הקלטת HD - איך?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
למנויי יס בלבד יש את האופציה להקליט את השידורים באופן ישיר ללא ממיר (ראה המדריכים להקלטה ישירה בשרשור המדריכים) עם כרטיס DVB-S2 וקורא כרטיסים חכמים.
למנויי הוט ויס יש את האפשרות להתחבר לממיר ב-Component (כי HDMI לא מאפשר הקלטה בגלל הצפנת HDCP) ולבצע הקלטת HD עם ה-HD PVR של Hauppauge שעולה בארץ כ-1600 ש"ח ומתחבר למחשב ב-USB 2.0. בקרוב ייצא כרטיס דומה פנימי למחשב של Hauppauge.
יש גם את ה-AverMedia CaptureHD שעולה כ-650 ש"ח אולם הוא לא דוחס בחומרה ל-H.264 ואין לו תאימות כמעט לאף תוכנה מלבד התוכנה המגיעה איתו (בתקווה שזה ישתנה בקרוב).
למנויי הוט ויס יש את האפשרות להתחבר לממיר ב-Component (כי HDMI לא מאפשר הקלטה בגלל הצפנת HDCP) ולבצע הקלטת HD עם ה-HD PVR של Hauppauge שעולה בארץ כ-1600 ש"ח ומתחבר למחשב ב-USB 2.0. בקרוב ייצא כרטיס דומה פנימי למחשב של Hauppauge.
יש גם את ה-AverMedia CaptureHD שעולה כ-650 ש"ח אולם הוא לא דוחס בחומרה ל-H.264 ואין לו תאימות כמעט לאף תוכנה מלבד התוכנה המגיעה איתו (בתקווה שזה ישתנה בקרוב).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

להקליט מיציאת HDMI או קןמפוננט של סטרימר?
לא הבנתי בשביל מה, אבל כן, זה אפשרי.
לא הבנתי בשביל מה, אבל כן, זה אפשרי.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

רק להקליט, זהו מכשיר ללא זכרון או כונן קשיח וגם אי אפשר לחבר לו כזה. את כל הטיפול בקבצים והאיחסון שלהם מבצע המחשב כשהוא מקבל את הזרמת המידע מה-USB.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לא.
HD PVR של Hauppauge
רק כדי לחלוק מהחוויה האישית שלי עם ה HD PVR של Hauppauge - אחרי העלות הלא מבוטלת, הוא עומד אצלי למעלה מחודש כאבן שאין לה הופכין.. פשוט לא מתממשק עם כלום, מסרב להעביר ערוצים או כל דבר אחר גם אחרי שעות ארוכות של חיפושים, הגדרות ומה לא בעזרת רבים וטובים כאן (טוב.. נו.. בעיקר פיקסיז).
בקיצור, לא מאד מומלץ אלא אם אתה בעל עצבי ברזל, סבלנות ומזל.
נ.ב.
עדיין לא אמרתי נואש. אני אפילו מוכן לשלם למי שיצליח להגדיר לי אותו להקלטה והעברת ערוצים (עם תוכנות צד שלישי רביעי או חמישי). לחלופין - למסירה במצב טוב וללא שימוש.
נ.ב.
עדיין לא אמרתי נואש. אני אפילו מוכן לשלם למי שיצליח להגדיר לי אותו להקלטה והעברת ערוצים (עם תוכנות צד שלישי רביעי או חמישי). לחלופין - למסירה במצב טוב וללא שימוש.
Re: HD PVR של Hauppauge
האם ניסית את השילוב של USBuirt להעברת ערוצים יחד עם SAGETV להקלטה?eladra כתב:רק כדי לחלוק מהחוויה האישית שלי עם ה HD PVR של Hauppauge - אחרי העלות הלא מבוטלת, הוא עומד אצלי למעלה מחודש כאבן שאין לה הופכין.. פשוט לא מתממשק עם כלום, מסרב להעביר ערוצים או כל דבר אחר גם אחרי שעות ארוכות של חיפושים, הגדרות ומה לא בעזרת רבים וטובים כאן (טוב.. נו.. בעיקר פיקסיז).
נ.ב.
עדיין לא אמרתי נואש. אני אפילו מוכן לשלם למי שיצליח להגדיר לי אותו להקלטה והעברת ערוצים (עם תוכנות צד שלישי רביעי או חמישי). לחלופין - למסירה במצב טוב וללא שימוש....
מידע כללי - HD PVR עובד עם SAGETV מצוין ומידע אישי וניסיון של הרבה שנים, ה-USBUIRT עובד מצוין עם ממירים "עקשניים"...
אורן.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אפשר גם להשתמש בערכה מקורית של מיקרוסופט MCE IR. עובדת מצויין עם ממיר ה-HD של הוט, ועם כל התוכנות.
עבור ממיר ה-Max HD של יס, יש צורך להעביר את הממיר עצמו לקליטת קודים של הממירים הישנים של יס בהגדרות המתקדמות שלו.
עבור ממיר ה-Max HD של יס, יש צורך להעביר את הממיר עצמו לקליטת קודים של הממירים הישנים של יס בהגדרות המתקדמות שלו.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

זו אכן תוכנה. היא לא חינמית, אגב.
איכות ההקלטה היא לא של SageTV אלא של ה-Hauppauge HD PVR עצמו.
לא צריך להוסיף כרטיס PVR אלא רק ערכת MCE IR (או USBUIRT).
איכות ההקלטה היא לא של SageTV אלא של ה-Hauppauge HD PVR עצמו.
לא צריך להוסיף כרטיס PVR אלא רק ערכת MCE IR (או USBUIRT).