזל שלי אני אקבל פאנל שמיוצר בגדה...) בקיצור מה אני צריך לקוות שרשום לי על הקופסא......
- Sagims
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1386
- נתן תודות: 267 פעמים
- קיבל תודות: 98 פעמים
- יצירת קשר:
אני קניתי מפיוצר אני רגוע ולא משנה מה יהיה עם המסך ...ואתה יודע מה אפילו אם זה עלה לי יותר ..אבל מנסיון שלי והוא לא גדול כל מה שקניתי מפיוצר היה במחיר הכי זול השירות היה מיקצועי ברמות ששום איש מכירות באלם או בשקם או בכל רשת אחרת ....והדבר החשוב היותר זה שיש שם את דור ואיתי מאחורייך והם לא רואים את עמלת המכירה ..פיוצר היא משפחה אחת כאן לכולנו ומה שדור עושה כאן בישביל לקוחות שום רשת לא עושה בישביל הלקוח שלה...
תתחדש תהנה ובהצלחה ..אגב המסך שלי מגיע ביום שלישי לא ישן כבר יומיים

- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
כמה נעים לשמוע פרגון לחנות ממנה .......kiko11 כתב:אני קניתי מפיוצר אני רגוע ולא משנה מה יהיה עם המסך ...ואתה יודע מה אפילו אם זה עלה לי יותר ..אבל מנסיון שלי והוא לא גדול כל מה שקניתי מפיוצר היה במחיר הכי זול השירות היה מיקצועי ברמות ששום איש מכירות באלם או בשקם או בכל רשת אחרת ....והדבר החשוב היותר זה שיש שם את דור ואיתי מאחורייך והם לא רואים את עמלת המכירה ..פיוצר היא משפחה אחת כאן לכולנו ומה שדור עושה כאן בישביל לקוחות שום רשת לא עושה בישביל הלקוח שלה...
...
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4686
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
kiko11 כתב:אני קניתי מפיוצר אני רגוע ולא משנה מה יהיה עם המסך ...ואתה יודע מה אפילו אם זה עלה לי יותר ..אבל מנסיון שלי והוא לא גדול כל מה שקניתי מפיוצר היה במחיר הכי זול השירות היה מיקצועי ברמות ששום איש מכירות באלם או בשקם או בכל רשת אחרת ....והדבר החשוב היותר זה שיש שם את דור ואיתי מאחורייך והם לא רואים את עמלת המכירה ..פיוצר היא משפחה אחת כאן לכולנו ומה שדור עושה כאן בישביל לקוחות שום רשת לא עושה בישביל הלקוח שלה...
...