בשעה טובה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
mambujambu פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

בשעה טובה הזמנתי את ה- LA46C650 מא.ל.מ אני אמור לאסוף אותה מחר ואני כולי אכול סרטים בנוגע לסוג הפאנל ( כי בד"כ עם המזל שלי אני אקבל פאנל שמיוצר בגדה...) בקיצור מה אני צריך לקוות שרשום לי על הקופסא...

elada
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 75

שליחה #2 

תתחדש

242ariel242
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 701
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #3 

קודם כל באמת תתחדש..

לפי מה שראיתי ברשת..הפאנל הרצוי ביותר הוא ה-SQ01 וה-SQ02..והוא מיוצר ע"י סמסונג.

הפאנלים הכי לא מומלצים הם ה-CN01 ו-BN01 והם מיוצרים ע"י צ'י מיי אופטואלקטרוניקס ויש גם את הBA01 שמיוצר ע"י צ'ילין..אתה יכול להבין משמות היצרנים למה הם לא מומלצים..חח

חשוב לי לומר שממה שקראתי באתר ההוא..הם דיברו על מסכים 40 ולא 46 ככה שאולי יש הבדל..

וגם אותו אחד שקנה את המסך גם מ א.ל.מ אומר שבמקרה שלו,ביקשו ממנו להראות להם שאכן יש את המסך הזה עם הפאנל SQ ויוכלו להחליף לו..

אגב זה בחור פה מהאתר..

בהצלחה ושוב תתחדש..

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #4 

mambujambu כתב:בשעה טובה הזמנתי את ה- LA46C650 מא.ל.מ אני אמור לאסוף אותה מחר ואני כולי אכול סרטים בנוגע לסוג הפאנל ( כי בד"כ עם המזל שלי אני אקבל פאנל שמיוצר בגדה...) בקיצור מה אני צריך לקוות שרשום לי על הקופסא...
...
תתחדש ותהנה מהמסך ...... מאוד מעניין מה היה השיקול לרכוש מרשת אלמ ..... כאשר ניתן היה לרכוש את אותו מסך במחיר הרבה יותר טוב דרך חנות מתמחה .

242ariel242
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 701
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #5 

חח לא נורא..חוץ מזה הוא עוד לא קיבל אותה..הוא יכול לבטל במידה והוא רואה משהו יותר שווה..

עתיד
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 324
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #6 

9000es כתב:
mambujambu כתב:בשעה טובה הזמנתי את ה- LA46C650 מא.ל.מ אני אמור לאסוף אותה מחר ואני כולי אכול סרטים בנוגע לסוג הפאנל ( כי בד"כ עם המזל שלי אני אקבל פאנל שמיוצר בגדה...) בקיצור מה אני צריך לקוות שרשום לי על הקופסא...
...
תתחדש ותהנה מהמסך ...... מאוד מעניין מה היה השיקול לרכוש מרשת אלמ ..... כאשר ניתן היה לרכוש את אותו מסך במחיר הרבה יותר טוב דרך חנות מתמחה .
...
אל תהיה בטוח
אני בזמנו רכשתי מאלם את LA46B650 שלי,
היא רק יצאה, וכל החנויות המתמחות רצו עליה בין 8500 ל-10000 אלף שקל,
באלם הצלחתי ליישר אותם להצעה הכי נמוכה שקיבלתי דאז 8000 והוצאתי מהם
תליה על הקיר כלל המתקן בחינם,

בשורה התחתונה קיבלתי את המסך במחיר הזול ביותר שמצאתי אותו בחוץ + תליה שזה לבד שווה מינימום 500 שקל (250 מתקן ו250 התקנה)

mambujambu פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12

שליחה #7 

למה קניתי מא.ל.מ ?, כי האמת פחדתי לקנות דרך האינטרנט , והמחיר שהם הגיעו לא היה בהרבה יותר יקר מהמחיר הכי זול שהופיע בזאפ לדוגמא ( מה שכן נראה כאילו כולם היום העלו מחירים על הדגם הזה ככה שאולי יכולה להיות איזה קומבינה ) אבל בגדול קיבלתי מחיר טוב לטעמי מתחת ל- 7K כולל הדונגל , עדיין לא אספתי אותו, כנראה מחר זה יקרה .....

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4686
שם מלא: ShmilMori
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 164 פעמים

שליחה #8 

mambujambu כתב:למה קניתי מא.ל.מ ?, כי האמת פחדתי לקנות דרך האינטרנט , והמחיר שהם הגיעו לא היה בהרבה יותר יקר מהמחיר הכי זול שהופיע בזאפ לדוגמא ( מה שכן נראה כאילו כולם היום העלו מחירים על הדגם הזה ככה שאולי יכולה להיות איזה קומבינה ) אבל בגדול קיבלתי מחיר טוב לטעמי מתחת ל- 7K כולל הדונגל , עדיין לא אספתי אותו, כנראה מחר זה יקרה .....
...
9000es לא התכוון לאינטרנט אלא אל חנות מתמחה עם אנשים בשר ודם כגון future מתל אביב, ארמגדון מרמת גן, סטריאו עיני מיבנה, לגסי מחיפה וכו'.

אם תצוץ לך בעיה סביר להניח שאתה תצטרך להתמודד בעצמך עם היבואן כאשר בחנות מתמחה הם יעשו את העבודה.

Oranger
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 29

שליחה #9 

...
תתחדש, האם אפשר לדעת איזה פאנל קיבלת?

Sagims
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1386
נתן תודות: 267 פעמים
קיבל תודות: 98 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #10 

אני קניתי מפיוצר אני רגוע ולא משנה מה יהיה עם המסך ...ואתה יודע מה אפילו אם זה עלה לי יותר ..אבל מנסיון שלי והוא לא גדול כל מה שקניתי מפיוצר היה במחיר הכי זול השירות היה מיקצועי ברמות ששום איש מכירות באלם או בשקם או בכל רשת אחרת ....והדבר החשוב היותר זה שיש שם את דור ואיתי מאחורייך והם לא רואים את עמלת המכירה ..פיוצר היא משפחה אחת כאן לכולנו ומה שדור עושה כאן בישביל לקוחות שום רשת לא עושה בישביל הלקוח שלה...
תתחדש תהנה ובהצלחה ..אגב המסך שלי מגיע ביום שלישי לא ישן כבר יומיים (f) (f)

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #11 

kiko11 כתב:אני קניתי מפיוצר אני רגוע ולא משנה מה יהיה עם המסך ...ואתה יודע מה אפילו אם זה עלה לי יותר ..אבל מנסיון שלי והוא לא גדול כל מה שקניתי מפיוצר היה במחיר הכי זול השירות היה מיקצועי ברמות ששום איש מכירות באלם או בשקם או בכל רשת אחרת ....והדבר החשוב היותר זה שיש שם את דור ואיתי מאחורייך והם לא רואים את עמלת המכירה ..פיוצר היא משפחה אחת כאן לכולנו ומה שדור עושה כאן בישביל לקוחות שום רשת לא עושה בישביל הלקוח שלה...
...
כמה נעים לשמוע פרגון לחנות ממנה ....... (Y) רכשת אני מאחל לך הנאה מושלמת מהמסך שרכשת . (b)
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4686
שם מלא: ShmilMori
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 164 פעמים

שליחה #12 

kiko11 כתב:אני קניתי מפיוצר אני רגוע ולא משנה מה יהיה עם המסך ...ואתה יודע מה אפילו אם זה עלה לי יותר ..אבל מנסיון שלי והוא לא גדול כל מה שקניתי מפיוצר היה במחיר הכי זול השירות היה מיקצועי ברמות ששום איש מכירות באלם או בשקם או בכל רשת אחרת ....והדבר החשוב היותר זה שיש שם את דור ואיתי מאחורייך והם לא רואים את עמלת המכירה ..פיוצר היא משפחה אחת כאן לכולנו ומה שדור עושה כאן בישביל לקוחות שום רשת לא עושה בישביל הלקוח שלה...
...
(Y)

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”