למה חייבים לשדרג מכשיר בסיום מבצע של 3 שנים בפלאפון כדי לעבור מסלול?

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
pixies פותח השרשור
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #1 

אתמול בשעה טובה הסתיים לי מסלול של 50 דקות, 50 SMS-ים ו-GPS ב-50 ש"ח לחודש, עם מכשיר CDMA של פלאפון שעדיין עובד ותקין.
בשיחה עם שירות הלקוחות שלהם נאמר לי שהחל מינואר אצטרך לשלם על אותו מסלול 69 ש"ח, ואם אני רוצה לעבור למסלול אחר כלשהו אני חייב לשדרג מכשיר. לא עזרו כל הבקשות שלי, הם פשוט קיר אטום ולא מוכנים לשמוע על מעבר מסלול ללא שדרוג מכשיר.

זה פשוט חוצפה מצידם. אין להם שום קרדיט ללקחוחות שהתחייבו אליהם ל-3 שנים (למעשה, אני איתם כבר כמעט 8 שנים)? אני ממש לא צריך כרגע מכשיר טלפון חדש.
חבל. פעם הם היו יותר טובים, והם ממש התדרדרו ואין להם יותר את ההוגנות היחסית שהייתה להם פעם. כנראה שלא תהיה לי ברירה אלא לעבור לחברה אחרת. (n)
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

ronentr
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 267
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #2 

אני מציע לך לא לוותר.
הייתי בסיטואציה דומה וכשאמרתי שאני מעוניין לסיים את ההתקשרות עימם,
אז הם העבירו אותי לאיזו מחלקת שקר כלשהו ושם וויתרו לי על שדרוג המכשיר.
אני לקוח שלהם 12 שנים ודי ברור שהם לא מעריכים לקוחות ותיקים.
יצאה לי הנשמה עד שקיבלתי את המסלול שרציתי בלי שדרוג ומחר אני מתכוןן לוודא
שאין איזושהי הפתעה.
דרך אגב, המסלול שלי היה אמור להתייקר ב- 25%.

pixies פותח השרשור
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #3 

תודה, אני כל כך שונא להתחיל באיומי הניתוק האלה. למה תמיד תום תקופת התחייבות עם כל חברה בארץ חייב לבוא עם מלחמות ועצבים?
לא שגיליתי פה את אמריקה אבל זה כל פעם מרגיז מחדש.
אולי פשוט אקפוץ לסופר של רמי לוי ונקנה שני חלב וחבילה סלולרית בזול...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

רוניפלאפון
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #4 

pixies כתב:אתמול בשעה טובה הסתיים לי מסלול של 50 דקות, 50 SMS-ים ו-GPS ב-50 ש"ח לחודש, עם מכשיר CDMA של פלאפון שעדיין עובד ותקין.
בשיחה עם שירות הלקוחות שלהם נאמר לי שהחל מינואר אצטרך לשלם על אותו מסלול 69 ש"ח, ואם אני רוצה לעבור למסלול אחר כלשהו אני חייב לשדרג מכשיר. לא עזרו כל הבקשות שלי, הם פשוט קיר אטום ולא מוכנים לשמוע על מעבר מסלול ללא שדרוג מכשיר.

זה פשוט חוצפה מצידם. אין להם שום קרדיט ללקחוחות שהתחייבו אליהם ל-3 שנים (למעשה, אני איתם כבר כמעט 8 שנים)? אני ממש לא צריך כרגע מכשיר טלפון חדש.
חבל. פעם הם היו יותר טובים, והם ממש התדרדרו ואין להם יותר את ההוגנות היחסית שהייתה להם פעם. כנראה שלא תהיה לי ברירה אלא לעבור לחברה אחרת. (n)
...

היי pixies,
אני מצטערת לשמוע על המקרה שאתה מתאר:
לא צריכה להיות בעיה לעבור לחבילה אחרת בסיום ההתחייבות.
על מנת שאוכל לטפל בפנייתך, שלח לי למייל [email protected] את פרטיך המלאים (כולל לינק לשיחה בפורום+ מס' טלפון לחזרה),
ואדאג באופן אישי שנציג החברה יתקשר אליך בהקדם.

בברכה,
רוני, נציגת פלאפון.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”