התלבטות...RX-V2067 או TX-NR3008 ?
-
et-phone-home
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 473
- נתן תודות: 212 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
מכובדיי.
בהנחה שההפרש במחיר לא משחק תפקיד,לפי דעתכם,על מה כדאי ללכת על הימאהה או האונקיו?
השימושים הם 75% ק"ב ו 25% מוסיקה.
ברשותי רמקולים DALI IKON 6
האם לדעתכם אני ירגיש שיפור בצליל לעומת האונקיו 875 שברשותי היום?
תודה לעוזרים.
בהנחה שההפרש במחיר לא משחק תפקיד,לפי דעתכם,על מה כדאי ללכת על הימאהה או האונקיו?
תודה לעוזרים.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
3008 ולו רק בגלל מערכת האודסי, שלטעמי ,טובה יותר ממערכת ה RC של הימאהה.et-phone-home כתב:מכובדיי.
תודה לעוזרים....
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
איציק הפכת את הרסיבר לנקבה ? ה- 2067 חטובה יותר , אבל האונקיו מלאה במקומות הנכונים עגולה ושופעת .9000es כתב:לטעמי ה 3008 היא טובה יותר ...... יש לציין שה 3008 מתומכר יקר יותר משמעותית מהיממהה 2067 ....
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
-
et-phone-home
-
- חבר פעיל מאוד

אחלה,תודה רבה לכולכם
.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
ה RC גם בפיוניר , כולל ה 83, וגם בימאהה לסוגיו לא בר השוואה לעומת הואדסי XT32 . ה 83 בכלל לא מכיר את התדרים מתחת ל 63HZ זה לא רציניsam22 כתב:על הRC של ה2067 אני יכול לומר רק מילים טובות
בניגוד למה שחוויתי כשניסיתי עם פיוניר 72...
לגבי הימאהה לא יודע את מגבלות התדרים שלו (אולי בכלל אין כאלו) אבל מנסיון אצל חבר עם ה 2067 לא מדובר ב RC מהשורה הראשונה.
-
et-phone-home
-
- חבר פעיל מאוד

אם ככה,זה אומר שהאונקיו יפיק סאונד הרבה יותר "עשיר" מהימאהה?istarmini כתב:ה RC גם בפיוניר , כולל ה 83, וגם בימאהה לסוגיו לא בר השוואה לעומת הואדסי XT32 . ה 83 בכלל לא מכיר את התדרים מתחת ל 63HZ זה לא רציניsam22 כתב:על הRC של ה2067 אני יכול לומר רק מילים טובות
בניגוד למה שחוויתי כשניסיתי עם פיוניר 72...![]()
.
לגבי הימאהה לא יודע את מגבלות התדרים שלו (אולי בכלל אין כאלו) אבל מנסיון אצל חבר עם ה 2067 לא מדובר ב RC מהשורה הראשונה....
שמוליק, לדעתי לא התנסית עם ה-72 כראוי...sam22 כתב:על הRC של ה2067 אני יכול לומר רק מילים טובות
בניגוד למה שחוויתי כשניסיתי עם פיוניר 72...
אני מציע לך לבוא להתארח אצלי..לכוס קפה...ויחד תבין מה היכולות של הפיוניר בכל הקשור ל-room correction...
לטעמי ולהבדיל מאוד התנסתי עם ה-RC של ימאהה כולל ה-RC הקיים ב-Z9 וכולל ה-RC הקיים ב-3800, ודיי התאכזבתי מה-over צבעוניות שה-RC הכניס לצליל..אני חושב ש-YAMAHA היא החברה היחידה שבה התנסיתי כאשר ישבתי וכיווינתי עשרות פעמים וניסיתי "לשפץ" את הצליל בכל המובן של המילה ולבסוף העדפתי משמעותית את מצב ה-PURE (שנשמע עדיף על כל קונפיגורציה אותה כיוונתי).
עם זאת אני חייב לציין שלא התנסיתי ב-RC הקיים בדגמים החדשים של YAMAHA..ולכן לא אוכל להעביר ביקורת עליה...
et-phone-home כתב:אם ככה,זה אומר שהאונקיו יפיק סאונד הרבה יותר "עשיר" מהימאהה?istarmini כתב:ה RC גם בפיוניר , כולל ה 83, וגם בימאהה לסוגיו לא בר השוואה לעומת הואדסי XT32 . ה 83 בכלל לא מכיר את התדרים מתחת ל 63HZ זה לא רציניsam22 כתב:על הRC של ה2067 אני יכול לומר רק מילים טובות
בניגוד למה שחוויתי כשניסיתי עם פיוניר 72...![]()
.
לגבי הימאהה לא יודע את מגבלות התדרים שלו (אולי בכלל אין כאלו) אבל מנסיון אצל חבר עם ה 2067 לא מדובר ב RC מהשורה הראשונה.......
מבלי להיכנס לפרטים טכנים האונקיו 3008 (בדומה ל875) הוא כמו רכבת הרים שכיף להיות עליה בזמן צפייה של הסרטים. לדעתי אם אתה רוצה לבצע השוואה ראוייה לרסיבר אחר אז תבדוק גם את הLX83 . אלו 2 רסיברים מצויינים שבכיף הייתי מכניס אותם הביתה אבל לא בשלב זה, אני די מרוצה מהרמה של ה875 ולא רואה שום צורך בשידרוג כרגע.