האם יש סטרימר שמסוגל להתמודד עם OAR בתכני HD?
אהלן,
בחלוף התעסקותי הלא מעטה עם תכני HD ודגמי סטרימרים שונים בעיקר מבית PH.
ישנה בעיה אחת שלא הותירה בי שקט.
אותה בעיה מציקה שנסכבת עם כל אחד מאיתנו עוד מזמן סרטי ה-divx ו-dvdrip למיניהם שהיא, אותם ברים שחורים בחלק העליון והתחתון של הוידיאו (OAR בשפה המקצועית) שפשוט גונבים לנו שטח מסך רב.
זה די מבאס (תקנו אותי אם אני טועה) להשקיע בסטרימר (הן כלכלית והן מבחינת זמן) ובסופו של יום עם לחיצת מקש ה-play לפגוש את אותה בעיה.
גם אחרי שהשקענו בסביבות ה-1,500 ש"ח ושלא נדבר על הזמן שהושקע ב-MJB עם בעיות הנתיב המפורסמות שלו ובעיות הסקינים השונים בקיצור, אי יציבות לשמה.
אומנם מה שבין הברים השחורים באיכות טובה יותר אבל עדיין אותם ברים שחורים ומציקים שגונבים שטח מסך משמעותי ורב ופשוט חבל על כל פיקסל שהולך שולל במיוחד ב-HD. פשוט שטח מת שהולך שולל.
עם ניסיון למגר את התופעה ובאמת לנסות להשיג תכני HD הן ב-720p והן ב-1080p ללא אותה בעיית ברים שחורים.
נצפת משימה קשה וכמעט בלתי אפשרית וניתנת להשגה, ישנם גירסאות מעטות של סרטים שבאמת יוצגו בהבחנה גבוהה ומסך מלא במקורם ללא עיוותי מכשיר כאלו ואחרים (שזה מה שעושים היום רוב הסטרימרים פשוט מעוותים את הוידיאו ומחסירים ממנו מידע רב בעת ניסיון להעלים עצמאית את הברים השחורים בעזרת שינוי אופן התצוגה)
וגם אחרי שמוצאים גירסה שהיא מתאימה והיא באמת בהבחנה גבוהה ומסך מלא לכו ותחפשו לה תרגום בעברית שיתאים או שתתעסקו עם קצב הסינכרון בשלט כל הסרט ובכלל לא תהנו מהצפיה.
אשמח אם מישהו מכיר דרך התמודדות עם בעייה זו חוץ מפיתרון ה-"זה בכלל לא מפריע וצריך להתרגל לזה"...
בתודה,
אוריה
בחלוף התעסקותי הלא מעטה עם תכני HD ודגמי סטרימרים שונים בעיקר מבית PH.
ישנה בעיה אחת שלא הותירה בי שקט.
אותה בעיה מציקה שנסכבת עם כל אחד מאיתנו עוד מזמן סרטי ה-divx ו-dvdrip למיניהם שהיא, אותם ברים שחורים בחלק העליון והתחתון של הוידיאו (OAR בשפה המקצועית) שפשוט גונבים לנו שטח מסך רב.
זה די מבאס (תקנו אותי אם אני טועה) להשקיע בסטרימר (הן כלכלית והן מבחינת זמן) ובסופו של יום עם לחיצת מקש ה-play לפגוש את אותה בעיה.
גם אחרי שהשקענו בסביבות ה-1,500 ש"ח ושלא נדבר על הזמן שהושקע ב-MJB עם בעיות הנתיב המפורסמות שלו ובעיות הסקינים השונים בקיצור, אי יציבות לשמה.
אומנם מה שבין הברים השחורים באיכות טובה יותר אבל עדיין אותם ברים שחורים ומציקים שגונבים שטח מסך משמעותי ורב ופשוט חבל על כל פיקסל שהולך שולל במיוחד ב-HD. פשוט שטח מת שהולך שולל.
עם ניסיון למגר את התופעה ובאמת לנסות להשיג תכני HD הן ב-720p והן ב-1080p ללא אותה בעיית ברים שחורים.
נצפת משימה קשה וכמעט בלתי אפשרית וניתנת להשגה, ישנם גירסאות מעטות של סרטים שבאמת יוצגו בהבחנה גבוהה ומסך מלא במקורם ללא עיוותי מכשיר כאלו ואחרים (שזה מה שעושים היום רוב הסטרימרים פשוט מעוותים את הוידיאו ומחסירים ממנו מידע רב בעת ניסיון להעלים עצמאית את הברים השחורים בעזרת שינוי אופן התצוגה)
וגם אחרי שמוצאים גירסה שהיא מתאימה והיא באמת בהבחנה גבוהה ומסך מלא לכו ותחפשו לה תרגום בעברית שיתאים או שתתעסקו עם קצב הסינכרון בשלט כל הסרט ובכלל לא תהנו מהצפיה.
אשמח אם מישהו מכיר דרך התמודדות עם בעייה זו חוץ מפיתרון ה-"זה בכלל לא מפריע וצריך להתרגל לזה"...
בתודה,
אוריה
"עליך להמשיך ללמוד, כל עוד יש משהו שאינך יודע"
-סנקה-
Gravity cannot be held responsible for people falling in love
-סנקה-
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אבל סרט הקולנוע צולם במקור ב-21:9 ולא ב-16:9. איך בדיוק אתה רוצה לעשות מתיחה או זום בלי עיוות או איבוד פרטים?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78926
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
נראה לי שאתה לא ממש מבין את המשמעות של OAR. כל הרעיון של תכנים כאלה הוא שלא נגעו בסרט והוא ביחס המקורי שלו.
אי אפשר לגרום למסך 16:9 להציג תוכן 2.35:1 בלי איזו התאמה.
אפשר להשאיר את הפסים השחורים (לרוב התוכן מסומן כ-OAR).
אפשר למתוח ולעשות זום ואז לאבד רזולוציה וכמובן גם חלק מהתוכן בצדדים.
אם יש תוכן שצולם במקור Open Matte אז אין משמעות ל-OAR ואז אפשר פשוט לקבל גרסא שלו שהיא 16:9 (כי במקור הסרט צולם גם ב-16:9 וגם ב-2.35 ואפילו ב-4:3 - הכל באותו פריים בו זמנית). אבל לרוב לבמאי יש גרסא אחת שהוא מעוניין בה, ולרוב זה 2.35...
אי אפשר לגרום למסך 16:9 להציג תוכן 2.35:1 בלי איזו התאמה.
אפשר להשאיר את הפסים השחורים (לרוב התוכן מסומן כ-OAR).
אפשר למתוח ולעשות זום ואז לאבד רזולוציה וכמובן גם חלק מהתוכן בצדדים.
אם יש תוכן שצולם במקור Open Matte אז אין משמעות ל-OAR ואז אפשר פשוט לקבל גרסא שלו שהיא 16:9 (כי במקור הסרט צולם גם ב-16:9 וגם ב-2.35 ואפילו ב-4:3 - הכל באותו פריים בו זמנית). אבל לרוב לבמאי יש גרסא אחת שהוא מעוניין בה, ולרוב זה 2.35...
שהיא גרסת קולנוע.
שנת 2011 ועדיין אין תחליף לבתי הקולנוע.
Open Matte כמעט ולא מצולם לפי מה שרואים בשטח.
רוב הסרטים אם לא כולם ביחס של 2.35
עופר, תודה.
עופר, תודה.
-סנקה-
-סנקה-
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אתה יכול לצפות גם בסדרות טלוויזיה. הן תמיד 16:9 מלא.
לא משקיעים 1500 ש"ח בשביל לראות סדרות טלוויזיה.
שלרוב הסדרות בכלל אין תרגום בעברית לגרסאות ה-HD.
מועטות הסדרות.
תודה.
שלרוב הסדרות בכלל אין תרגום בעברית לגרסאות ה-HD.
מועטות הסדרות.
תודה.
-סנקה-
-סנקה-
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
מדוע אתה קובע מה משקיעים ולמי זה שווה? אולי יש אנשים שמוכנים להשקיע 15 אלף שקל בשביל לראות סדרות טלביזיה ואתה פשוט לא מכיר אותם?
לרוב הסדרות אין תרגום בעברית לגרסאות HD? אולי כדאי שתסביר תחילה מדוע אתה חושב שלרזולוציה של השידור יש קשר לסנכרון הכתובית?
לרוב הסדרות אין תרגום בעברית לגרסאות HD? אולי כדאי שתסביר תחילה מדוע אתה חושב שלרזולוציה של השידור יש קשר לסנכרון הכתובית?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

יש סדרות טלוויזיה שבהן מושקעים כמה מיליוני דולרים לפרק בודד.
דווקא מאוד קל למצוא סינכרונים לגירסאות ה-HD של הרבה סדרות.
דווקא מאוד קל למצוא סינכרונים לגירסאות ה-HD של הרבה סדרות.
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
אני רוצה להוסיף שדווקא יש פיתרון ביתי ל"בעיה" שלך, יש מסכים שמיועדים לסרטים כאלה והם מגיעים ביחס 21:9.DMR-user כתב:שהיא גרסת קולנוע.
עופר, תודה....
כך תוכל ליהנות מהחוויה הקולנועית על מסך מלא בבית, מבלי לעוות את התמונה.
חחח irus אתה גורם לי לפתוח בית סינמה קטן עם שלל סוגי מסכים.
Catskinner,
להרבה סדרות מובחרות אין תרגומים בעברית.
וגם אם מצאת אז זה לגריסאות ה"***" בלשון המעטה כגון xvid ו-dvdrip...
דבר שיגרום לך לשחק עם השלט וקצב הסינכרון כל משך הפרק.
זה. לא נקרא צפייה מהנה...(-:
Catskinner,
להרבה סדרות מובחרות אין תרגומים בעברית.
וגם אם מצאת אז זה לגריסאות ה"***" בלשון המעטה כגון xvid ו-dvdrip...
דבר שיגרום לך לשחק עם השלט וקצב הסינכרון כל משך הפרק.
זה. לא נקרא צפייה מהנה...(-:
-סנקה-
-סנקה-
- Catskinner
- חבר במועדון HT

להרבה אנשים אין בעיה עם כתוביות באנגלית, רוסית או צרפתית או בלי כתוביות בכלל. נדמה לי שגם גרים כאן איזה מיליון אחד או שניים שמשום מה מסתדרים מצויין עם כתוביות בערבית.
עדיין לא קיבלתי תשובה מדוע אתה חושב שתזמון הכתוביות קשור למקודד או לרזולוציה של הסרט או מה מונע ממך להשתמש ב subtitle workshop
עדיין לא קיבלתי תשובה מדוע אתה חושב שתזמון הכתוביות קשור למקודד או לרזולוציה של הסרט או מה מונע ממך להשתמש ב subtitle workshop
היי,Catskinner כתב:להרבה אנשים אין בעיה עם כתוביות באנגלית, רוסית או צרפתית או בלי כתוביות בכלל. נדמה לי שגם גרים כאן איזה מיליון אחד או שניים שמשום מה מסתדרים מצויין עם כתוביות בערבית.
עדיין לא קיבלתי תשובה מדוע אתה חושב שתזמון הכתוביות קשור למקודד או לרזולוציה של הסרט או מה מונע ממך להשתמש ב subtitle workshop...
בסוף לאחד זה בסדר בערבית ולשני ברוסית אבל חייבת להיות גמישות לכל השפות.
בקטע של כתוביות השפה שלנו טיפה צעד אחורה מהאחרות בגלל עניין המתרגמים משמיעה.
לגבי התשובה,
בסוף יש לך תרגום שמתאים לסרט ספציפי שעליו הוא נבנה כגון:
סרט ששוחרר מקבוצת Wiki יתאים לתרגום שנבנה על בסיסו שגם הוא Wiki כל האחרים פשוט יזייפו ויצריכו את המשחק של הצופה עם השלט לאורך כל הסרט להוריד קצב ולהגביר קצב הופעת הכתוביות.
אחדים המקרים בהם נתקלתי שלקחתי כתוביות שהותאמו לקבוצת דחיסה X עם סרט שקבוצת הדחיסה שלו Y (METiS,SINNERS,WiKi)
עניין התרגומים בעברית נהייה משימה מעיקה ומפרכת וגם עד שאתה מוצא משהו זה כנראה היה של מתרגם בן 13 שלומד 3 יחידות או 4 אנגלית וחושב שהוא דוקטור לאנגלית,
התרגום עם המון אם לא כולו שגיאות כתיב מצויות בקרב בני הוער.
אם אבשלום קור ישב ויראה איתך את הסרט הוא יתעצבן וילחץ STOP חזרה למסך ה-HTML... (-:
שלא נדבר על חיפוש כתוביות בעברית לסרטי קלאסיקה כגון טרילוגיות של מטריקס, שר הטבעות, הארי פוטר, נראה אותך מוצא כתוביות בעברית באיכות מספקת שלא יאלצו אותך ללמוד עברית שגוייה ו/או לשחק עם שלט הסטרימר כל זמן הסרט.
מקווה שהתספקת בזה.
נ.ב
לגבי Subtitle Workshop... גבר? אתה רציני שאתה עוד אומר לי להכניס את הקובץ כתוביות לשם ולהתחיל לעבוד עליו?
אנשים משקיעים בשביל חיים קלים יותר לא קשים יותר, עדיף תוריד xvid או dvdrip עם תרגום מובנה תצרוב על cd רגיל ותילך למכשיר ה-dvd המצוי ששווה 200 ש"ח ומחזיק בדיוק שנה.
בברכה,
אוריה
-סנקה-
-סנקה-
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אז תסלח לי שאני עדיין לא יורד לסוף דעתך. ברשותך ריכזתי כאן את הטענות העיקריות שלך לפי הבנתי.
1. אתה רוצה לראות ב OAR סרט שהוסרט ב 1:2.35 על מסך 16:9
2. אתה מתעצבן על כך שזה גורם לפסים שחורים ואתה לא מנצל את כל שטח המסך
3. יש לך בעיה עם כתוביות בעברית
4. אתה לא רוצה להשקיע 2 דקות מזמנך כדי להתאים כתוביות לסרט שיש ברשותך
אם כך ראה להלן את התשובות שגיבשתי
1. OAR זה Original Aspect Ratio וכל המסכים והמקרנים שאני מכיר מסוגלים לקבל גם 16:9 וגם 1:2.35 ולהציג ללא עיוותים וללא מתיחות.
2. הצגת סרט ב 1:2.35 על מסך 16:9 תגרום בהכרח להופעת Letterbox בדיוק כפי שהצגת סרט ב 4:3 על מסך 16:9 תגרום ל Pillarbox כשמציגים ב OAR. אתה יכול להימנע מכך אם תפעיל את היכולות של מעבד הווידאו של המסך, כדי לבצע מתיחה או זום ואז תוכל להציג על כל המסך - רק שזה לא יהיה OAR
3. כתוביות בעברית נוצרות ונערכות על ידי אנשים פרטיים שלא מקבלים גרוש תמורת עבודתם. אתה מוזמן להצטרף לקהילת המתרגמים ולייצר את הכתוביות שלך בעצמך.
4. הזמן המושקע בהתאמת כתובית לסרט באמצעות subtitle workshop בטל בשישים לעומת הזמן שהשקעת בתלונות על כמה קשה לך עם זה שהמתרגמים לא דואגים לסנכרן עבורך את הכתוביות ולהתאים אותן בדיוק לאותה גרסת סרט שיש ברשותך.
ולסיכום: הכל ניתן לפתרון. רכוש מסך 1:2.35 כפי שאוזכר מקודם או תשקיע במקרן עם מסך מתכוון, קנה רק תקליטורים המגיעים עם כל הכתוביות וכל הבעיות הנ"ל יעלמו מחייך.
1. OAR זה Original Aspect Ratio וכל המסכים והמקרנים שאני מכיר מסוגלים לקבל גם 16:9 וגם 1:2.35 ולהציג ללא עיוותים וללא מתיחות.
2. הצגת סרט ב 1:2.35 על מסך 16:9 תגרום בהכרח להופעת Letterbox בדיוק כפי שהצגת סרט ב 4:3 על מסך 16:9 תגרום ל Pillarbox כשמציגים ב OAR. אתה יכול להימנע מכך אם תפעיל את היכולות של מעבד הווידאו של המסך, כדי לבצע מתיחה או זום ואז תוכל להציג על כל המסך - רק שזה לא יהיה OAR
3. כתוביות בעברית נוצרות ונערכות על ידי אנשים פרטיים שלא מקבלים גרוש תמורת עבודתם. אתה מוזמן להצטרף לקהילת המתרגמים ולייצר את הכתוביות שלך בעצמך.
4. הזמן המושקע בהתאמת כתובית לסרט באמצעות subtitle workshop בטל בשישים לעומת הזמן שהשקעת בתלונות על כמה קשה לך עם זה שהמתרגמים לא דואגים לסנכרן עבורך את הכתוביות ולהתאים אותן בדיוק לאותה גרסת סרט שיש ברשותך.
ולסיכום: הכל ניתן לפתרון. רכוש מסך 1:2.35 כפי שאוזכר מקודם או תשקיע במקרן עם מסך מתכוון, קנה רק תקליטורים המגיעים עם כל הכתוביות וכל הבעיות הנ"ל יעלמו מחייך.
ראשית, תודה.Catskinner כתב:אז תסלח לי שאני עדיין לא יורד לסוף דעתך. ברשותך ריכזתי כאן את הטענות העיקריות שלך לפי הבנתי.
ולסיכום: הכל ניתן לפתרון. רכוש מסך 1:2.35 כפי שאוזכר מקודם או תשקיע במקרן עם מסך מתכוון, קנה רק תקליטורים המגיעים עם כל הכתוביות וכל הבעיות הנ"ל יעלמו מחייך....
שנית, הרבה מדבריך בטלים בשישים.
1. אני יודע מה זה OAR.
כפי ששמת לב שאלתי בכותרת אם יש מכשיר שמסוגל לטפל בזה באופן שיראה פחות מלאכותי מזום ולגרום לפני השחקנים בסרט להראות כמלבנים.
2. התשובה נמצאת בסעיף הנ"ל, במאים חוסכים בעליות הפקה ומצלמים בפורמט התוקע הזה.
אחדים משקיעים בפורמט הצילום שהינו Open Matte.
תופעת ה-Letterbox רק תתעצם עם חלוף הזמן.
3. מכיר שאנשים אלו עושים זאת בתרומה והערכתי נתונה להם בכל סרט שאני צופה.
עם כל הרצון הטוב הרבה מתרגמים עושים שגיאות כתיב מאוד מבישות, ובזמן האחרון גם עניין המתרגמים בדעיכה רבה.
וגם אם בפסוקו של יום החלטתי לראות סדרות בהבחנה גבוהה, אז בכלל אני ימצא עצמי מבזבז המון זמן יקר בחיפוש כתוביות והתאמתם ב-subtitle workshop.
4. אני לא מתלונן כלל, ברשותי סטרימר ופתרונות מדיה שונים ומעניינים.
אני מציג את האמת שעל הפני השטח, וביננו זה לא בדיוק 30 שניות לסדר קובץ כתוביות שלא מתאים ובוסס על אותה קבוצת דחיסה של התוכן המדובר, זה יותר עצבים ולא משנה כמה זמן תשקיע.
לסיכום, אני בא להציג בסוף את האמת, כי להשקיע 1,500 ש"ח ולמצוא את עצמך מתעסק בזה שעות זה די מצחיק וגם לא כזה פרקטי וביננו גם לא כזה שינוי מהפכני, בקרוב חברת הלווין והכבלים ימנפו את נושא ההבחנה הגבוהה שלא.
זה מצליח כי אין תחליף אחר.
הכל ניתן לפיתרון אבל חייבים להיות ריאלים ולא מרחיקי לכת.
הפיתרון שאתה מציע זה להרחיק לכת (לרכוש מסך ביחס של 21:9 ולרכוש מקרן באלפי שקלים זה לא פיתרון)
חייבים למצוא את האיזון, וכרגע זה פסים שחורים בכל סרט שני ללא תחליף ריאלי אחר.
שנה טובה ומוצלחת בתקווה שהבמאים ב-2011 יבחרו להשקיע עוד כמה דולרים בתקציב ההפקה על Open Matte בשביל הצופה הביתי...(-:
-סנקה-
-סנקה-
סנכרון בעזרת התוכנה לוקח שתי דקות, ולמה
כי לרוב יש קבצים באנגלית שמסונכרנים בHD , אתה מוריד אותם ומלביש את הסנכרון שלהם
על הסנכרון לXVID "מעפן"
זה לוקח מקסימום חמש דקות
כך גם עם סרטים
חוץ מזה, המתרגמים עושים עבודה מעולה עם התרגומים, במיוחד קבוצת Qsubs
בלעדיהם, המוני צופים היו נשארים ללא תרגום בעברית .
כי לרוב יש קבצים באנגלית שמסונכרנים בHD , אתה מוריד אותם ומלביש את הסנכרון שלהם
על הסנכרון לXVID "מעפן"
זה לוקח מקסימום חמש דקות
כך גם עם סרטים
חוץ מזה, המתרגמים עושים עבודה מעולה עם התרגומים, במיוחד קבוצת Qsubs
בלעדיהם, המוני צופים היו נשארים ללא תרגום בעברית .
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אתה יכול לתת דוגמא לסדרה מובחרת מהשנה-שנתיים האחרונות שאין לה סינכרון עבור גירסת ה-HD?DMR-user כתב:להרבה סדרות מובחרות אין תרגומים בעברית.
וגם אם מצאת אז זה לגריסאות ה"***" בלשון המעטה כגון xvid ו-dvdrip......
pixies
csi miami, new york ו- las vegas עונות אחרונות.
אדם אשר רוצה להתחיל קלאסיקות כמו עונות ראשונות של איש משפחה יראה עצמו בבבור של קבצי sub. ו-srt ויאבד את הצפון.
וזה רק קמצוץ.
הגמישות ענייה ביחס לתרגומים באנגלית ואין מה לעשות.
אחוזי התרגומים באנגלית גבוה בהרבה מאלו שבעברית, נכון זה הגיוני שיהיה יותר סיכוי שנמצא באנגלית ולא בעברית אבל לא בפערי וצעדי הפרש כל כך ענקיים.
כל זה ועוד אחרי שמצאנו אנחנו מגלים שיש המון שגיאות כתיב והקובץ תרגום שואף לאפס (רמת תרגום נמוכה)
אה וכן אחרי כל זה לך שב תצפה תראה פסים שחורים למעלה ולמטה אה ואל תשכח לשנות כל שנייה את קצב הסיכנרון עם השלט...
שכחתי במה אנו צופים? והאם אנחנו נהנים בכלל?
עדיף לזפזפ לערוץ 11 וזהו... לפחות שם לא צריך להשקיע כל כך הרבה זמן וכסף.
חבר'ה תהיו אמיתיים עם עצמכם, שנת 2011 ואין תחליף ריאלי (Catskinner) לבתי הקולנוע.
בברכת שבת שלום,
אוריה.
נ.ב אל תפסיקו לחפש סרטי Open Matte
יש מצב שאני מתחיל לחשוב להקים עמותה שכניס קצת שכל לבמאים להשקיע עוד כמה דולרים...(-:
מה כן התעשייה בהחלט הכניסה לשיטה הפיראטית מתחת לחגורה (לפחות לגבי סרטים) סדרות עוד איכשהו..
csi miami, new york ו- las vegas עונות אחרונות.
אדם אשר רוצה להתחיל קלאסיקות כמו עונות ראשונות של איש משפחה יראה עצמו בבבור של קבצי sub. ו-srt ויאבד את הצפון.
וזה רק קמצוץ.
הגמישות ענייה ביחס לתרגומים באנגלית ואין מה לעשות.
אחוזי התרגומים באנגלית גבוה בהרבה מאלו שבעברית, נכון זה הגיוני שיהיה יותר סיכוי שנמצא באנגלית ולא בעברית אבל לא בפערי וצעדי הפרש כל כך ענקיים.
כל זה ועוד אחרי שמצאנו אנחנו מגלים שיש המון שגיאות כתיב והקובץ תרגום שואף לאפס (רמת תרגום נמוכה)
אה וכן אחרי כל זה לך שב תצפה תראה פסים שחורים למעלה ולמטה אה ואל תשכח לשנות כל שנייה את קצב הסיכנרון עם השלט...
שכחתי במה אנו צופים? והאם אנחנו נהנים בכלל?
עדיף לזפזפ לערוץ 11 וזהו... לפחות שם לא צריך להשקיע כל כך הרבה זמן וכסף.
חבר'ה תהיו אמיתיים עם עצמכם, שנת 2011 ואין תחליף ריאלי (Catskinner) לבתי הקולנוע.
בברכת שבת שלום,
אוריה.
נ.ב אל תפסיקו לחפש סרטי Open Matte
יש מצב שאני מתחיל לחשוב להקים עמותה שכניס קצת שכל לבמאים להשקיע עוד כמה דולרים...(-:
מה כן התעשייה בהחלט הכניסה לשיטה הפיראטית מתחת לחגורה (לפחות לגבי סרטים) סדרות עוד איכשהו..
-סנקה-
-סנקה-