מסך סמסונג XL2370HD - ממיר DTT פנימי?
שלום רב,
במפרט המסך הנ"ל מופיע כי יש לו טיונר פנימי של DVB-T.
באתר וואלה שופס אפילו כתוב כי יש לו "ממיר DVB-T מובנה - לקליטת ערוצי דיגיטאליים ללא תשלום* (ערוצים 1,10,23,33,99)".
מכיוון שנקודה זו לא מודגשת מספיק באף אתר המוכר מסך זה, למעט וואלה שופס, רציתי לוודא -
האם במסך זה אכן יש טיונר פנימי המשמש לקליטת שידורים ללא צורך בממיר DTT?
אם כן, האם יש לו גם יכולות EPG?
אני מניח שאצטרך לרכוש אנטנה בנפרד... האם יש דרך בה אוכל להשתמש באנטנה אחת עבור כמה מקלטי DTT בבית (דרך תשתית החיווט בקירות הבית המשמשת את YES כרגע)?
באופן כללי - הייתי שמח לשמוע חוות דעת לגבי המוצר. השימוש הוא עבור מחשב, טלויזיה ובשאיפה גם במקום ממיר בחדר ילדים.
תודה.
במפרט המסך הנ"ל מופיע כי יש לו טיונר פנימי של DVB-T.
באתר וואלה שופס אפילו כתוב כי יש לו "ממיר DVB-T מובנה - לקליטת ערוצי דיגיטאליים ללא תשלום* (ערוצים 1,10,23,33,99)".
מכיוון שנקודה זו לא מודגשת מספיק באף אתר המוכר מסך זה, למעט וואלה שופס, רציתי לוודא -
האם במסך זה אכן יש טיונר פנימי המשמש לקליטת שידורים ללא צורך בממיר DTT?
אם כן, האם יש לו גם יכולות EPG?
אני מניח שאצטרך לרכוש אנטנה בנפרד... האם יש דרך בה אוכל להשתמש באנטנה אחת עבור כמה מקלטי DTT בבית (דרך תשתית החיווט בקירות הבית המשמשת את YES כרגע)?
באופן כללי - הייתי שמח לשמוע חוות דעת לגבי המוצר. השימוש הוא עבור מחשב, טלויזיה ובשאיפה גם במקום ממיר בחדר ילדים.
תודה.
קליטת שידורי DTT מטלויזית סמסונג C530
ניסיתי לחבר את אנטנט הממיר DTT שלי לטלויזיה C530 ולסרוק תחנות, אבל לא קיבלתי שום תוצאה.
אם מישהו ניסה והצליח עם אנטנה אחרת או בכל דרך שהיא, אני אשמח מאוד לדעת.
תודה!
תודה!
Re: קליטת שידורי DTT מטלויזית סמסונג C530
אם רכשת מהיבואן הרשמי הטיונר הוא אנלוגי, רק בדגם האירופאי ניתן לסרוק ערוצים דיגיטליים.גיאguy כתב:ניסיתי לחבר את אנטנט הממיר DTT שלי לטלויזיה C530 ולסרוק תחנות, אבל לא קיבלתי שום תוצאה.
תודה!...