המרת HDX1000 לפופקורן A110 ->> או: Cross Flash HDX1000 to A110 firmware
מה היתרון?
יש לי את ה HDX בקושחה האחרונה ששוחררה.
כרגע יש יתרון לצריבת הקוחשה לA110 ?
אם יש יתרון אשמח לקבל את הקישור הכי עדכני לצריבת התוכנה.
כרגע יש יתרון לצריבת הקוחשה לA110 ?
אם יש יתרון אשמח לקבל את הקישור הכי עדכני לצריבת התוכנה.
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
היו הרבה מאוד שינויים בגרסאות האחרונות של ה A110. ניתן לראות את רשימת השינויים כאן:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... &start=300
הלינק שנתנו כאן הוא להפיכת המכשיר ל A110. לאחר מכן עדכון התוכנה הוא דרך התפריט במכשיר.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... &start=300
הלינק שנתנו כאן הוא להפיכת המכשיר ל A110. לאחר מכן עדכון התוכנה הוא דרך התפריט במכשיר.
-
jagheadg
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1185
- נתן תודות: 63 פעמים
- קיבל תודות: 100 פעמים
ראיתי מישהו שכתב בפורום אחר שהיציאות האנלוגיות (לא HDMI) מפסיקות לעבוד. האם זה נכון?
אם מישהו שעשה את זה יכול לבדוק זה יעזור. תודה!
עוד משהו ששווה בשבילו להפוך את המכשיר ל A110 הוא התמיכה החדשה ב Header Compression בקבצי MKV.
עוד משהו ששווה בשבילו להפוך את המכשיר ל A110 הוא התמיכה החדשה ב Header Compression בקבצי MKV.
באמת שלחתי להם מייל לגבי מכשיר שהתקלקל והם לא ענו למרות שהבטיחו תשובה אוטומטית תוך שלושה ימי עסקים.
יש לי שאלה לפני שאני מנסה: האם המכשיר התקול יכול לעבוד לדעתכם כמארז לדיסק חיצוני?
אני שוקל לקנות מזרימדיה ללא אפשרות לדיסק פנימי ולחבר את ה-HDX1000 כדיסק חיצוני.
האם זה יעבוד לדעתכם?
יש לי שאלה לפני שאני מנסה: האם המכשיר התקול יכול לעבוד לדעתכם כמארז לדיסק חיצוני?
אני שוקל לקנות מזרימדיה ללא אפשרות לדיסק פנימי ולחבר את ה-HDX1000 כדיסק חיצוני.
האם זה יעבוד לדעתכם?
-
jagheadg
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1185
- נתן תודות: 63 פעמים
- קיבל תודות: 100 פעמים
מישהו עשה את ההמרה?jagheadg כתב:ראיתי מישהו שכתב בפורום אחר שהיציאות האנלוגיות (לא HDMI) מפסיקות לעבוד. האם זה נכון?
עוד משהו ששווה בשבילו להפוך את המכשיר ל A110 הוא התמיכה החדשה ב Header Compression בקבצי MKV....
בדקתי בשבילךjagheadg כתב:יש אפשרות שתבדוק לי אם יציאות וידאו קומפוננט עובדות אחרי השינוי?
אני בטוח שזה יעזור לאחרים כמוני שנינטשו בדרך עם קושחה ישנה ולא מתעדכנת....
הקומפוננט לא עובד
כאמור, ה HDMI עובד ובגדול...
התהליך לא מיועד לכאלה שלא אוהבים התרגשות.
עשיתי את התהליך שמתואר בשרשור ההוא והמכשיר לא עלה. (יתכן ועלה אבל לא ראו כלום ב HDMI, מי שעושה שיחבר גם קומפוסיט ויבדוק מה קורה שם). עשיתי recovery לפי אתר פופקורן ואז עלה. כרגע צורב NMT.
הסיבה העיקרית לצריבה שאכן היו מספר סרטים חדשים שהמכשיר לא ניגן מקווה שהבעיה תיפתר לאחר הפיכתו לפופקורן.
עוד לא מצאתי סיבה להחליף את הסוס הזקן שעובד.
עשיתי את התהליך שמתואר בשרשור ההוא והמכשיר לא עלה. (יתכן ועלה אבל לא ראו כלום ב HDMI, מי שעושה שיחבר גם קומפוסיט ויבדוק מה קורה שם). עשיתי recovery לפי אתר פופקורן ואז עלה. כרגע צורב NMT.
הסיבה העיקרית לצריבה שאכן היו מספר סרטים חדשים שהמכשיר לא ניגן מקווה שהבעיה תיפתר לאחר הפיכתו לפופקורן.
עוד לא מצאתי סיבה להחליף את הסוס הזקן שעובד.
IlanLCD - עדכן אותנו
אני , ואני מניח שעוד כמה מחכים לשמוע מה קורה עם הפיכת המכשיר לפופקורן.
כשתסיים עם ההליך אנא עדכן אותנו בכל הפרטים .
ברגע שאתה נותן OK לתהליך, אני מתחיל....
כשתסיים עם ההליך אנא עדכן אותנו בכל הפרטים .
ברגע שאתה נותן OK לתהליך, אני מתחיל....
זה בדיוק התהליך שקרה אצלי....תתחדשIlanLCD כתב:התהליך לא מיועד לכאלה שלא אוהבים התרגשות.
עוד לא מצאתי סיבה להחליף את הסוס הזקן שעובד....
- TomerP
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 422
- שם מלא: תומר
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
בדיוק עכשיו סיימתי להתקין, לעדכן ולהשתמש קצת בקושחה של פופקורן על HDX1000.IlanLCD כתב:התהליך לא מיועד לכאלה שלא אוהבים התרגשות.
עוד לא מצאתי סיבה להחליף את הסוס הזקן שעובד....
מלכתחילה הלכתי על USB של 8GB מפורמט כ- FAT32 וחיבור Composite לטלוויזיה (מחשש ש HDMI לא יעבוד בשדרוג). הכנסתי את כל הקבצים המדוברים, נכנסתי לקובץ HTML, לחצתי NEXT, המתנתי קצת.. לחצתי Start Installation, המתנתי עוד קצת.. קיבלתי שגיאה ובקשה ללחוץ Return.
לחצתי, קיבלתי בחזרה את המסך של HDX... עשיתי ריבוט (reboot) למכשיר, נתן לי Popcorn loading אבל בלי תמונה. TV Mode + 0 פתר את הבעיה (ואיפס את הגדרות התצוגה ל Auto) - ה HDX במסווה של Popcorn עלה מצויין. הגדרתי שהשפה תהיה אנגלית, שפת כתוביות עברית ועדכון גרסא דרך ה Maintainance (עדיין על Composite).
חיברתי ל HDMI בטלוויזיה בסלון, חיברתי לרסיבר - קיבלתי תמונה נפלאה וסרטים / סדרות עובדים נפלא
הסיבה לשדרוג - חוסר בעדכונים של החברה (שהאתר שלה קצת נפל לאחרונה) וסאונד מקפץ ברסיבר (מ DTS לכלום וחזרה).
זה הסיפור שלי, כרגע אני מרוצה ולא מוצא סיבה להחליף את המכשיר הזקן - הוא עושה את עבודתו נאמנה
(את הבעיה של הרסיבר, אגב, שינוי הגרסא לא פתר- הבעיה הייתה הכבל הקואקסיאלי שעשה בעיות ותוקן
רציתי לנסות את זה, אבל שמתי לב שהאתר של HDX1080 כבר לא קיים !!
שאלה קטנה:
אחרי הפיכת המכשיר לA210, האם העדכוני תוכנה יהיו של פופקורן או של HDX1080?
אחרי הפיכת המכשיר לA210, האם העדכוני תוכנה יהיו של פופקורן או של HDX1080?