מקומו של מותג סוני בארץ ובכלל בתחום התצוגה.

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Oran פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 340
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

שמתי לב שהמותג סוני כמעט ולא נזכר בפורומים. ושאף מסך או טלוויזיה של החברה לא מומלצץ או עולה לביקורת כלשהי. העניין נראה מוזר בעני מפני שעד לפני כמה שנים אני זוכר שכשאמרת סוני אמרת איכות. היום המצב נראה שונה ואני תוהה מדוע.
השאלה הזאת עלתה כאשר קרוב משפחה קנה LCD סוני 40 אינץ במחיר לא פעוט בכלל - ההפך. והשאלה אם זה שווה את הכסף לאור המתחרים המעולים שיש בתחום התצוגה בכלל ובמסכי ה LCD בפרט.

golan-rca
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 941
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #2 

סוני היא עדיין אחד מענקי התקשורת בעולם - סוני מתעסקת בהרבה תחומים כגון: מצלמות, טלפונים סלולרים, סוללות, מסכים, מגברים, מקרנים, וכו' כמובן שסוני אחראית גם לקונסולת המשחקים הנמכרת ביותר בעולם הלוא היא הסוני פלייסטיישן.
לפי דעתי התחום של מסכים דקים אינו התחום החזק של החברה, זה לא אומר שהמסכים שלהם לא טובים - אם נעשה השוואה נראה שהמסכים שלהם הם בין היקרים בשוק. אני חושב שהם פחות נמכרים מפני שבתחום מסכי ה-LCD יש חברות שיותר
מובילות בתחום כגון: SHARP, TOSHIBA.
ובתחום מסכי הפלאזמה החברות המובילות הם: PIONEER , NEC, PANASONIC.
סוני מפיצה את כל סוגי המסכים ולא מתרכזת רק בסוג אחד.
באתר בדר"כ מתעסקים במכשירים שקשורים למערכות קולנוע ביתי , יש חברות שיותר מזוהות עם התחום הזה ולכן הם יותר מוכרות ומוכרות יותר מוצרים שקשורים לתחום הזה.
בתחום מסכי ה- CRT אכן SONY הייתה בין המובילות ובין היתר הייתה אחראית להמצאת טכנולוגית הטריניטרון.
לפי דעתי המכירות של סוני בשאר מדינות העולם ממשיכות להיות גבוהות ואם כאן בארץ הם לא כמו שהם היו פעם זה לא אומר שהם כבר לא איכותיים, מבחינת המכירות של סוני אני חושב שישראל מהווה אחוז קטן ולא משמעותי מבחינתם (לעומת המדינות הגדולות) לכן לא נראה לי שבהנהלה הגבוהה של החברה "לחוצים" מהעניין.
(סתם לצורך העניין לחבר שלי יש רסיבר של SONY - והוא עושה את העבודה כמו גדול - אפשר להגיד שכבודה של SONY במקומו מונח).
תחום האודיו וידאו מתפתח במהירות רבה, חברות שעד לפני שנים לא שלטו בשוק כיום
הם שולטים בנתח גדול ממנו. יש חברות שהיום נחשבות לאלמוניות ובעוד כמה שנים יכול
להיות שהם יתמחו בסוג מסויים של מכשירים ואז הם יהפכו למובילות בתחומם.
אין ספק שהזמן בתחום הזה משחק תפקיד חשוב כמו בכל דבר בחיים, וחברה שמובילה היום במכירות של מוצר מסויים (כמו ש-SONY שלטה פעם) זה לא אומר שהיא תמשיך לשלוט בשוק למשך הרבה זמן... :wink: .
-golan-

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

בנוסף למה ש-RCA כתב, בשנה-שנתיים האחרונות סוני עשתה כמה מהלכים לא חכמים במיוחד שגרמו לה ל-BAD PRESS.
בין היתר היא עברה שינויים אירגוניים וצימצומים גדולים שמן הסתם לא עשו לה שם טוב.

לדעתי היא בשלבי התאוששות כיום ותוך כמה שנים בודדות היא תחזור בסערה באותם מוצרים שהיא החליטה להישאר בהם.

בנוסף, ניתן גם להגיד שלאתר אין ממש קשרים עם ישפאר (למרות ניסיונות רבים מספור להתקשר אליהם לשיתוף פעולה שבכל אחד מהם אנחנו יוצאים עם מחמאות והבטחות ששום דבר לא מתממש בסוף).
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78860
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5391 פעמים

שליחה #4 

בתחום המקרנים, והמקרנים האחורים, סוני כיום נחשבת למובילה הטכנולוגית ובאיכות תמונה.

בתחום מסכי הפלאזמה, אין להם כיום היצע מעניין במיוחד (מעבר לעיצוב, מדובר על טכנולוגיה קוריאנית שקיימת במסכים רבים מספור). ב-LCD גם יש להם התקדמות מעניינת.

ללא בדיקה יסודית אנחנו כמובן לא יכולים להתקדם הרבה. אנחנו מקווים שבעתיד ישפאר וסוני יכירו בערך האתר (כפי שמרטין ציין, הם לא ממש בקשר כלשהו איתנו) ואז נוכל לערוך בדיקות של ציוד סוני.

מחזיק אצבעות אבל זה לא ממש תלוי בנו.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”